- Newbornshoot - Newborn - Newbornfotografie - Babyshoot  - Babyfotograaf - Sitter - Sittersessie - Kinderen - Kinderfotografie - Baby - Babyfotografie - Foto - Fotoshoot - Fotograaf - Fotografie - Tilburg - Breda - Hilvarenbeek - Ulvenhout - Teteringen - Wagenberg - Berkel-Enschot - Baarle-Nassau - Meersel - Rijsbergen - Turnhout - Prinsenbeek - Brecht - Belgie - Schoten - Hoogstraten - Vlaanderen - Zundert - Meer - Rijkevorsel - Zwaluwe - Drimmelen - Raamsdonksveer - Reeshof - Goirle - Berkel Enschot - Dongen Zwangerschap - Zwangerschapsshoot - shoot - Zwangerschapsfotografie - Oosterhout - Rijen - Alpen - Terheijden - Drimmelen - Made - Geertruidenberg - Udenhout - Chaam - Gilze - Kaatsheuvel - Noord Brabant

Buitenshoot

YES! WE GAAN MOOIE FOTO'S MAKEN BUITEN!

Wat is het toch heerlijk om buiten deze foto's te laten maken. Tijdens een ontspannen wandeling met leuke "spelletjes" staat de liefde en connectie binnen jullie gezin centraal. Kleine aanrakingen, lekker knuffelen of misschien ook even troosten... Ik geloof er zo sterk in dat de foto's die je maakt als je kinderen klein zijn het meest waardevolle zijn op je boekenplank over 25 jaar.

 

Op deze pagina lees je wat meer informatie over jullie eventuele aanstaande fotoreportage. Heb je nog vragen voor mij? App me gewoon eventjes. 

WHAT

TO

EXPECT

HANDIG OM TE WETEN:

 • Kinderen hebben een korte concentratiespanne. Houdt er rekening mee dat de shoot ongeveer 30 a 60 minuten duurt.

 • We plannen de shoot altijd in ongeveer 45 minuten vóór zonsondergang. In de zomer kan dit best laat zijn. 

 • De shoot vindt plaats op een mooie buitenlocatie (omgeving Rijen)

 • Kom met een volle buik en klaar om te lachen!

 • Draag neutrale zachte kleuren, probeer drukke prints en teksten op kleding te vermijden (vraag naar de collectie van MOOI!)

 • Wees je ervan bewust dat je ook vies kan worden buiten.

 • Persoonlijke bestelsessie 2-3 weken na de fotoshoot.

 • Het wordt erg leuk en gezellig ♥

Wat kost jouwBuitenshoot

HIGH-END PRODUCTEN BIJ IEDERE FOTOSHOOT OP LOCATIE

Bij MOOI! Fotografie zetten we ons enorm in om tijdloze beelden te maken tijdens jouw Gezinsfotoshoot. We geloven er dan ook in de je deze tijdloze beelden moet bewaren en preserveren voor later. Daar ga ik je bij helpen! Dat is dan ook precies de reden dat we een aantal pakketten met prachtige albums voor je hebben samengesteld. Want wie kijkt er over 20 jaar nog naar een bestand op de computer? Jouw foto's verdienen het om in een mooi album terecht te komen.

Ben je op zoek naar "alleen digitale bestanden"? Dan krijg je daar bij MOOI! altijd een prachtig high-end fotoalbum van hoge kwaliteit
 bij. MOOI! Fotografie staat enorm achter haar visie dat de waardevolle beelden die we maken niet alleen thuishoren op een computer of telefoon. Door de foto's te verwerken in prachtige handgemaakte high-end fotoalbums maak ik het mogelijk voor jou om de foto's door te geven aan een volgende generatie. Iedere keer als je het high-end fotoalbum doorbladert krijg je weer de kans om opnieuw verliefd te worden om deze kleine kunstwerkjes. Als je voor MOOI! Fotografie kiest zeg je JA tegen mooie luxe fotoproducten na de Buitenshoot met jouw mooie gezin.

Family Schmalzried - 40 copy.jpg
Joni - ZW - 24 copy.jpg

Hoe werkt het?

