- Newbornshoot - Newborn - Newbornfotografie - Babyshoot  - Babyfotograaf - Sitter - Sittersessie - Kinderen - Kinderfotografie - Baby - Babyfotografie - Foto - Fotoshoot - Fotograaf - Fotografie - Tilburg - Breda - Hilvarenbeek - Ulvenhout - Teteringen - Wagenberg - Berkel-Enschot - Baarle-Nassau - Meersel - Rijsbergen - Turnhout - Prinsenbeek - Brecht - Belgie - Schoten - Hoogstraten - Vlaanderen - Zundert - Meer - Rijkevorsel - Zwaluwe - Drimmelen - Raamsdonksveer - Reeshof - Goirle - Berkel Enschot - Dongen Zwangerschap - Zwangerschapsshoot - shoot - Zwangerschapsfotografie - Oosterhout - Rijen - Alpen - Terheijden - Drimmelen - Made - Geertruidenberg - Udenhout - Chaam - Gilze - Kaatsheuvel - Noord Brabant

Newbornshoot

De eerste paar dagen van het leven zijn zo uniek en bijzonder! Deze tijd komt nooit meer terug... Het is niet alleen super voor jullie, de kersverse ouders, om deze periode vast te leggen in een Newborn fotoshoot. Maar voor jullie kleintje is het straks helemaal fantastisch... Als jouw Newborn baby later groot is en zelf een gezinnetje wil starten... Hoe bijzonder is het dan als ze deze mooie fotoshoot van zichzelf hebben om terug te zien en te vergelijken! Dat is toch eigenlijk onbetaalbaar. MOOI! Fotografie shoot Newborns tot ongeveer 10 weken. Na deze periode kan je een Babyshoot boeken.

 

Het is een eer dat je erover denkt om deze bijzondere tijd door MOOI! Fotografie vast te laten leggen ♥.  Ik heb hieronder voor jullie opgeschreven op welke manier jullie, als ouders, bij kunnen dragen aan een mooie en succesvolle reportage. Dus….. Laten we beginnen!

Ik adviseer om zo snel mogelijk tijdens je zwangerschap een Newbornreportage te reserveren. Ik fotografeer parttime en kan daardoor maar een zeer beperkt aantal reserveringen kwijt in mijn agenda. Voor mijn boekingen geldt het principe “wie het eerst komt, wie een plekje in mijn agenda krijgt”.

Op alle reportages zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing. Klik HIER om deze te lezen.

Zwangerschap - Zwangerschapsfotografie - Newborn - Newbornfotografie - Kinderen - Kinderfotografie - Baby - Babyfotografie
Foto - Fotoshoot - Fotograaf - Fotografie - Tilburg - Reeshof - Goirle - Berkel Enschot - Dongen - Oosterhout - Rijen - Breda - Hilvarenbeek - Raamsdonksfeer - Alpen - Terheijden - Drimmelen - Made - Geertruidenberg - Udenhout - Chaam - Gilze

Wat kost jouwNewbornshoot

€ 275

BASISPRIJS VOOR IEDERE NEWBORN FOTOSHOOT

Bij MOOI! Fotografie betaal je direct bij het reserveren alvast de opnamekosten van je Newborn fotoshoot. Deze kosten staan voor de tijd, gebruik materiaal, kennis, creativiteit, album en service van MOOI! Fotografie. Bij alle Newbornshoots ontvang je een album met 8 bladzijden van 15x20cm. Dit bedrag is dus exclusief digitale bestanden of aanvullende producten.

Na je fotoshoot krijg je van mij een link naar een online galerij met 15 a 20 bewerkte foto's en de opmaak van jullie album. Hier kan je kiezen uit een aantal pakketten met bestanden en/of producten. Hieronder zie je de pakketten die we met zorg hebben samengesteld.

 

Pakketten

MAAK JE FOTOSHOOT TASTBAAR!

Je kiest de pakketten met digitale bestanden pas na de reportage en oplevering van jullie galerij met foto's. De prijs van de digitale pakketten betaal je dus nog náást de reportagekosten die je bij de reservering voldaan hebt.

Het is goed om van te voren te bedenken wat je met de foto's wil doen en of dat in je budget past. De meeste klanten kiezen een digitaal pakket én een album. Het is zo zonde om jouw mooie foto's alleen op je telefoon en computer te laten staan. Ze mogen gezien worden, dus print je foto's! Aan de muur of in een prachtig album.

