- Newbornshoot - Newborn - Newbornfotografie - Babyshoot  - Babyfotograaf - Sitter - Sittersessie - Kinderen - Kinderfotografie - Baby - Babyfotografie - Foto - Fotoshoot - Fotograaf - Fotografie - Tilburg - Breda - Hilvarenbeek - Ulvenhout - Teteringen - Wagenberg - Berkel-Enschot - Baarle-Nassau - Meersel - Rijsbergen - Turnhout - Prinsenbeek - Brecht - Belgie - Schoten - Hoogstraten - Vlaanderen - Zundert - Meer - Rijkevorsel - Zwaluwe - Drimmelen - Raamsdonksveer - Reeshof - Goirle - Berkel Enschot - Dongen Zwangerschap - Zwangerschapsshoot - shoot - Zwangerschapsfotografie - Oosterhout - Rijen - Alpen - Terheijden - Drimmelen - Made - Geertruidenberg - Udenhout - Chaam - Gilze - Kaatsheuvel - Noord Brabant

heart 1.png

Expertise

Gespecialiseerd in Newbornfotografie met meer dan 7 jaar ervaring met Newborns.

heart 1.png

Newbornshoot op maat

Volop keuze uit kleuren, props en materialen. We werken alleen met de dingen die JIJ mooi vindt.

heart 1.png

Voor altijd

Na de fotoshoot en bestelsessie heb je een prachtig en tijdloos album thuis om voor altijd te bewaren en te bekijken.

Newbornshoot

ERVAREN - VEILIG - VERTROUWD - PROFESSIONEEL

Newborn, Newbornshoot, fotoshoot, Babyfotograaf, babyfoto, newbornfotografie,Newbornfotograaf - MOOI! Fotografie - Ma

Met meer dan 7 jaar ervaring als Newbornfotograaf weet ik als geen ander hoe ik jouw baby op zijn of haar mooist op de foto kan zetten. Newbornfotografie is dan ook een van de moeilijkste takken van fotografie. Baby's zijn nog zo klein en kwetsbaar en hebben geen knopjes om ze te laten doen wat jij wil. Daar is jarenlange ervaring en kennis voor nodig van zowel baby's als fotografie.

 

De eerste paar dagen van het leven zijn zo uniek en bijzonder! Deze tijd komt nooit meer terug... Het is niet alleen super voor jullie, de kersverse ouders, om deze periode vast te leggen in een Newborn fotoshoot. Maar voor jullie kleintje is het straks helemaal fantastisch... Als jouw Newborn baby later groot is en zelf een gezinnetje wil starten... Hoe bijzonder is het dan als ze deze mooie fotoshoot van zichzelf hebben om terug te zien en te vergelijken! Dat is toch eigenlijk onbetaalbaar. MOOI! Fotografie shoot Newborns tot ongeveer 10 weken. Na deze periode kan je een Babyshoot boeken.

GRATIS NEWBORN MAGAZINE

Het kiezen van de Newbornfotograaf voor jouw baby kan lastig zijn. Natuurlijk kijk je wat rond en ga je Newbornfotografen met elkaar vergelijken. Welke fotograaf heeft de stijl die je mooi vindt? Wiens werk spreekt je het meest aan?Hoeveel ervaring heeft de fotograaf? Wordt er in een studio gewerkt of aan huis? Hoe gaan ze met huilende of wakkere baby's om? En welke investering vraagt het?

Download hier het Newborn Magazine van MOOI! Fotografie BOMVOL informatie over de werkwijze tijdens een Newbornshoot, de investering, kledingtips en meer.

Newborn Magazine Mockup copy.jpg

BEN JE ZWANGER OF IS JOUW BABY NET GEBOREN? 

Waarom een Newbornshoot bij MOOI! Fotografie een goed idee is:

Daco_4283805.png

Leg mooi vast hoe klein ze zijn, ze groeien zo snel!