GRATIS BESTELSESSIE NA JE FOTOSHOOT

Je plaatst een reservering via het reserveringsformulier op de website. Vind je het fijn om eerst even telefonisch contact te hebben? Laat dat dan even weten via het contactformulier, dan maken we een belafspraak. Je betaalt ná het plaatsen van de reservering altijd de opnamekosten van € 195,00. Deze kosten zijn voor de voorbereiding, tijd van de sessie, ervaring, expertise, creativiteit en nabewerking. Pas na de betaling hiervan is de reservering en het plekje in de agenda definitief.

 

LET OP: Er zitten géén digitale bestanden of producten inbegrepen bij de opnamekosten. Deze kies je na de fotoshoot tijdens de bestelsessie. Deze investering moet je er dus nog bij optellen.

Wil je nog á la carte fotoproducten bestellen náást je gekozen pakket? Geen probleem. We hebben een mooi aanbod voor je samengesteld.

 
Lauren en Lynn - 15 copy.jpg

1

KIES JE FOTOSHOOT

Wat voor fotoshoot wil je graag reserveren bij MOOI! Fotografie. Je kan reserveren op de pagina van de betreffende fotoshoot. Dat kan zijn een Newbornshoot, een Babyshoot, 100-dagenshoot, Sittersessie en Buitenshoot.

Je bent van harte welkom!

2

BETALING OPNAMEKOSTEN

Om de reservering en het plekje in mijn agenda definitief te maken worden de opnamekosten direct na het maken van de reservering betaald. Deze kosten staan voor de tijd van de uitgebreide fotoshoot, eventueel gebruik van aanwezige props en materialen, mijn expertise, creativiteit, geduld en kundige nabewerking van de foto's.

LET OP: Er zitten GEEN digitale bestanden of fotoproducten inbegrepen bij de opnamekosten. Deze kies en betaal je later tijdens je bestelsessie.

3

 FOTOSHOOT

Het is zo ver! De fotoshoot vind plaats. We gaan mooie beelden maken. Dierbare momenten die je de rest van je leven kan koesteren.

Na de sessie prikken we samen een datum voor de gratis bestelsessie. Deze vindt ongeveer 2 - 3 weken na de sessie plaats.

Geniet van de fotoshoot!

4

BESTELSESSIE

Tijdens deze afspraak in de studio in RIjen gaan we jouw bestelling helemaal regelen. Zo hoef je thuis nergens meer aan te denken. Wat staat er nu eigenlijk op de agenda tijdens een bestelsessie?

1: Foto's bekijken (slideshow)

2: Kies je Pakket

3: Albumontwerp

4: Kleurkeuzes en omslag album

5: Kies je wanddecoratie

6: Aanvullende wensen

Je kan de pakketten en andere producten ook hier bekijken;

PERSOONLIJKE

BESTELSESSIE

Ongeveer 2 a 3 weken na jouw fotoshoot spreken we af in de studio voor jouw persoonlijke bestelsessie. Met een lekkere kop koffie of thee gaan we de galerij met foto's bekijken en stemmen we jouw bestelling helemaal naar jouw smaak af. Het is altijd erg fijn om de producten en kleurenstalen in "real life" te zien, zodat je een goede keuze kan maken over wat het beste bij jou past.  

 

We bekijken het ontwerp van het album en zullen eventuele wijzigingen hierin gelijk verwerken. Wil je nog iets moois voor aan de muur? Of een cadeau voor Opa en Oma? Tijdens deze afspraak van ongeveer 30 - 60 minuten maken we jouw bestelling helemaal compleet. Zo ben je in één keer klaar en hoef je thuis nergens meer aan te denken.

 

Ik regel het voor je!

 

Kom je van ver en is het niet haalbaar om op en neer te rijden naar de studio in Rijen? Dan zullen we de bestelsessie digitaal via een ZOOM-call inplannen. 

Safety first

EXTRA MAATREGELEN TIJDENS EEN BUITENSHOOT

Tijdens de Corona-crisis die momenteel de wereld in zijn greep houdt zullen er aanvullende maatregelen van toepassing zijn tijdens de shoot:

 • We geven geen hand, maar zwaaien van een afstandje naar elkaar.

