- Newbornshoot - Newborn - Newbornfotografie - Babyshoot  - Babyfotograaf - Sitter - Sittersessie - Kinderen - Kinderfotografie - Baby - Babyfotografie - Foto - Fotoshoot - Fotograaf - Fotografie - Tilburg - Breda - Hilvarenbeek - Ulvenhout - Teteringen - Wagenberg - Berkel-Enschot - Baarle-Nassau - Meersel - Rijsbergen - Turnhout - Prinsenbeek - Brecht - Belgie - Schoten - Hoogstraten - Vlaanderen - Zundert - Meer - Rijkevorsel - Zwaluwe - Drimmelen - Raamsdonksveer - Reeshof - Goirle - Berkel Enschot - Dongen Zwangerschap - Zwangerschapsshoot - shoot - Zwangerschapsfotografie - Oosterhout - Rijen - Alpen - Terheijden - Drimmelen - Made - Geertruidenberg - Udenhout - Chaam - Gilze - Kaatsheuvel - Noord Brabant

Newbornreportage

De eerste paar dagen van het leven zijn zo uniek en bijzonder! Deze tijd komt nooit meer terug... Het is niet alleen super voor jullie, de kersverse ouders, om deze periode vast te leggen in een Newbornreportage. Maar voor jullie kleintje is het straks helemaal fantastisch... Als hij of zij later groot is en zelf een gezinnetje wil starten... Hoe bijzonder is het dan als ze deze mooie reportage van zichzelf hebben om terug te zien en te vergelijken! Dat is toch eigenlijk onbetaalbaar ♥

 

Het is een eer dat je erover denkt om deze bijzondere tijd door MOOI! Fotografie vast te laten leggen ♥.  Ik heb hieronder voor jullie opgeschreven op welke manier jullie, als ouders, bij kunnen dragen aan een mooie en succesvolle reportage. Dus….. Laten we beginnen!

Ik adviseer om zo snel mogelijk tijdens je zwangerschap een Newbornreportage te reserveren. Ik fotografeer parttime en kan daardoor maar een zeer beperkt aantal reserveringen kwijt in mijn agenda. Voor mijn boekingen geldt het principe “wie het eerst komt, wie een plekje in mijn agenda krijgt”.

Op alle reportages zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing. Klik HIER om deze te lezen.

Zwangerschap - Zwangerschapsfotografie - Newborn - Newbornfotografie - Kinderen - Kinderfotografie - Baby - Babyfotografie
Foto - Fotoshoot - Fotograaf - Fotografie - Tilburg - Reeshof - Goirle - Berkel Enschot - Dongen - Oosterhout - Rijen - Breda - Hilvarenbeek - Raamsdonksfeer - Alpen - Terheijden - Drimmelen - Made - Geertruidenberg - Udenhout - Chaam - Gilze

Tarieven

€ 275

BASISPRIJS VOOR IEDERE NEWBORNREPORTAGE

Bij MOOI! Fotografie betaal je direct bij het reserveren alvast de opnamekosten van je reportage. Deze kosten staan voor de tijd, gebruik materiaal, kennis, creativiteit, album en service van MOOI! Fotografie. Bij alle reportages ontvang je een album met 8 bladzijden van 15x20cm. Dit bedrag is dus exclusief digitale bestanden of aanvullende producten.

Na je reportage krijg je van mij een link naar een online galerij met 15 a 20 bewerkte foto's en de opmaak van jullie album. Hier kan je kiezen uit een aantal pakketten met bestanden en/of producten. Hieronder zie je de pakketten die we met zorg hebben samengesteld.

 

Pakketten

MAAK JE REPORTAGE TASTBAAR!

Je kiest de pakketten na de reportage en oplevering van jullie galerij met foto's. De prijs van de pakketten betaal je dus nog náást de reportagekosten die je bij reservering voldaan hebt.

Voor sommige huishoudens kan dit best een flink bedrag zijn om ineens te betalen, zeker na de komst van een kleintje erbij. MOOI! Fotografie kan u, in aanloop naar de reportage, de mogelijkheid bieden om het pakket van uw voorkeur alvast in termijnen te voldoen via IDeal. Zo heeft u geen grote uitgave meer na de reportage en kunt u zorgeloos genieten van uw mooie foto’s!

PAKKET

Budget

€ 100

5 digitale bestanden in hoge resolutie

---

Professionele afdrukken van 10x15 van de 5 gekozen bestanden

De prijs van de pakketten betaal je nog náást de reportagekosten die je bij reservering voldaan hebt.

