- Newbornshoot - Newborn - Newbornfotografie - Babyshoot  - Babyfotograaf - Sitter - Sittersessie - Kinderen - Kinderfotografie - Baby - Babyfotografie - Foto - Fotoshoot - Fotograaf - Fotografie - Tilburg - Breda - Hilvarenbeek - Ulvenhout - Teteringen - Wagenberg - Berkel-Enschot - Baarle-Nassau - Meersel - Rijsbergen - Turnhout - Prinsenbeek - Brecht - Belgie - Schoten - Hoogstraten - Vlaanderen - Zundert - Meer - Rijkevorsel - Zwaluwe - Drimmelen - Raamsdonksveer - Reeshof - Goirle - Berkel Enschot - Dongen Zwangerschap - Zwangerschapsshoot - shoot - Zwangerschapsfotografie - Oosterhout - Rijen - Alpen - Terheijden - Drimmelen - Made - Geertruidenberg - Udenhout - Chaam - Gilze - Kaatsheuvel - Noord Brabant

Newbornshoot

De eerste paar dagen van het leven zijn zo uniek en bijzonder! Deze tijd komt nooit meer terug... Het is niet alleen super voor jullie, de kersverse ouders, om deze periode vast te leggen in een Newborn fotoshoot. Maar voor jullie kleintje is het straks helemaal fantastisch... Als jouw Newborn baby later groot is en zelf een gezinnetje wil starten... Hoe bijzonder is het dan als ze deze mooie fotoshoot van zichzelf hebben om terug te zien en te vergelijken! Dat is toch eigenlijk onbetaalbaar. MOOI! Fotografie shoot Newborns tot ongeveer 10 weken. Na deze periode kan je een Babyshoot boeken.

 

Het is een eer dat je erover denkt om deze bijzondere tijd door MOOI! Fotografie vast te laten leggen ♥.  Ik heb hieronder voor jullie opgeschreven op welke manier jullie, als ouders, bij kunnen dragen aan een mooie en succesvolle reportage. Dus….. Laten we beginnen!

Newborn Magazine, Newbornfotograaf, Newbornshoot, Newborn fotoshoot, Newbornfotografie, Babyfotograaf, MOOI! Fotografie, Rijen, Terheijden, Made, Drimmelen, Breda, Tilburg, Dongen, Oosterhout, Eindhoven, Den Bosch, Etten-Leur, Raamsdonksveer, Alphen, HIlvarenbeek, Goirle

GRATIS NEWBORN MAGAZINE

Lieve woorden

LEES DE ERVARINGEN VAN ANDEREN

Wat een ontzettend fijne sfeer en gastvrijheid tijdens de newbornshoot.

MARJOLIJN

Wat een ontzettend bijzondere ervaring. Malou is erg vriendelijk en kundig, ze geeft je een vertrouwd gevoel. Ze gaat zo lief om met de kinderen en weet de mooiste foto's vast te leggen. Ze is een ware kunstenares achter de lens.

SYLVANA

We hebben echt genoten!
De foto's zijn waanzinnig MOOI! geworden. Malou heeft onze emoties bijzonder goed gevangen en vastgelegd in de foto's ♥️

MONGNEE

Lees meer reviews via Google. Of misschien wil je daar ook je ervaring delen. Ik zou het ontzettend leuk vinden om iets van je te lezen!

Wat kost jouwNewbornshoot

HIGH-END PRODUCTEN BIJ IEDERE NEWBORN FOTOSHOOT

Bij MOOI! Fotografie zetten we ons enorm in om tijdloze beelden te maken tijdens jouw Newborn fotoshoot. We geloven er dan ook in de je deze tijdloze beelden moet bewaren en preserveren voor later. Daar ga ik je bij helpen! Dat is dan ook precies de reden dat we een aantal pakketten met prachtige albums voor je hebben samengesteld. Want wie kijkt er over 20 jaar nog naar een bestand op de computer? Jouw foto's verdienen het om in een mooi album terecht te komen.

Ben je op zoek naar "alleen digitale bestanden"? Dan adviseer ik je om verder te zoeken naar een andere fotograaf. MOOI! Fotografie staat enorm achter haar visie dat de waardevolle beelden die we maken niet alleen thuishoren op een computer of telefoon. Door de foto's te verwerken in prachtige handgemaakte high-end fotoalbums maak ik het mogelijk voor jou om de foto's door te geven aan een volgende generatie. Iedere keer als je het high-end fotoalbum doorbladert krijg je weer de kans om opnieuw verliefd te worden om deze kleine kunstwerkjes. Als je voor MOOI! Fotografie kiest zeg je JA tegen mooie luxe fotoproducten na je Newbornshoot met jouw lieve baby.

