- Newbornshoot - Newborn - Newbornfotografie - Babyshoot  - Babyfotograaf - Sitter - Sittersessie - Kinderen - Kinderfotografie - Baby - Babyfotografie - Foto - Fotoshoot - Fotograaf - Fotografie - Tilburg - Breda - Hilvarenbeek - Ulvenhout - Teteringen - Wagenberg - Berkel-Enschot - Baarle-Nassau - Meersel - Rijsbergen - Turnhout - Prinsenbeek - Brecht - Belgie - Schoten - Hoogstraten - Vlaanderen - Zundert - Meer - Rijkevorsel - Zwaluwe - Drimmelen - Raamsdonksveer - Reeshof - Goirle - Berkel Enschot - Dongen Zwangerschap - Zwangerschapsshoot - shoot - Zwangerschapsfotografie - Oosterhout - Rijen - Alpen - Terheijden - Drimmelen - Made - Geertruidenberg - Udenhout - Chaam - Gilze - Kaatsheuvel - Noord Brabant

Expertise

Gespecialiseerd in Newbornfotografie met meer dan 7 jaar ervaring met Newborns.

Newbornshoot op maat

Volop keuze uit kleuren, props en materialen. We werken alleen met de dingen die JIJ mooi vindt.

Voor altijd

Na de fotoshoot en bestelsessie heb je een prachtig en tijdloos album thuis om voor altijd te bewaren en te bekijken.

Newbornshoot

ERVAREN - VEILIG - VERTROUWD - PROFESSIONEEL

Met meer dan 7 jaar ervaring als Newbornfotograaf weet ik als geen ander hoe ik jouw baby op zijn of haar mooist op de foto kan zetten. Newbornfotografie is dan ook een van de moeilijkste takken van fotografie. Baby's zijn nog zo klein en kwetsbaar en hebben geen knopjes om ze te laten doen wat jij wil. Daar is jarenlange ervaring en kennis voor nodig van zowel baby's als fotografie.

 

De eerste paar dagen van het leven zijn zo uniek en bijzonder! Deze tijd komt nooit meer terug... Het is niet alleen super voor jullie, de kersverse ouders, om deze periode vast te leggen in een Newborn fotoshoot. Maar voor jullie kleintje is het straks helemaal fantastisch... Als jouw Newborn baby later groot is en zelf een gezinnetje wil starten... Hoe bijzonder is het dan als ze deze mooie fotoshoot van zichzelf hebben om terug te zien en te vergelijken! Dat is toch eigenlijk onbetaalbaar. MOOI! Fotografie shoot Newborns tot ongeveer 10 weken. Na deze periode kan je een Babyshoot boeken.

GRATIS NEWBORN MAGAZINE

Het kiezen van de Newbornfotograaf voor jouw baby kan lastig zijn. Natuurlijk kijk je wat rond en ga je Newbornfotografen met elkaar vergelijken. Welke fotograaf heeft de stijl die je mooi vindt? Wiens werk spreekt je het meest aan?Hoeveel ervaring heeft de fotograaf? Wordt er in een studio gewerkt of aan huis? Hoe gaan ze met huilende of wakkere baby's om? En welke investering vraagt het?

Download hier het Newborn Magazine van MOOI! Fotografie BOMVOL informatie over de werkwijze tijdens een Newbornshoot, de investering, kledingtips en meer.

BEN JE ZWANGER OF IS JOUW BABY NET GEBOREN? 

Waarom een Newbornshoot bij MOOI! Fotografie een goed idee is:

Leg mooi vast hoe klein ze zijn, ze groeien zo snel!

Gratis persoonlijke bestelsessie na jouw fotoshoot

Jouw Baby in handen van een expert

Fotograaf gespecialiseerd in Newbornfotografie

Fotoshoot in een nieuwe en ruime fotostudio in Rijen

Deze bijzondere periode voor altijd bewaard

Ruime keuze in kleuren, mutsjes, props en settings

Professionele nabewerking van jouw foto's

Veilig werken met Baby's heeft hoogste prioriteit

Fotoshoot op maat, alleen wat jij mooi vindt

Een prachtig high-end fotoalbum met jouw foto's

Expert in grote broers en zussen!!!

Een zorgeloze en ontspannen Newbornshoot

Keuzegalerij met 20 - 25 foto's

Jouw foto's  verdienen het beste!

HIGH-END PRODUCTEN BIJ IEDERE NEWBORN FOTOSHOOT

Bij MOOI! Fotografie zetten we ons enorm in om tijdloze beelden te maken tijdens jouw Newborn fotoshoot. We geloven er dan ook in de je deze tijdloze beelden moet bewaren en preserveren voor later. Daar ga ik je bij helpen! Dat is dan ook precies de reden dat we een aantal pakketten met prachtige albums voor je hebben samengesteld. Want wie kijkt er over 20 jaar nog naar een bestand op de computer? Jouw foto's verdienen het om in een mooi album terecht te komen.