PAKKET

Budget

€ 145

5 digitale bestanden in hoge resolutie

---

Professionele afdrukken van 10x15 van de 5 gekozen bestanden

De prijs van de pakketten betaal je nog náást de reportagekosten die je bij reservering voldaan hebt.

PAKKET

Basis

€ 200

10 digitale bestanden in hoge resolutie

---

Professionele afdrukken van 10x15 van de 10 gekozen bestanden

De prijs van de pakketten betaal je nog náást de reportagekosten die je bij reservering voldaan hebt.

PAKKET

Waardevol

€ 275

Alle digitale bestanden uit de galerij in hoge resolutie

---

Mobiele app van je reportage

---

Professionele afdrukken van 10x15 van 10 gekozen bestanden

---

Leuke verrassing bij je verzending

De prijs van de pakketten betaal je nog náást de reportagekosten die je bij reservering voldaan hebt.

PAKKET

Exclusief

€ 450

Alle digitale bestanden uit de galerij

---

USB met de digitale bestanden

---

Mobiele app van je reportage

---

Upgrade naar Luxe album t.w.v. € 145,00

---

Linnen Fotobox van 20x30 met 10 luxe afdrukken t.w.v. € 130,00

---

Leuke verrassing bij je verzending

De prijs van de pakketten betaal je nog náást de reportagekosten die je bij reservering voldaan hebt.

PRODUCTEN NA DE REPORTAGE

Wil je weten uit welke producten je onder andere nog meer kan kiezen na je reportage? Neem dan alvast een kijkje op deze pagina. Staan jouw wensen er niet op? Laat het vooral even weten!

Deze mooie herinneringen aan deze bijzondere fase van jullie leven wil je toch voor áltijd bewaren?

Studio

Jullie Newbornreportage zal plaats vinden in mijn zolderstudio in Rijen. Daar heb ik alle spullen die ik nodig heb bij de hand om een mooie reportage te kunnen verzorgen. Jullie kunnen lekker plaatsnemen op de bank en genieten van de reportage!

GAGELRIJS 15

5121NB RIJEN

EXTRA MAATREGELEN TIJDENS EEN NEWBORNSHOOT

Safety first

Tijdens de Corona-crisis die momenteel de wereld in zijn greep houdt zullen er aanvullende maatregelen van toepassing zijn tijdens de shoot:

 • We geven geen hand, maar zwaaien van een afstandje naar elkaar.

 • Er kunnen geen andere personen dan jouw gezin / huishouden bij de shoot aanwezig zijn.

 • Heeft iemand binnen jouw gezin of ik klachten zoals hoesten, koorts, neusverkoudheid? Dan verzetten we de shoot totdat iedereen 24 uur klachtenvrij is.

 • Tijdens een shoot in de studio is het niet mogelijk om 1,5 meter afstand te houden. Daarnaast kan ik mijn werk alleen doen door jouw kindje en jullie, de ouders, aan te raken. Hierdoor vallen de fotoshoots in de studio ook onder de "contactberoepen".

 

Om toch veilig te kunnen werken zal er gebruik gemaakt worden van beschermende maatregelen zoals o.a. een mondkapje en handschoenen. Heb je hier zorgen of twijfels over? Bespreek deze met me. Het is belangrijk dat de fotoshoot voor jou zo zorgeloos en comfortabel mogelijk is.

Zo kunnen we samen met elkaar op een fijne en verantwoorde manier jouw gezin op zijn mooist vastleggen. Heb je twijfels, zorgen of vragen? Neem even contact met me op. Ik ben er voor je.

HEB JE INTERESSE IN EEN NEWBORNSHOOT?

Voor alle kersverse ouders een fijne ervaring met mooie foto's als resultaat! Dit kan door veilig, ervaren en professioneel te werken. Newborns zijn een kwetsbare doelgroep, daar moeten we zuinig op zijn! MOOI! Fotografie is gespecialiseerd in Newbornfotografie en heeft dan ook al honderden Newborns in de studio gehad. Wil je meer lezen over onze werkwijze?

