top of page

AL MEER DAN 500 KLANTEN GENIETEN NOG STEEDS VAN HUN FOTO'S

Werkwijze & Tarieven

Newborn, Newbornshoot, fotoshoot, Babyfotograaf, babyfoto, newbornfotografie,Newbornfotograaf - MOOI! Fotografie - Ma

Bij MOOI! Fotografie zijn er altijd twee betaalmomenten: De opnamekosten en de bestelling na de fotoshoot. Je betaalt direct na het reserveren de opnamekosten van jouw gekozen shoot. De hoogte van de opnamekosten zijn verschillend en hangen af van het soort fotoshoot dat je kiest. Pas na de betaling van de opnamekosten is de reservering en het plekje in de agenda definitief.

 

LET OP: Er zitten géén digitale bestanden of producten inbegrepen bij de opnamekosten. Deze kies je na de fotoshoot tijdens de bestelsessie. Deze investering moet je er dus nog bij optellen.

Na de fotoshoot tijdens de bestelsessie kies je nog voor een mooi pakket met album en digitale bestanden. De tarieven van de pakketten starten vanaf € 395,00 voor de kleinste collectie. Hoeveel je totaal investeert hangt helemaal af van jouw wensen. De ene klant is tevreden met het kleinste pakket van € 395,00 en een andere klant kiest ook voor albums voor Opa & Oma, mooie wanddecoratie en een upgrade van het album. Een nabestelling kan meestal variëren tussen de € 395,00 en € 3000. Dat is helemaal jouw eigen keuze.

- Newbornshoot - Newborn - Newbornfotografie - Babyshoot  - Babyfotograaf - Sitter - Sittersessie - Kinderen - Kinderfotografie - Baby - Babyfotografie - Foto - Fotoshoot - Fotograaf - Fotografie - Tilburg - Breda - Hilvarenbeek - Ulvenhout - Teteringen - Wagenberg - Berkel-Enschot - Baarle-Nassau - Meersel - Rijsbergen - Turnhout - Prinsenbeek - Brecht - Belgie - Schoten - Hoogstraten - Vlaanderen - Zundert - Meer - Rijkevorsel - Zwaluwe - Drimmelen - Raamsdonksveer - Reeshof - Goirle - Berkel Enschot - Dongen Zwangerschap - Zwangerschapsshoot - shoot - Zwangerschapsfotografie - Oosterhout - Rijen - Alpen - Terheijden - Drimmelen - Made - Geertruidenberg - Udenhout - Chaam - Gilze - Kaatsheuvel - Noord Brabant

PRODUCTEN EN DIGITALE BESTANDEN KIES EN BETAAL JE LATER

Marlie - Newborn - 45 copy.jpg

NEWBORN | € 295

Puck - Buitenshoot - 36 copy.jpg

BUITENSHOOT | € 225

Jess en Beaudine - Motherhood - 04 copy.jpg

MOMMY AND ME | € 195

Cayden - 100 Dagen - 20 copy.jpg

100-DAGEN / BABYSHOOT | € 195

Rumi - Sittersessie - 15 copy.jpg

SITTERSESSIE | € 195

Noa & Family - 12 copy.jpg
Bo - Zwangerschapsshoot - 09 copy.jpg

Boek je samen met een Newbornshoot, dan kan je gebruik maken van combinatiekorting.

Let op: Voor een familieshoot met meerdere huishoudens gelden andere tarieven.

OPNAMEKOSTEN PER SHOOT

Vanaf het eerste contact ontzettend fijn, professioneel, duidelijk en heel open! Malou is een fantastisch warm mens met heel veel positieve energie en ervaring. Ze geeft een huiselijk gevoel in de mooie studio en neemt je mee in het proces. Al kun je ook heerlijk achterover zitten, je kindje aan Malou toevertrouwen en kijken.

 

Er hangt een warme sfeer, liefde, en heel veel vertrouwen. Ik zou zeker terug gaan, weer tranen laten bij de prachtige slideshow en gezellig na kletsen.  Ik zou zeggen; gaan!

BABYSHOOT | Puck

Lauren en Lynn - 15 copy.jpg

1

KIES JE FOTOSHOOT

Wat voor fotoshoot wil je graag reserveren bij MOOI! Fotografie? Je kan ook reserveren op de pagina van de betreffende fotoshoot. Dat kan zijn een Newbornshoot, een Babyshoot, 100-dagenshoot, Sittersessie , Mommy and Me, Zwangerschapsshoot, Kindershoot en Buitenshoot.

Je bent van harte welkom!