Ben je op zoek naar "alleen digitale bestanden"? Dan krijg je daar bij MOOI! altijd een prachtig high-end fotoalbum van hoge kwaliteit bij. MOOI! Fotografie staat enorm achter haar visie dat de waardevolle beelden die we maken niet alleen thuishoren op een computer of telefoon. Door de foto's te verwerken in prachtige handgemaakte high-end fotoalbums maak ik het mogelijk voor jou om de foto's door te geven aan een volgende generatie. Iedere keer als je het high-end fotoalbum doorbladert krijg je weer de kans om opnieuw verliefd te worden om deze kleine kunstwerkjes. Als je voor MOOI! Fotografie kiest zeg je JA tegen mooie luxe fotoproducten na je Newbornshoot met jouw lieve baby.

Lauren en Lynn - 15 copy.jpg

1

KIES JE FOTOSHOOT

Wat voor fotoshoot wil je graag reserveren bij MOOI! Fotografie. Je kan reserveren op de pagina van de betreffende fotoshoot. Dat kan zijn een Newbornshoot, een Babyshoot, 100-dagenshoot, Sittersessie en Buitenshoot.

Je bent van harte welkom!

2

BETALING OPNAMEKOSTEN

Om de reservering en het plekje in mijn agenda definitief te maken worden de opnamekosten direct na het maken van de reservering betaald. Deze kosten staan voor de tijd van de uitgebreide fotoshoot, eventueel gebruik van aanwezige props en materialen, mijn expertise, creativiteit, geduld en kundige nabewerking van de foto's.

LET OP: Er zitten GEEN digitale bestanden of fotoproducten inbegrepen bij de opnamekosten. Deze kies en betaal je later tijdens je bestelsessie.

3

 FOTOSHOOT

Het is zo ver! De fotoshoot vind plaats. We gaan mooie beelden maken. Dierbare momenten die je de rest van je leven kan koesteren.

Na de sessie prikken we samen een datum voor de gratis bestelsessie. Deze vindt ongeveer 2 - 3 weken na de sessie plaats.

Geniet van de fotoshoot!

4

BESTELSESSIE

Tijdens deze afspraak in de studio in RIjen gaan we jouw bestelling helemaal regelen. Zo hoef je thuis nergens meer aan te denken. Wat staat er nu eigenlijk op de agenda tijdens een bestelsessie?

1: Foto's bekijken (slideshow)

2: Kies je Pakket

3: Albumontwerp

4: Kleurkeuzes en omslag album

5: Kies je wanddecoratie

6: Aanvullende wensen

Meer informatie over onze pakketten na de sessie? 

Studio

Jouw Newbornreportage zal plaats vinden in mijn splinternieuwe ruime studio in Rijen. Daar heb ik alle spullen die ik nodig heb bij de hand om een mooie reportage te kunnen verzorgen. Jullie kunnen lekker plaatsnemen op de bank en genieten van de reportage!

ANNE FRANKPLEIN 12

5122CB RIJEN

Chloe - BabySitter - 15 copy.jpg

PERSOONLIJKE

BESTELSESSIE

Ongeveer 2 a 3 weken na jouw fotoshoot spreken we af in de studio voor jouw persoonlijke bestelsessie. Met een lekkere kop koffie of thee gaan we de galerij met foto's bekijken en stemmen we jouw bestelling helemaal naar jouw smaak af. Het is altijd erg fijn om de producten en kleurenstalen in "real life" te zien, zodat je een goede keuze kan maken over wat het beste bij jou past.  

 

We bekijken het ontwerp van het album en zullen eventuele wijzigingen hierin gelijk verwerken. Wil je nog iets moois voor aan de muur? Of een cadeau voor Opa en Oma? Tijdens deze afspraak van ongeveer 30 - 60 minuten maken we jouw bestelling helemaal compleet. Zo ben je in één keer klaar en hoef je thuis nergens meer aan te denken.

 

 

Ik regel het voor je!

Newbornfotograaf, Newbornshoot, Newborn fotoshoot, Newbornfotografie, Babyfotograaf, MOOI! Fotografie, Rijen, Terheijden, Made, Drimmelen, Breda, Tilburg, Dongen, Oosterhout, Eindhoven, Den Bosch, Etten-Leur, Raamsdonksveer, Alphen, HIlvarenbeek, Goirle

Investering

DE TARIEVEN VOOR DEZE TIJDLOZE BEELDEN

VAN JOUW BABY

Bij MOOI! Fotografie zijn er twee betaalmomenten. Je betaalt direct na het reserveren de opnamekosten van € 295,00. Deze kosten zijn voor de voorbereiding, tijd van de sessie, ervaring, expertise, creativiteit en nabewerking. Pas na de betaling hiervan is de reservering en het plekje in de agenda definitief.