 • Er kunnen geen andere personen dan jouw gezin / huishouden bij de shoot aanwezig zijn.

 • Heeft iemand binnen jouw gezin of ik klachten zoals hoesten, koorts, neusverkoudheid? Dan verzetten we de shoot totdat iedereen 24 uur klachtenvrij is.

Zo kunnen we samen met elkaar op een fijne en verantwoorde manier jouw gezin op zijn mooist vastleggen. Heb je twijfels of vragen? Neem even contact met me op. Ik ben er voor je.

Buitenshoot Mockup copy.jpg

GRATIS BUITENSHOOT MAGAZINE

Babyfoto's Buitenshoot

Outdoor Babyshoot

SAMEN MET JOUW BABY NAAR BUITEN

Wist je dat het ook mogelijk is om met een Newborn,-  Baby of Sitter een buitenshoot te doen? Heerlijk tijdens de warmere maanden of lekker met een muts op als het kouder is! Er wordt veel geknuffeld en gekroeld en we nemen één prop mee waar jouw baby in kan liggen. Het is de bedoeling dat de liefde en connectie binnen jouw gezin straks van de foto's afspat. Foto's waar je helemaal verliefd op wordt en naar kan blijven kijken.

BEN JE OVERTUIGD EN WIL JE RESERVEREN?

Krijg geen spijt en boek op tijd! Ik ben vaak ver vooruit vol geboekt en zou het ontzettend vervelend vinden als ik geen mooie foto's voor jullie zou kunnen maken omdat we er niet op tijd bij zijn. Dus wacht niet te lang ♥.

Familie Marino - 47 copy.jpg

Shoot

We gaan er een leuke shoot van maken. Ik werk tijdens mijn buitenshoots "geposeerd ongeposeerd". Dat betekend eigenlijk dat ik jullie ergens wegzet en dan fotografeer wat er gebeurt. Jullie mogen elkaar veel aanraken en knuffelen tijdens de shoot!

Jullie krijgen kleine opdrachtjes en leuke vragen. De kinderen mogen tussendoor lekker rennen en spelen. Op deze manier proberen we de mooiste connecties vast te leggen, datgene wat je over 25 jaar terug wil zien in deze foto's. ♥

Het kan zijn dat ik jullie ga vragen ergens op te zitten, of zelfs op de grond te gaan zitten. Dit kan ervoor zorgen dat jullie kleren vies worden, lekker wassen daarna dus!

Onze pakketten zit al vol met mooie albums en prachtige high-end producten. WIl je de nog uitbreiden met a la carte producten? Klik op de knop hieronder om de mogelijkheden alvast wat te verkennen:

Let's have fun!

Kinderen zijn kinderen... Er zit geen knopje op voor een spontane lach of een dikke knuffel. Soms hebben ze er gewoon even geen zin in, dat mag!

We proberen tijdens de shoot te werken met een positieve benadering. We belonen goed gedrag met complimentjes en knuffels. Chantage voor een snoepje of cadeautje zetten we liever niet gelijk in.

Wees erop voorbereid om leuke dingen te doen, zoals dansen, neuzen, zingen, rennen, draaien en nog veel meer!

Otis, Mae & Family - 45 copy.jpg

Previews

Omdat ik weet hoe nieuwsgierig jullie zijn na de reportage en eigenlijk niet kunnen wachten op de foto's. plaats ik meestal op dezelfde dag nog een eerste preview of "behind the scenes" filmpje van jullie Baby fotoshoot. Vaak volgt er nog een tweede preview om jullie nieuwsgierigheid naar de foto's nog even te voeden.

Het duurt ongeveer 2 a 3 weken voordat jullie galerij met foto's klaar is en jullie alle foto's kunnen bewonderen tijdens de persoonlijke bestelsessie in de fotostudio in Rijen. Tijdens deze afspraak gaan we ook zorgen dat het ontwerp, de kleuren en materialen van het album helemaal naar wens is. Dan ben je helemaal klaar als je weer naar buiten loopt.