Zwangerschap - Zwangerschapsshoot - shoot - Zwangerschapsfotografie - Newborn - Newbornfotografie - Babyshoot  - Babyfotograaf - Sitter - Sittersessie - Kinderen - Kinderfotografie - Baby - Babyfotografie - Newbornshoot - Foto - Fotoshoot - Fotograaf - Fotografie - Ulvenhout - Teteringen - Wagenberg - Berkel-Enschot - Zwaluwe - Drimmelen - Tilburg - Reeshof - Goirle - Berkel Enschot - Dongen - Oosterhout - Rijen - Breda - Hilvarenbeek - Raamsdonksveer - Alpen - Terheijden - Drimmelen - Made - Geertruidenberg - Udenhout - Chaam - Gilze - Kaatsheuvel - 

JOEPIE! JULLIE KLEINTJE IS GEBOREN 

Geboorte!

Jullie kunnen vast niet wachten om al die kleine vingertjes en teentjes vast te laten leggen door mij. Na de geboorte spreken we af dat je mij binnen twee dagen even een seintje geeft dat hij of zij er is. Dan kunnen we een definitieve datum prikken voor de reportage. We proberen de reportage binnen 3 - 4 weken na de geboorte te plannen. We plannen de shoot niet te snel na de geboorte in. 

Regels voor planning

Omdat het comfort en welzijn van jullie baby en gezin het allerbelangrijkste is zijn er bij MOOI! Fotografie een paar regels waar we aan voldoen voordat we een Newbornshoot inplannen:

 • De kraamhulp is de deur uit

 • Jullie kindje is weer terug op geboortegewicht

 • Het kan zijn of haar temperatuur goed vasthouden

Ik vind deze regels belangrijk omdat het fijne richtlijnen zijn voor een fijne, veilige en comfortabele sessie. En als het allemaal nog niet zo soepel loopt de eerste weken, dan houden we daar rekening mee en plannen we gewoon een weekje later in!

Wil je meer lezen over de rol die leeftijd speelt tijdens een Newbornshoot, lees dan DEZE BLOG hierover.

SLAPEN & ETEN

We willen vooral dat de fotoshoot zo fijn en comfortabel mogelijk verloopt. Voordat we starten vraag ik jullie nog hoe de nacht is geweest en wanneer jullie kindje voor het laatst gevoed is.

 

We plannen de newbornshoot meestal rond 9:30 uur in de ochtend. We volgen het ritme van jouw kindje. Dat betekent dat we hongersignalen tijdens de fotoshoot in de gaten houden en tijd maken om te voeden wanneer dat nodig is. Wordt jouw kindje volgens een schema gevoed? Houd er rekening mee dat de kans groot is dat jouw baby iets eerder honger kan krijgen dan je gewend bent. Hij of zij is in een andere omgeving, met andere geuren en geluiden. Misschien is je kindje wat meer wakker dan normaal. En hij of zij wordt wat meer vastgepakt / bewogen dan normaal. Dit kan ervoor zorgen dat er wat meer energie verbruikt wordt en jullie kindje wat sneller honger heeft. ♥.

 

Newborns zijn het meest comfortabel als ze het lekker warm hebben en zich geborgen voelen. Door mijn studio lekker op te warmen en door verschillende wraptechnieken kunnen we hier voor zorgen. Uiteindelijk is ieder kindje anders. Dit maakt iedere shoot uniek en zorgt ervoor dat jouw kindje vastgelegd wordt op een manier die bij hem of haar past. Dit zorgt voor een unieke herinnering en ervaring.

Newborns verwerken hun prikkels aan het einde van de dag, meestal na etenstijd. Wij noemden het zelf altijd "het spookuurtje". Veel baby's zijn op dat moment van de dag wat onrustiger door alle prikkels van de dag. Op de dag van jullie Newbornshoot kan het zijn dat jullie kindje wat onrustig is tijdens dit "spookuurtje", hij of zij heeft dan misschien ook wat meer prikkels te verwerken dan gewend. Dit hoeft natuurlijk niet het geval te zijn.

Mijn advies... Lekker veel knuffelen en kroelen!

Ahhhh, wat heerlijk om een Newborn te zijn ♥

VOEDEN

Als je uitsluitend borstvoeding geeft kan het handig zijn om een flesje af te kolven voor deze sessie. Bij sommige moeders kan het wel een uur duren voordat het buikje lekker vol zit. Dit kan ten kosten gaan van de sessietijd. Wil je liever niet kolven? Dan kan een flesje kunstvoeding voor alleen de sessie een uitkomst bieden. Dit is allemaal alleen maar een advies! Mocht je hier niet voor willen kiezen, dan is dat ook helemaal oké. Als Newbornfotograaf is het wel mijn taak om je te adviseren over hoe de sessie het beste kan verlopen.