Newborn fotoshoot met grote zus of broer, Newbornfotograaf
Newbornfotograaf, Newbornshoot, Newborn fotoshoot, Newbornfotografie, Babyfotograaf, MOOI! Fotografie, Rijen, Terheijden, Made, Drimmelen, Breda, Tilburg, Dongen, Oosterhout, Eindhoven, Den Bosch, Etten-Leur, Raamsdonksveer, Alphen, HIlvarenbeek, Goirle

Hoe werkt het?

KIES JE PAKKET MET HIGH-END PRODUCTEN

Je kiest bij het reserveren al voor welk pakket je wil gaan. Je betaalt ná het plaatsen van de reservering altijd een bedrag van € 295,00 aan. Pas na de aanbetaling is de reservering en het plekje in de agenda definitief. Het restant van de investering betaal je ná de Newbornshoot. De minimale investering voor een Newbornshoot is € 595,00.

Wil je toch liever een upgrade van je pakket na de Newborn fotoshoot? Dan is dat geen enkel probleem. Een upgrade naar een hoger pakket is altijd nog mogelijk.

Wil je nog á la carte fotoproducten bestellen náást je gekozen pakket? Geen probleem. We hebben een mooi aanbod voor je samengesteld.

PAKKET

Minimaal

Uitgebreide fotoshoot in de studio

---

Gebruik van alle accessoires en materialen in de studio.

---

Mijn ervaring, tijd en creativiteit.

---

Gedetailleerde nabewerking van de foto's.

---

10 digitale bestanden in hoge resolutie

---

Professionele afdrukken van 10x15 van de 10 gekozen bestanden

---

Album van 15x20 cm met 8 bladzijden met linnen cover en ruimte voor ongeveer 10 - 14 foto's.

€ 595

PAKKET

Basis

Uitgebreide fotoshoot in de studio

---

Gebruik van alle accessoires en materialen in de studio.

---

Mijn ervaring, tijd en creativiteit.

---

Gedetailleerde nabewerking van de foto's.

---

Alle digitale bestanden uit de online galerij in hoge resolutie (minimaal 20 beelden in kleur en zwart-wit)

---

Professionele Luxe afdrukken van 10x15 van 10 van je favoriete beelden

---

Luxe uitgebreid album van 20x20 met alle Luxe opties zoals foto op de cover en prachtige kunstleren keuzes

---

Mooie verrassing bij je verzending

€ 695

POPULAIR

PAKKET

Waardevol

Uitgebreide fotoshoot in de studio

---

Gebruik van alle accessoires en materialen in de studio.

---

Mijn ervaring, tijd en creativiteit.

---

Gedetailleerde nabewerking van de foto's.

---

Alle digitale bestanden uit de online galerij in hoge resolutie (minimaal 20 beelden in kleur en zwart-wit)

---

USB met alle foto's uit de galerij

---

Luxe uitgebreid album van 20x30 met alle Luxe opties zoals foto op de cover en prachtige kunstleren keuzes

---

Klein album van 10x10 met 30 bladzijden met alle foto's van je fotoshoot erin. Handig om mee te nemen en mee te pronken.

---

High-end linnen fotobox met 10 luxe afdrukken erin van 20x30 cm

---

Mooie verrassing bij je verzending

€ 895

PAKKET

Exclusief

Uitgebreide fotoshoot in de studio

---

Gebruik van alle accessoires en materialen in de studio.

---

Mijn ervaring, tijd en creativiteit.

---

Gedetailleerde nabewerking van de foto's.

---

Alle digitale bestanden uit de online galerij in hoge resolutie (minimaal 20 beelden in kleur en zwart-wit)

---
USB met alle foto's uit de galerij

---

Luxe uitgebreid album van 30x30 met alle Luxe opties zoals foto op de cover en prachtige kunstleren keuzes

---

Klein album van 15x15 met 30 bladzijden met alle foto's van je fotoshoot erin. Handig om mee te nemen en mee te pronken.

---

High-end houten Passe-partout box van 30,5x40,5cm. Gevuld met 10 passe-partouts van 30x40cm. Een juweeltje!

---

Mooie verrassing bij je verzending

€ 1095

 

PERSOONLIJK

OF LIEVER

DIGITAAL

Het is helemaal aan jou of je na de sessie liever kiest voor het digitaal bekijken en afstemmen van jouw fotosessie of persoonlijk. Als je kiest om het digitaal af te stemmen gebruiken we o.a. een online fotogalerij en hebben we contact via Whatsapp voor het afstemmen van jouw bestelling en de opmaak van het album.

Zit je liever samen aan tafel met een kopje koffie of thee om de galerij te bekijken en jouw bestelling af te stemmen? Dan maken we daar een afspraak voor ongeveer 2 - 3 weken na de fotoshoot. Dan maken we gelijk de cover en het ontwerp van het album in orde en is er de optie om aanvullende producten of een upgrade van je pakket te kiezen.