Daco_4283805.png

Gratis persoonlijke bestelsessie na jouw fotoshoot

Daco_4283805.png

Jouw Baby in handen van een expert

Daco_4283805.png

Fotograaf gespecialiseerd in Newbornfotografie

Daco_4283805.png

Fotoshoot in een nieuwe en ruime fotostudio in Rijen

Daco_4283805.png

Deze bijzondere periode voor altijd bewaard

Daco_4283805.png

Ruime keuze in kleuren, mutsjes, props en settings

Daco_4283805.png

Professionele nabewerking van jouw foto's

Daco_4283805.png

Veilig werken met Baby's heeft hoogste prioriteit

Daco_4283805.png

Fotoshoot op maat, alleen wat jij mooi vindt

Daco_4283805.png

Een prachtig high-end fotoalbum met jouw foto's

Daco_4283805.png

Expert in grote broers en zussen!!!

Daco_4283805.png

Een zorgeloze en ontspannen Newbornshoot

Daco_4283805.png

Keuzegalerij met 20 - 25 foto's

WACHT EVEN...

Heb je al wel mooie foto's gemaakt tijdens je zwangerschap? Nee? Dan is onze toffe combinatie-actie misschien wel iets voor jou!

Melanie - Zwangerschap - 08 copy.jpg
Insta.jpg

Jouw foto's  verdienen het beste!

HIGH-END PRODUCTEN BIJ IEDERE NEWBORN FOTOSHOOT

Bij MOOI! Fotografie zetten we ons enorm in om tijdloze beelden te maken tijdens jouw Newborn fotoshoot. We geloven er dan ook in de je deze tijdloze beelden moet bewaren en preserveren voor later. Daar ga ik je bij helpen! Dat is dan ook precies de reden dat we een aantal pakketten met prachtige albums voor je hebben samengesteld. Want wie kijkt er over 20 jaar nog naar een bestand op de computer? Jouw foto's verdienen het om in een mooi album terecht te komen.

Hout 1 copy.jpg
_DSC6163.jpg
Album Medea


Ben je op zoek naar "alleen digitale bestanden"? Dan krijg je daar bij MOOI! altijd een prachtig high-end fotoalbum van hoge kwaliteit bij. MOOI! Fotografie staat enorm achter haar visie dat de waardevolle beelden die we maken niet alleen thuishoren op een computer of telefoon. Door de foto's te verwerken in prachtige handgemaakte high-end fotoalbums maak ik het mogelijk voor jou om de foto's door te geven aan een volgende generatie. Iedere keer als je het high-end fotoalbum doorbladert krijg je weer de kans om opnieuw verliefd te worden om deze kleine kunstwerkjes. Als je voor MOOI! Fotografie kiest zeg je JA tegen mooie luxe fotoproducten na je Newbornshoot met jouw lieve baby.

Lauren en Lynn - 15 copy.jpg

1

KIES JE FOTOSHOOT

Wat voor fotoshoot wil je graag reserveren bij MOOI! Fotografie. Je kan reserveren op de pagina van de betreffende fotoshoot. Dat kan zijn een Newbornshoot, een Babyshoot, 100-dagenshoot, Sittersessie en Buitenshoot.

Je bent van harte welkom!

2

BETALING OPNAMEKOSTEN

Om de reservering en het plekje in mijn agenda definitief te maken worden de opnamekosten direct na het maken van de reservering betaald. Deze kosten staan voor de tijd van de uitgebreide fotoshoot, eventueel gebruik van aanwezige props en materialen, mijn expertise, creativiteit, geduld en kundige nabewerking van de foto's.

LET OP: Er zitten GEEN digitale bestanden of fotoproducten inbegrepen bij de opnamekosten. Deze kies en betaal je later tijdens je bestelsessie.

3

 FOTOSHOOT

Het is zo ver! De fotoshoot vind plaats. We gaan mooie beelden maken. Dierbare momenten die je de rest van je leven kan koesteren.

Na de sessie prikken we samen een datum voor de gratis bestelsessie. Deze vindt ongeveer 2 - 3 weken na de sessie plaats.

Geniet van de fotoshoot!

4

BESTELSESSIE

Tijdens deze afspraak in de studio in RIjen gaan we jouw bestelling helemaal regelen. Zo hoef je thuis nergens meer aan te denken. Wat staat er nu eigenlijk op de agenda tijdens een bestelsessie?

1: Foto's bekijken (slideshow)

2: Kies je Pakket

3: Albumontwerp

4: Kleurkeuzes en omslag album

5: Kies je wanddecoratie

6: Aanvullende wensen

Meer informatie over onze pakketten na de sessie?