- Newbornshoot - Newborn - Newbornfotografie - Babyshoot  - Babyfotograaf - Sitter - Sittersessie - Kinderen - Kinderfotografie - Baby - Babyfotografie - Foto - Fotoshoot - Fotograaf - Fotografie - Tilburg - Breda - Hilvarenbeek - Ulvenhout - Teteringen - Wagenberg - Berkel-Enschot - Baarle-Nassau - Meersel - Rijsbergen - Turnhout - Prinsenbeek - Brecht - Belgie - Schoten - Hoogstraten - Vlaanderen - Zundert - Meer - Rijkevorsel - Zwaluwe - Drimmelen - Raamsdonksveer - Reeshof - Goirle - Berkel Enschot - Dongen Zwangerschap - Zwangerschapsshoot - shoot - Zwangerschapsfotografie - Oosterhout - Rijen - Alpen - Terheijden - Drimmelen - Made - Geertruidenberg - Udenhout - Chaam - Gilze - Kaatsheuvel - Noord Brabant

Expertise

Gespecialiseerd in Babyfotografie met meer dan 7 jaar ervaring met baby's.

Baby-fotoshoot op maat

Volop keuze uit kleuren, props en materialen. We werken alleen met de dingen die JIJ mooi vindt.

Voor altijd

Na de fotoshoot en bestelsessie heb je een prachtig en tijdloos album thuis om voor altijd te bewaren en te bekijken.

HANDIG OM TE WETEN:

Babyshoot

YES! WE GAAN MOOIE FOTO'S MAKEN IN DE STUDIO!

Met meer dan 7 jaar ervaring als Babyfotograaf weet ik als geen ander hoe ik jouw baby op zijn of haar mooist op de foto kan zetten. Babyfotografie is dan ook een van de moeilijkste takken van fotografie. Baby's zijn nog zo klein en kwetsbaar en hebben geen knopjes om ze te laten doen wat jij wil. Daar is jarenlange ervaring en kennis voor nodig van zowel baby's als fotografie.

 

Een babyshoot plannen we meestal in tussen de 2,5 - 5 maanden oud. Hij of zij kan is al wat sterker in het nekje en kan het hoofd al langer omhoog houden. Jullie kindje trekt de leukste gezichtjes deelt gul de liefste lachjes uit. Wat een heerlijk periode om foto's te maken. Ik geloof er zo sterk in dat de foto's die je maakt als je kinderen klein zijn het meest waardevol zijn op je boekenplank over 25 jaar.

Wat handige weetjes

WHAT TO EXPECT

 • Op deze leeftijd is er een korte concentratiespanne. Houdt er rekening mee dat de shoot ongeveer 30 a 45 minuten duurt.

 • Grote broer of zus is ook van harte welkom om een paar keer mee op de foto te gaan. 

 • De shoot vindt plaats in mijn nieuwe ruime studio in Rijen.

 • De fotoshoot zal op een doordeweekse dag in overleg ingepland worden.

 • Kom met een volle buik en klaar om te lachen!

 • Draag neutrale zachte kleuren, probeer drukke prints en teksten op kleding (van jullie de ouders) te vermijden. 

 • Een neutraal rompertje (wit) is mooi om mee te starten!

 • Zorg dat jullie favoriete liedjes op je telefoon staan.

 • Ouders zijn van harte welkom om om ook op de foto te gaan met de baby. Graag zelfs!

 • Persoonlijk bestelsessie ongeveer 2 weken na de shoot

 • Keuzegalerij van 20 - 25 foto's.

 • Ik ben dol op baby's ♥

Isa - 40 copy.jpg

MIS DEZE PERIODE NIET OM MOOIE FOTO'S TE LATEN MAKEN

Waarom een Babyshoot bij MOOI! Fotografie een goed idee is:

Leg mooi vast hoe klein ze zijn, ze groeien zo snel!

Gratis persoonlijke bestelsessie na jouw fotoshoot

Jouw Baby in handen van een expert

Fotograaf gespecialiseerd in Babyfotografie

Fotoshoot in een nieuwe en ruime fotostudio in Rijen

Deze bijzondere periode voor altijd bewaard

Ruime keuze in kleuren, mutsjes, props en settings

Professionele nabewerking van jouw foto's

Veilig werken met Baby's heeft hoogste prioriteit

Een prachtig high-end fotoalbum met jouw foto's

Een zorgeloze en ontspannen Baby-fotoshoot

Fotoshoot op maat, alleen wat jij mooi vindt

Don't miss out!!

Jouw foto's  verdienen het beste!

HIGH-END PRODUCTEN BIJ IEDERE BABY FOTOSHOOT

Bij MOOI! Fotografie zetten we ons enorm in om tijdloze beelden te maken tijdens jouw Babyfotoshoot. We geloven er dan ook in de je deze tijdloze beelden moet bewaren en preserveren voor later. Daar ga ik je bij helpen! Dat is dan ook precies de reden dat we een aantal pakketten met prachtige albums voor je hebben samengesteld. Want wie kijkt er over 20 jaar nog naar een bestand op de computer? Jouw foto's verdienen het om in een mooi album terecht te komen.