 

LET OP: Er zitten géén digitale bestanden of producten inbegrepen bij de opnamekosten. Deze kies je na de fotoshoot tijdens de bestelsessie. Deze investering moet je er dus nog bij optellen.
 

Na de fotoshoot tijdens de bestelsessie kies je nog voor een mooi pakket met album en digitale bestanden. De tarieven van de pakketten starten vanaf € 175,00.

Klik hieronder om ons Newborn Magazine aan te vragen vol met informatie over de shoot en de tarieven van onze pakketten na de sessie:

 

Safety first

EXTRA MAATREGELEN TIJDENS EEN NEWBORNSHOOT

Tijdens de Corona-crisis die momenteel de wereld in zijn greep houdt zullen er aanvullende maatregelen van toepassing zijn tijdens de shoot:

  • We geven geen hand, maar zwaaien van een afstandje naar elkaar.

  • Er kunnen geen andere personen dan jouw gezin / huishouden bij de shoot aanwezig zijn.

  • Heeft iemand binnen jouw gezin of ik klachten zoals hoesten, koorts, neusverkoudheid? Dan verzetten we de shoot totdat iedereen 24 uur klachtenvrij is.

  • Tijdens een shoot in de studio is het niet mogelijk om 1,5 meter afstand te houden. Daarnaast kan ik mijn werk alleen doen door jouw kindje en jullie, de ouders, aan te raken.

 

Om toch veilig te kunnen werken zal er gebruik gemaakt worden van beschermende maatregelen zoals een mondkapje. Heb je hier zorgen of twijfels over? Bespreek deze met me. Het is belangrijk dat de fotoshoot voor jou zo zorgeloos en comfortabel mogelijk is.

Zo kunnen we samen met elkaar op een fijne en verantwoorde manier jouw gezin op zijn mooist vastleggen. Heb je twijfels, zorgen of vragen? Neem even contact met me op. Ik ben er voor je.

HEB JE INTERESSE IN EEN NEWBORNSHOOT?

Voor alle kersverse ouders een fijne ervaring met mooie foto's als resultaat! Dit kan door veilig, ervaren en professioneel te werken. Newborns zijn een kwetsbare doelgroep, daar moeten we zuinig op zijn! MOOI! Fotografie is gespecialiseerd in Newbornfotografie en heeft dan ook al honderden Newborns in de studio gehad. Wil je meer lezen over onze werkwijze?

Zwangerschap - Zwangerschapsshoot - shoot - Zwangerschapsfotografie - Newborn - Newbornfotografie - Babyshoot  - Babyfotograaf - Sitter - Sittersessie - Kinderen - Kinderfotografie - Baby - Babyfotografie - Newbornshoot - Foto - Fotoshoot - Fotograaf - Fotografie - Ulvenhout - Teteringen - Wagenberg - Berkel-Enschot - Zwaluwe - Drimmelen - Tilburg - Reeshof - Goirle - Berkel Enschot - Dongen - Oosterhout - Rijen - Breda - Hilvarenbeek - Raamsdonksveer - Alpen - Terheijden - Drimmelen - Made - Geertruidenberg - Udenhout - Chaam - Gilze - Kaatsheuvel - 

  • Instagram

Click & follow me on Instagram

HET LIJKT ME ONTZETTEND LEUK OM ONLINE MET ELKAAR TE CONNECTEN

BEN JE OVERTUIGD EN WIL JE JOUW NEWBORNSHOOT RESERVEREN?

Krijg geen spijt en boek op tijd! Ik ben vaak ver vooruit vol geboekt en zou het ontzettend vervelend vinden als ik geen mooie foto's voor jullie zou kunnen maken omdat we er niet op tijd bij zijn. Dus wacht niet te lang ♥.

WWW.MOOIFOTOGRAFIE.COM

VOLG JE ONS AL OP SOCIAL MEDIA?

  • Facebook - Black Circle
  • whatsapp-logo-black-and-white
  • Instagram, Newbornshoot, Newbornfotograaf, mooifotografie
  • YouTube - Black Circle
  • email

Op alle reportages zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing. Klik HIER om deze te lezen. PRIVACYVERKLARING

© MOOI! Fotografie 2021 | All rights reserverd | KvK: 6606223 | BTW-ID NL001678662859