PAKKET

Basis

€ 175

10 digitale bestanden in hoge resolutie

---

Professionele afdrukken van 10x15 van de 10 gekozen bestanden

De prijs van de pakketten betaal je nog náást de reportagekosten die je bij reservering voldaan hebt.

PAKKET

Waardevol

€ 250

Alle digitale bestanden uit de galerij in hoge resolutie

---

Mobiele app van je reportage

---

Professionele afdrukken van 10x15 van 10 gekozen bestanden

---

Leuke verrassing bij je verzending

De prijs van de pakketten betaal je nog náást de reportagekosten die je bij reservering voldaan hebt.

PAKKET

Exclusief

€ 425

Alle digitale bestanden uit de galerij

---

USB met de digitale bestanden

---

Mobiele app van je reportage

---

Upgrade naar Luxe album t.w.v. € 125,00

---

Linnen Fotobox van 20x30 met 10 luxe afdrukken t.w.v. € 120,00

---

Leuke verrassing bij je verzending

De prijs van de pakketten betaal je nog náást de reportagekosten die je bij reservering voldaan hebt.

PRODUCTEN NA DE REPORTAGE

Wil je weten uit welke producten je onder andere nog meer kan kiezen na je reportage? Neem dan alvast een kijkje op deze pagina. Staan jouw wensen er niet op? Laat het vooral even weten!

Deze mooie herinneringen aan deze bijzondere fase van jullie leven wil je toch voor áltijd bewaren?

Studio

Jullie Newbornreportage zal plaats vinden in mijn zolderstudio in Rijen. Daar heb ik alle spullen die ik nodig heb bij de hand om een mooie reportage te kunnen verzorgen. Jullie kunnen lekker plaatsnemen op de bank en genieten van de reportage!

GAGELRIJS 15

5121NB RIJEN

HEB JE INTERESSE IN EEN NEWBORNREPORTAGE?

Voor alle kersverse ouders een fijne ervaring met mooie foto's als resultaat! Dit kan door veilig, ervaren en professioneel te werken. Newborns zijn een kwetsbare doelgroep, daar moeten we zuinig op zijn! MOOI! Fotografie is gespecialiseerd in Newbornfotografie en oprichter en bestuurslid van de beroepsvereniging voor Newbornfotografen. Wil je meer lezen over onze werkwijze?

Zwangerschap - Zwangerschapsshoot - shoot - Zwangerschapsfotografie - Newborn - Newbornfotografie - Babyshoot  - Babyfotograaf - Sitter - Sittersessie - Kinderen - Kinderfotografie - Baby - Babyfotografie - Newbornshoot - Foto - Fotoshoot - Fotograaf - Fotografie - Ulvenhout - Teteringen - Wagenberg - Berkel-Enschot - Zwaluwe - Drimmelen - Tilburg - Reeshof - Goirle - Berkel Enschot - Dongen - Oosterhout - Rijen - Breda - Hilvarenbeek - Raamsdonksveer - Alpen - Terheijden - Drimmelen - Made - Geertruidenberg - Udenhout - Chaam - Gilze - Kaatsheuvel - 

JOEPIE! JULLIE KLEINTJE IS GEBOREN 

Geboorte!

Jullie kunnen vast niet wachten om al die kleine vingertjes en teentjes vast te laten leggen door mij. Na de geboorte spreken we af dat je mij binnen twee dagen even een seintje geeft dat hij of zij er is. Dan kunnen we een definitieve datum prikken voor de reportage. We proberen de reportage binnen 3 weken na de geboorte te plannen. Als ze nog zo jong zijn, zijn ze makkelijker te poseren en worden ze minder vaak wakker tijdens een sessie. We willen hem of haar ook graag slapend tijdens de sessie, zodat we ze mooi kunnen poseren op mijn beanbag of in een mandje of kratje.

SLAPEN & ETEN

Baby’s zijn in de studio het fijnste te poseren als ze in een diepe slaap zijn. Om de kans groter te maken dat ze diep slapen tijdens de sessie adviseer ik het volgende; probeer een lange diepe slaap in de twee uur voor de reportage te voorkomen, een warm badje van te voren maakt ze ook vaak lekker soezelig.

 

We plannen de sessie meestal rond 9:30 uur in de ochtend, probeer de laatste voeding voor vertrek thuis rond 07:30 te plannen zodat we kunnen starten met een voeding na aankomst. Dan kunnen ze na een boertje met een vol buikje in die lange diepe slaap vallen. Komt dat niet lekker uit? Dan is dat ook helemaal geen probleem ♥.