WhatsApp Image 2020-08-01 at 13.44.12 co

Studio

Jullie Newbornreportage zal plaats vinden in mijn zolderstudio in Rijen. Daar heb ik alle spullen die ik nodig heb bij de hand om een mooie reportage te kunnen verzorgen. Jullie kunnen lekker plaatsnemen op de bank en genieten van de reportage!

GAGELRIJS 15

5121NB RIJEN

BTS 2.jpg

EXTRA MAATREGELEN TIJDENS EEN NEWBORNSHOOT

Safety first

Tijdens de Corona-crisis die momenteel de wereld in zijn greep houdt zullen er aanvullende maatregelen van toepassing zijn tijdens de shoot:

  • We geven geen hand, maar zwaaien van een afstandje naar elkaar.

  • Er kunnen geen andere personen dan jouw gezin / huishouden bij de shoot aanwezig zijn.

  • Heeft iemand binnen jouw gezin of ik klachten zoals hoesten, koorts, neusverkoudheid? Dan verzetten we de shoot totdat iedereen 24 uur klachtenvrij is.

  • Tijdens een shoot in de studio is het niet mogelijk om 1,5 meter afstand te houden. Daarnaast kan ik mijn werk alleen doen door jouw kindje en jullie, de ouders, aan te raken. Hierdoor vallen de fotoshoots in de studio ook onder de "contactberoepen".

 

Om toch veilig te kunnen werken zal er gebruik gemaakt worden van beschermende maatregelen zoals o.a. een mondkapje en handschoenen. Heb je hier zorgen of twijfels over? Bespreek deze met me. Het is belangrijk dat de fotoshoot voor jou zo zorgeloos en comfortabel mogelijk is.

Zo kunnen we samen met elkaar op een fijne en verantwoorde manier jouw gezin op zijn mooist vastleggen. Heb je twijfels, zorgen of vragen? Neem even contact met me op. Ik ben er voor je.

HEB JE INTERESSE IN EEN NEWBORNSHOOT?

Voor alle kersverse ouders een fijne ervaring met mooie foto's als resultaat! Dit kan door veilig, ervaren en professioneel te werken. Newborns zijn een kwetsbare doelgroep, daar moeten we zuinig op zijn! MOOI! Fotografie is gespecialiseerd in Newbornfotografie en heeft dan ook al honderden Newborns in de studio gehad. Wil je meer lezen over onze werkwijze?

Zwangerschap - Zwangerschapsshoot - shoot - Zwangerschapsfotografie - Newborn - Newbornfotografie - Babyshoot  - Babyfotograaf - Sitter - Sittersessie - Kinderen - Kinderfotografie - Baby - Babyfotografie - Newbornshoot - Foto - Fotoshoot - Fotograaf - Fotografie - Ulvenhout - Teteringen - Wagenberg - Berkel-Enschot - Zwaluwe - Drimmelen - Tilburg - Reeshof - Goirle - Berkel Enschot - Dongen - Oosterhout - Rijen - Breda - Hilvarenbeek - Raamsdonksveer - Alpen - Terheijden - Drimmelen - Made - Geertruidenberg - Udenhout - Chaam - Gilze - Kaatsheuvel - 

Louèn_-_Buitenshoot_-_03_copy.jpg

SAMEN MET JOUW BABY NAAR BUITEN

Wist je dat het ook mogelijk is om met een Newborn,-  Baby of Sitter een buitenshoot te doen? Heerlijk tijdens de warmere maanden en prachtig met alle mooie kleuren in de herfst! Er wordt veel geknuffeld en gekroeld. Het is de bedoeling dat de liefde en connectie binnen jouw gezin straks van de foto's afspat. Foto's waar je helemaal verliefd op wordt en naar kan blijven kijken.

  • Instagram

Click & follow me on Instagram

HET LIJKT ME ONTZETTEND LEUK OM ONLINE MET ELKAAR TE CONNECTEN

BEN JE OVERTUIGD EN WIL JE JOUW NEWBORNSHOOT RESERVEREN?

Krijg geen spijt en boek op tijd! Ik ben vaak ver vooruit vol geboekt en zou het ontzettend vervelend vinden als ik geen mooie foto's voor jullie zou kunnen maken omdat we er niet op tijd bij zijn. Dus wacht niet te lang ♥.

WWW.MOOIFOTOGRAFIE.COM

VOLG JE ONS AL OP SOCIAL MEDIA | ONTVANG JE ONZE NIEUWSBRIEF AL?

  • Facebook - Black Circle
  • whatsapp-logo-black-and-white
  • Instagram, Newbornshoot, Newbornfotograaf, mooifotografie
  • YouTube - Black Circle
  • email

Op alle reportages zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing. Klik HIER om deze te lezen. PRIVACYVERKLARING

© MOOI! Fotografie 2021 | All rights reserverd | KvK: 6606223 | BTW-ID NL001678662859