top of page

Wat kost dat nou, zo'n leuke fotoshoot? Een kijkje in de prijzen!

Fotoshoots, ze zijn geweldig, nietwaar? Of je nu je mooiste momenten wilt vastleggen, je bedrijf in de spotlight wilt zetten, of gewoon zin hebt om creatief te zijn, er is iets magisch aan foto's, oftwel herinneringen tastbaar maken. Maar laten we het hebben over de grote vraag: wat gaat dat allemaal kosten? In dit artikel nemen we je mee op een luchtige reis door de wereld van fotoshoot-prijzen. We kijken naar de twee cruciale betaalmomenten en hoe het hele boekingsproces verloopt.


Twee keer betalen voor een shoot, wat krijg je ervoor?

Voordat we in de details duiken, laten we eerst de twee belangrijkste betaalmomenten uitleggen: opnamekosten en bestelkosten.

  1. Opnamekosten: Dit is wat je moet betalen om je shoot te reserveren. Het dekt dingen als de fotograaf zelf, de tijd die ze aan je besteden, de locatie en alle coole gadgets die ze gebruiken. Maar wacht, er zitten nog geen foto's of producten bij inbegrepen. De kosten variëren en zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals hoe lang de shoot duurt, het type fotoshoot, en hoe beroemd je fotograaf is. Bij MOOI! Fotografie varieren de opnamekosten dan ook per fotoshoot. Zo zijn de opnamekosten van een Newbornshoot € 295,00, van een Buitenshoot € 225,00 en van een Babyshoot, Sittersessie, Zwangerschapsshoot en Kindershoot € 195,00.

  2. Bestelkosten: Deze komen pas om de hoek kijken na de fotosessie. Tijdens de bestelsessie ga je door alle fantastische foto's en kies je welke je wilt hebben. De kosten variëren op basis van hoeveel foto's je wilt, en of je prints, albums, digitale bestanden, of iets anders wilt. Bij MOOI! Fotografie hebben we de digitale bestanden verwerkt in 5 mooie pakketten. Die kan je terugvinden op deze pagina.

De magische stappen van het boekingsproces

Laten we eens kijken naar het hele proces om een shoot te reserveren, stap voor stap, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

  1. Reserveringsformulier: Alles begint met het invullen van een reserveringsformulier op de website. Iedere shoot heeft zijn eigen reserveringsformuler waar je je gegevens op achterlaat. Dit komt binnen in onze mailbox, zodat we al precies weten welke shoot je wil doen en hoe we je het beste kunnen helpen. En ook op de pagina om te reservering zie je het: de opnamekosten staan al duidelijk vermeld. Geen geheimen!

  2. Connecten via WhatsApp (of een ander handig communicatiemiddel): Na het invullen van het formulier zal ik je benaderen om de details te bespreken en eventueel al je brandende vragen te beantwoorden. Dit is het moment om je datum vast te leggen of verdere details af te stemmen. Het is eigenlijk best leuk om zo'n connectie te maken!

  3. Fotoshoot tijd: De grote dag is aangebroken, en je krijgt de volledige aandacht van je fotograaf. Ze zullen je laten stralen en al je mooie kanten vastleggen.

  4. Bestelsessie: Na de fotoshoot komt een van de leukste momenten - de bestelsessie. Hier kies je jouw favoriete foto's en besluit je wat je wilt kopen. Voor digitale bestanden kan je kiezen uit een van onze mooie pakketten en daarnaast kijken we natuurlijk nog wat je aan de muur zou willen hangen, Ik help je tijdens het hele proces!

Onthoud wel dat de bestelkosten bovenop de opnamekosten komen. Het totaal hangt dus af van hoeveel foto's je uiteindelijk wilt, en of je je favorieten op je muur wilt hangen of gewoon digitaal wilt hebben.


Om verrassingen te voorkomen, is het slim om van tevoren duidelijkheid te krijgen over de prijsstructuur. Zo kun je volop genieten van je fotoshoot zonder je zorgen te maken over je portemonnee.


Samenvattend: De kosten van een fotoshoot bij MOOI! Fotografie bestaan uit opnamekosten en bestelkosten. Begrijp het boekingsproces van A tot Z om een duidelijk beeld te krijgen van wat je kunt verwachten. En vergeet niet om te genieten van de hele ervaring - het vastleggen van mooie momenten en het hebben van fantastische foto's is gewoon enorm waardevol! 📸💫
98 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page