POEP & PLAS

Maak je geen zorgen, want dit gaat gebeuren! Het is heel normaal dat de Newborn in mijn studio de doeken en wraps gebruiken als hun persoonlijke toilet. Maak je daar niet druk om, dat is nu eenmaal zo. De ene keer gebeurt het vaker dan de andere keer. Ik heb nog geen enkele sessie gehad waarbij niet minstens één keer gepoept of geplast werd. Hygiëne? Alle gebruikte doeken en wraps worden na iedere sessie weer gewassen en schoon opgeborgen.

TEMPERATUUR

Omdat jullie kindje een groot deel van de sessie (bijna) bloot zal zijn, zorg ik ervoor dat mijn studio lekker warm en comfortabel is. Wat voor jullie kleintje warm en comfortabel is, kan voor ons nog wel eens flink warm aanvoelen. Kleed te dan ook niet te warm voor deze sessie, of trek een vest / trui aan die je uit kan doen.

VEILIGHEID

Veiligheid is absoluut mijn hoogste prioriteit als jullie mij het vertrouwen geven om jullie Newborn mooi op de foto te zetten, Daar zal ik tijdens de sessie ook af en toe een beroep op jullie, de mama en papa, doen als mijn spotter / assistent. Tijdens het poseren moet er altijd een paar ogen op de baby zijn en een paar handen in de buurt. Tijdens de sessie zal ik degene zijn die jullie baby poseert, maar geen zorgen, ik heb inmiddels ruime ervaring met het veilig poseren van een Newborn.

PAPA & MAMA

De kans is groot dat jullie tussen de 1,5 en 2,5 uur in mijn studio zullen vertoeven. Ik adviseer dan ook om een goed ontbijt te eten voordat je deze kant op komt. Deze Newbornperiode kan soms zowel heerlijk als stressvol zijn, al helemaal met nog wat slaapgebrek erbij! Hierboven heb ik al veel geschreven over hoe we ervoor kunnen zorgen dat jullie kleintje zo comfortabel mogelijk is. Daarnaast wil ik natuurlijk ook dat jullie lekker op je gemak zijn en een mooie ervaring hebben.

 

Ik vind het iedere keer weer heel speciaal als ik van kersverse ouders het vertrouwen krijg om deze mooie periode voor ze vast te leggen, als er iets is dat ik voor jullie kan doen…. Laat het me alsjeblieft weten! ♥

Outdoor Newbornshoot

SAMEN MET JOUW BABY NAAR BUITEN

Wist je dat het ook mogelijk is om met een Newborn,-  Baby of Sitter een buitenshoot te doen? Heerlijk tijdens de warmere maanden! Ook deze shoot plannen we in vlak voor zonsondergang. Er wordt veel geknuffeld en gekroeld. Het is de bedoeling dat de liefde en connectie binnen jouw gezin straks van de foto's afspat. Foto's waar je helemaal verliefd op wordt en naar kan blijven kijken.

 

Mis dit niet! De warme maanden zijn zó voorbij.

 • Instagram

Click & follow me on Instagram

BEN JE OVERTUIGD EN WIL JE JOUW NEWBORNSHOOT RESERVEREN?

Krijg geen spijt en boek op tijd! Ik ben vaak ver vooruit vol geboekt en zou het ontzettend vervelend vinden als ik geen mooie foto's voor jullie zou kunnen maken omdat we er niet op tijd bij zijn. Dus wacht niet te lang ♥.

WWW.MOOIFOTOGRAFIE.COM

VOLG JE ONS AL OP SOCIAL MEDIA | ONTVANG JE ONZE NIEUWSBRIEF AL?

 • Facebook - Black Circle
 • whatsapp-logo-black-and-white
 • Instagram, Newbornshoot, Newbornfotograaf, mooifotografie
 • YouTube - Black Circle
 • email

Op alle reportages zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing. Klik HIER om deze te lezen. PRIVACYVERKLARING

© MOOI! Fotografie 2020 | All rights reserverd | KvK: 6606223 | BTW-ID NL001678662859