2

BETALING OPNAMEKOSTEN

Om de reservering en het plekje in mijn agenda definitief te maken worden de opnamekosten direct na het maken van de reservering betaald. Deze kosten staan voor de tijd van de uitgebreide fotoshoot, eventueel gebruik van aanwezige props en materialen, mijn expertise, creativiteit, geduld en kundige nabewerking van de foto's.

LET OP: Er zitten GEEN digitale bestanden of fotoproducten inbegrepen bij de opnamekosten. Deze kies en betaal je later tijdens je bestelsessie.

3

 FOTOSHOOT

Het is zo ver! De fotoshoot vind plaats. We gaan mooie beelden maken. Dierbare momenten die je de rest van je leven kan koesteren.

Na de sessie prikken we samen een datum voor de gratis bestelsessie. Deze vindt ongeveer 2 - 3 weken na de sessie plaats.

Geniet van de fotoshoot!

4

BESTELSESSIE

Tijdens deze afspraak in de studio in Dongen gaan we jouw bestelling helemaal regelen. Zo hoef je thuis nergens meer aan te denken. Wat staat er nu eigenlijk op de agenda tijdens een bestelsessie?

1: Foto's bekijken (slideshow)

2: Kies je Pakket

3: Albumontwerp

4: Kleurkeuzes en omslag album

5: Kies je wanddecoratie

6: Aanvullende wensen

Scroll verder naar beneden om de pakketten te bekijken die we zorgvuldig hebben samengesteld.

PAKKETTEN

STAP 1 - KIES JE FOTO'S

Bij het reserveren van je fotoshoot betaal je de opnamekosten van de betreffende fotosessie. Deze kosten staan voor de tijd van de uitgebreide sessie, expertise, geduld, materialen en kundige nabewerking. Tijdens de bestelsessie ná de fotoshoot kan je kiezen uit één van onderstaande pakketten met digitale bestanden. Je kan kiezen uit verschillende pakketten met 6, 16, 24 of alle digitale bestanden uit de galerij. Deze investering doe je nog náást de betaalde opnamekosten. De opnamekosten zijn per type fotoshoot verschillend.  

Je ontvangt de digitale bestanden in hoge resolutie. Het is niet mogelijk om digitale bestanden per stuk te bestellen. Wil je een collectie met alleen digitale bestanden zonder boekje / album? Geen probleem. Je kan ervoor kiezen om geen album te ontvangen of aan een dierbare cadeau te geven. Dit heeft geen invloed op de tarieven. De prijs van de collectie blijft dan hetzelfde.

MINI

Ontvang 6 foto's naar keuze digitaal én in een klein album van 10x15.

395

BASIS

Ontvang 12 foto's naar keuze digitaal én in een light album van 15x15 met 8 bladzijden.

495

WAARDEVOL

Ontvang 20 foto's naar keuze digitaal én in een light album van 20x20 met 12 bladzijden.

595

EXCLUSIEF

Ontvang alle foto's uit de galerij digitaal én in een Luxe album van 20x20 met 30 bladzijden en extra opties voor de cover.

2 luxe afdrukken van 20x30

Mooie sleutelhanger met jouw favoriete foto.

695

STAP 2 - KIES IETS MOOIS VOOR JE INTERIEUR

Een belangrijke factor bij het kiezen van Wall Art is het formaat. In welke ruimte komt het te hangen. Hoe groot is de muur? Hangen er nog andere dingen aan de muur. Om het makkelijk te maken hebben we onze Wall Art opgedeeld in verschillende formaten. Jij kiest zelf wat je mooi vindt.

Je kan kiezen uit verschillende wandproducten, zoals jouw foto op aluminium met baklijst die je foto een luxe uitstraling geeft. Of kies voor de moderne Gallery Art, muurcirkels van hout of aluminium of ingelijste Canvas. De formaten zijn als volgt:

WALL ART

Bestel je Wall Art gelijk tijdens jouw bestelsessie en ontvang maar liefst 20% korting.

MINI
SMALL
STANDAARD
GROOT
IMPACT

- 369
- 479
- 589
- 649
- 749

MINI - Wall Art met formaat 40x60
Of kies een houten cirkel 40cm of

aluminium cirkel van 50cm​

SMALL - Wall Art met formaat 50x75
Of kies een houten cirkel 50cm of

aluminium cirkel 75cm​

STANDAARD - Wall Art met formaat 60x90
Of kies een houten cirkel 60cm of

aluminium cirkel 100cm​

GROOT - Wall Art met formaat 70x100 
Of kies een houten cirkel 2x50cm of

aluminium cirkel 50, 75 en 100cm​

IMPACT - Wall Art met formaat 80x120 
Of kies een houten cirkel 2x 60cm of

aluminium cirkels 2x50, 75 en 100cm

STAP 3 - KIES JE ADD-ONS

OPA & OMA PAKKET

Kies naast jouw eigen collectie iets moois voor Opa en Oma of andere dierbaren. Omdat dit pakket zó voordelig is kan het alleen als add-on aangeboden worden náást je eigen gekozen pakket. Wat zit er in dit mooie Opa & Oma pakket:

2x een "Opa & Oma - album" van 15x20cm

2x mooie luxe afdruk van 13x18

2x een mooie sleutelhanger met fotohanger 

119,95

LUXE AFDRUKKEN

Kies naast jouw eigen collectie een mooie set luxe afdrukken. Mooi voor jezelf of om cadeau te geven.

10x15 - set van 10

13x18 - set van 8

15x20 - set van 5

20x30 - set van 4

30x45 - set van 3

75

LUXE FOTOBOX

Maak van je foto's een schatkist met deze onze prachtige fotoboxen. Keuze uit linnen of houten variant met ieder 10 foto's of passe-partouts in de houten variant.

Box linnen 20x30

Box hout vanaf 20,5 x 25,5

295

ALBUM UPGRADE

Heb je gekozen voor pakket Exclusief en wil je lgraag een duplicaat of een groter album? Geen probleem, I got you!

Duplicaat album 20x20

Upgrade naar groter formaat

20x30 - 25x25 - 30x30

245

Jouw foto's  verdienen het beste!

HIGH-END PRODUCTEN BIJ IEDERE FOTOSHOOT

Bij MOOI! Fotografie zetten we ons enorm in om tijdloze beelden te maken tijdens jouw fotoshoot. We geloven er dan ook in de je deze tijdloze beelden moet bewaren en preserveren voor later. Daar ga ik je bij helpen! Dat is dan ook precies de reden dat we naast een aantal pakketten met met digitale bestanden ook een mooie collectie Wall Art en Add-ons voor je hebben samengesteld. Want wie kijkt er over 20 jaar nog naar een bestand op de computer? Jouw foto's verdienen het om in een mooi album of aan de muur terecht te komen.

Hout 1 copy.jpg
_DSC6163.jpg
Album Medea


Ben je op zoek naar "alleen digitale bestanden"? Geen probleem, we hebben een aantal pakketten waar je uit kan kiezen. MOOI! Fotografie staat enorm achter haar visie dat de waardevolle beelden die we maken niet alleen thuishoren op een computer of telefoon. Daarom krijg je de foto's die je digitaal gekozen hebt ook gewoon afgedrukt in een mooi album of luxe prints. 

 

Door de foto's te verwerken in prachtige handgemaakte high-end fotoalbums maak ik het mogelijk voor jou om de foto's door te geven aan een volgende generatie. Iedere keer als je het prachtige album doorbladert krijg je weer de kans om opnieuw verliefd te worden om deze kleine kunstwerkjes. Als je voor MOOI! Fotografie kiest zeg je JA tegen genieten van jouw mooiste foto's voor een hele lange periode.

PERSOONLIJKE

BESTELSESSIE

newbornfotograaf, newbornshoot, newbornfotoshoot, fotoshoot, newborn, baby, babyfotograaf, babyfotoshoot, rijen, breda, oosterhout, tilburg, high-end, luxe, professioneel, Malou Thomassen, MOOI! Fotografie

Ongeveer 2 a 3 weken na jouw Newborn fotoshoot spreken we af in de studio voor jouw persoonlijke bestelsessie. Met een lekkere kop koffie of thee gaan we de galerij met foto's bekijken en stemmen we jouw bestelling helemaal naar jouw smaak af. Het is altijd erg fijn om de producten en kleurenstalen in "real life" te zien, zodat je een goede keuze kan maken over wat het beste bij jou past.  

 

We bekijken het ontwerp van het album en zullen eventuele wijzigingen hierin gelijk verwerken. Wil je nog iets moois voor aan de muur? Of een cadeau voor Opa en Oma? Tijdens deze afspraak van ongeveer 30 - 90 minuten maken we jouw bestelling helemaal compleet. Zo ben je in één keer klaar en hoef je thuis nergens meer aan te denken.

 

 

Ik regel het voor je!

Studio

Jouw fotoshoot zal plaats vinden in mijn mooie ruime studio in Dongen. Daar heb ik alle spullen die ik nodig heb bij de hand om een mooie reportage te kunnen verzorgen. Jullie kunnen lekker plaatsnemen op de bank en genieten van de reportage!

LAGE HAM 50C
5102AD DONGEN

Chloe - BabySitter - 15 copy.jpg
bottom of page