Hebben jullie tijdens het wachten op deze bestelsessie nog vragen voor mij? Geen probleem! App, mail of bel me gewoon even. Ook in deze periode ben ik er voor jullie.

_7509764 copy.jpg
Jora - Buitenshoot - 09 copy.jpg

Ohjee, wat trek ik aan?

Dit lijkt vaak één van de grootste vraagstukken te zijn. Mijn antwoord hierop is; "zorg in ieder geval dat je jezelf kan zijn". Als je je niet prettig voelt in je gekozen outfit dan zie je dat terug in je foto's.

Ik adviseer altijd om geen kleding te dragen met felle prints erop, geen te felle kleuren of tekst-opdrukken. Natuurlijke kleuren zijn altijd érg mooi buiten, maar het is ook hartstikke leuk om een kleur in de mix te gooien. Dat kan olijfgroen, okergeel, grijs, rood, blauw zijn of wat jullie maar mooi vinden.

Is het koud buiten? Kinderen kunnen soms verdwijnen in hun dikke winterjassen. Trek thermo-ondergoed aan en veel laagjes. Dan is een jas vaak niet eens nodig. Met een mooie gebreide trui, leuke sjaal en muts is dit prachtig! Ik kan mutsjes meenemen als je wil, geef dit even bij me aan.

 

Zou je gebruik willen maken van kleding uit de collectie van MOOI! Fotografie? Vraag me gewoon eventjes of ik iets heb voor jullie.

Heb je twijfels? Kan je niet kiezen uit wat je in huis hebt? Je mag me altijd foto's appen van de combinaties waar je tussen twijfelt. Misschien kan ik je advies geven. Het is daarna trouwens geen enkel probleem om dat advies in de wind te slaan! Jullie moeten doen wat bij jullie past ♥.

 

Yannis - Horecasessies - 09 copy.jpg

Bewerken

Het is mijn taak om jullie de allermooiste foto's te leveren. Tijdens een reportage ben ik dan ook heel bewust bezig met de omgeving, het licht, poseren en meer... Alles om jullie de kwaliteit te leveren waar MOOI! Fotografie voor staat.

Na de reportage zoek ik dan ook de allermooiste foto's uit die we gemaakt hebben en deze zal ik tot in de puntjes bewerken. Alleen de foto's die voldoen aan de kwaliteitsnormen halen het in de galerij. 

Dit betekent dat jullie een galerij van ongeveer 20 foto's te zien krijgen na de reportage. Soms zelfs ietsjes meer.

Eventuele pukkeltjes, vlekjes en krasjes die tijdelijk zijn worden tijdens de bewerking verwijderd. Geboortevlekken of littekens die bij de persoon/baby horen haal ik niet weg in de bewerking. Tenzij jullie dit aan mij vragen.


 

DEEL JE ERVARING EN LAAT EEN REVIEW ACHTER

Voor kleine ondernemers zoals MOOI! Fotografie is het belangrijk om goed vindbaar te zijn in Google. Een Google-review helpt daar enorm bij! Ik zou jullie willen vragen om jullie ervaring bij  MOOI! Fotografie te delen op Google en een fijne review achter te laten. Dat kan heel makkelijk via onderstaande link:

 

Doen jullie dat liever niet? Geen probleem! Nogmaals enorm bedankt dat ik jullie mocht fotograferen ♥.

LAAT MIJ JE HELPEN OM DE MOOISTE MOMENTEN EN CONNECTIES VAN JOUW GEZIN TE BEWAREN VOOR LATER. 

WWW.MOOIFOTOGRAFIE.COM

VOLG JE ONS AL OP SOCIAL MEDIA | ONTVANG JE ONZE NIEUWSBRIEF AL?

 • Facebook - Black Circle
 • whatsapp-logo-black-and-white
 • Instagram, Newbornshoot, Newbornfotograaf, mooifotografie
 • YouTube - Black Circle
 • email

Op alle reportages zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing. Klik HIER om deze te lezen. PRIVACYVERKLARING

© MOOI! Fotografie 2021 | All rights reserverd | KvK: 6606223 | BTW-ID NL001678662859