 

Newborns zijn het meest comfortabel als ze het lekker warm hebben en zich geborgen voelen. Door mijn studio lekker op te warmen en door verschillende wraptechnieken kunnen we hier voor zorgen. Uiteindelijk is ieder kindje anders. Sommige zijn veel wakker tijdens een sessie en anderen slapen voor twee uur aan een stuk...

Ahhhh, wat heerlijk om een Newborn te zijn! ♥

Houd deze instructies in gedachten ter voorbereiding op jullie sessie. Hierdoor kunnen we het maximale uit de sessie halen met verschillende poses en setups. 

VOEDEN

Als je uitsluitend borstvoeding geeft kan het handig zijn om een flesje af te kolven voor deze sessie. Bij sommige moeders kan het wel een uur duren voordat het buikje lekker vol zit. Dit kan ten kosten gaan van de sessietijd. Wil je liever niet kolven? Dan kan een flesje kunstvoeding voor alleen de sessie een uitkomst bieden. Dit is allemaal alleen maar een advies! Mocht je hier niet voor willen kiezen, dan is dat ook helemaal oké. Als Newbornfotograaf is het wel mijn taak om je te adviseren over hoe de sessie het beste kan verlopen.

POEP & PLAS

Maak je geen zorgen, want dit gaat gebeuren! Het is heel normaal dat de Newborn in mijn studio de doeken en wraps gebruiken als hun persoonlijke toilet. Maak je daar niet druk om, dat is nu eenmaal zo. De ene keer gebeurt het vaker dan de andere keer. Ik heb nog geen enkele sessie gehad waarbij niet minstens één keer gepoept of geplast werd. Hygiëne? Alle gebruikte doeken en wraps worden na iedere sessie weer gewassen en schoon opgeborgen.

TEMPERATUUR

Omdat jullie kindje een groot deel van de sessie (bijna) bloot zal zijn, zorg ik ervoor dat mijn studio lekker warm en comfortabel is. Wat voor jullie kleintje warm en comfortabel is, kan voor ons nog wel eens flink warm aanvoelen. Kleed te dan ook niet te warm voor deze sessie, of trek een vest / trui aan die je uit kan doen.

VEILIGHEID

Veiligheid is absoluut mijn hoogste prioriteit als jullie mij het vertrouwen geven om jullie Newborn mooi op de foto te zetten, Daar zal ik tijdens de sessie ook af en toe een beroep op jullie, de mama en papa, doen als mijn spotter / assistent. Tijdens het poseren moet er altijd een paar ogen op de baby zijn en een paar handen in de buurt. Tijdens de sessie zal ik degene zijn die jullie baby poseert, maar geen zorgen, ik heb inmiddels ruime ervaring met het veilig poseren van een Newborn.

PAPA & MAMA

De kans is groot dat jullie tussen de 2 en 4 uur in mijn studio zullen vertoeven. Ik adviseer dan ook om een goed ontbijt te eten voordat je deze kant op komt. Deze Newbornperiode kan soms zowel heerlijk als stressvol zijn, al helemaal met nog wat slaapgebrek erbij! Hierboven heb ik al veel geschreven over hoe we ervoor kunnen zorgen dat jullie kleintje zo comfortabel mogelijk is. Daarnaast wil ik natuurlijk ook dat jullie lekker op je gemak zijn en een mooie ervaring hebben.

 

Ik vind het iedere keer weer heel speciaal als ik van kersverse ouders het vertrouwen krijg om deze mooie periode voor ze vast te leggen, als er iets is dat ik voor jullie kan doen…. Laat het me alsjeblieft weten! ♥

Geweldig! Echt een fantastische galerij!! We zijn er zo ontzettend blij mee

Laura Blok-Snoeren | Newbornreportage

BEN JE OVERTUIGD EN WIL JE RESERVEREN?

Krijg geen spijt en boek op tijd! Ik ben vaak ver vooruit vol geboekt en zou het ontzettend vervelend vinden als ik geen mooie foto's voor jullie zou kunnen maken omdat we er niet op tijd bij zijn. Dus wacht niet te lang ♥.

WWW.MOOIFOTOGRAFIE.COM

VOLG JE ONS AL OP SOCIAL MEDIA | ONTVANG JE ONZE NIEUWSBRIEF AL?

  • Facebook
  • Whatsapp
  • Instagram
  • Youtube
  • Email

Op alle reportages zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing. Klik HIER om deze te lezen.

PRIVACYVERKLARING

© MOOI! Fotografie 2019 | All rights reserverd | KvK: 6606223