Ben je op zoek naar "alleen digitale bestanden"? Dan krijg je daar bij MOOI! altijd een prachtig high-end fotoalbum van hoge kwaliteit bij. MOOI! Fotografie staat enorm achter haar visie dat de waardevolle beelden die we maken niet alleen thuishoren op een computer of telefoon. Door de foto's te verwerken in prachtige handgemaakte high-end fotoalbums maak ik het mogelijk voor jou om de foto's door te geven aan een volgende generatie. Iedere keer als je het high-end fotoalbum doorbladert krijg je weer de kans om opnieuw verliefd te worden om deze kleine kunstwerkjes. Als je voor MOOI! Fotografie kiest zeg je JA tegen mooie luxe fotoproducten na je fotoshoot met jouw lieve baby.

Lauren en Lynn - 15 copy.jpg

1

KIES JE FOTOSHOOT

Wat voor fotoshoot wil je graag reserveren bij MOOI! Fotografie. Je kan reserveren op de pagina van de betreffende fotoshoot. Dat kan zijn een Newbornshoot, een Babyshoot, 100-dagenshoot, Sittersessie en Buitenshoot.

Je bent van harte welkom!

2

BETALING OPNAMEKOSTEN

Om de reservering en het plekje in mijn agenda definitief te maken worden de opnamekosten direct na het maken van de reservering betaald. Deze kosten staan voor de tijd van de uitgebreide fotoshoot, eventueel gebruik van aanwezige props en materialen, mijn expertise, creativiteit, geduld en kundige nabewerking van de foto's.

LET OP: Er zitten GEEN digitale bestanden of fotoproducten inbegrepen bij de opnamekosten. Deze kies en betaal je later tijdens je bestelsessie.

3

 FOTOSHOOT

Het is zo ver! De fotoshoot vind plaats. We gaan mooie beelden maken. Dierbare momenten die je de rest van je leven kan koesteren.

Na de sessie prikken we samen een datum voor de gratis bestelsessie. Deze vindt ongeveer 2 - 3 weken na de sessie plaats.

Geniet van de fotoshoot!

4

BESTELSESSIE

Tijdens deze afspraak in de studio in RIjen gaan we jouw bestelling helemaal regelen. Zo hoef je thuis nergens meer aan te denken. Wat staat er nu eigenlijk op de agenda tijdens een bestelsessie?

1: Foto's bekijken (slideshow)

2: Kies je Pakket

3: Albumontwerp

4: Kleurkeuzes en omslag album

5: Kies je wanddecoratie

6: Aanvullende wensen

Meer informatie over onze pakketten na de sessie? Vraag hieronder het informatie Magazine aan:

Studio

Jouw Babyshoot zal plaats vinden in mijn splinternieuwe ruime studio in Rijen. Daar heb ik alle spullen die ik nodig heb bij de hand om een mooie reportage te kunnen verzorgen. Jullie kunnen lekker plaatsnemen op de bank en genieten van de reportage!

ANNE FRANKPLEIN 12

5122CB RIJEN

Chloe - BabySitter - 15 copy.jpg
 

PERSOONLIJKE

BESTELSESSIE

Ongeveer 2 a 3 weken na jouw fotoshoot spreken we af in de studio voor jouw persoonlijke bestelsessie. Met een lekkere kop koffie of thee gaan we de galerij met foto's bekijken en stemmen we jouw bestelling helemaal naar jouw smaak af. Het is altijd erg fijn om de producten en kleurenstalen in "real life" te zien, zodat je een goede keuze kan maken over wat het beste bij jou past.  

 

We bekijken het ontwerp van het album en zullen eventuele wijzigingen hierin gelijk verwerken. Wil je nog iets moois voor aan de muur? Of een cadeau voor Opa en Oma? Tijdens deze afspraak van ongeveer 30 - 60 minuten maken we jouw bestelling helemaal compleet. Zo ben je in één keer klaar en hoef je thuis nergens meer aan te denken.

 

 

Ik regel het voor je!

Noah - 33 copy.jpg

Investering

DE TARIEVEN VOOR DEZE TIJDLOZE BEELDEN

VAN JOUW BABY

Bij MOOI! Fotografie zijn er twee betaalmomenten. Je betaalt direct na het reserveren de opnamekosten van € 195,00. Deze kosten zijn voor de voorbereiding, tijd van de sessie, ervaring, expertise, creativiteit en nabewerking. Pas na de betaling hiervan is de reservering en het plekje in de agenda definitief. 

Gaat er een grote broer of zus mee op de foto? Dan is deze van harte welkom om ook mee op de foto te gaan. Net als de ouders, we maken ook een foto van jou samen met je baby natuurlijk.

 

LET OP: Er zitten géén digitale bestanden of producten inbegrepen bij de opnamekosten. Deze kies je na de fotoshoot tijdens de bestelsessie.
 

Na de fotoshoot tijdens de bestelsessie kies je nog voor een mooi pakket met album en digitale bestanden. De tarieven van de pakketten starten vanaf € 175,00 voor 5 digitale bestanden en een mooi album van 15x20cm.

Safety first

Tijdens de Corona-crisis die momenteel de wereld in zijn greep houdt zullen er aanvullende maatregelen van toepassing zijn tijdens de shoot:

 • We geven geen hand, maar zwaaien van een afstandje naar elkaar.

 • Er kunnen geen andere personen dan jouw gezin / huishouden bij de shoot aanwezig zijn.

 • Heeft iemand binnen jouw gezin of ik klachten zoals hoesten, koorts, neusverkoudheid? Dan verzetten we de shoot totdat iedereen 24 uur klachtenvrij is.

 • Tijdens een shoot in de studio is het niet mogelijk om 1,5 meter afstand te houden. Daarnaast kan ik mijn werk alleen doen door jouw kindje en jullie, de ouders, aan te raken.

Om toch veilig te kunnen werken zal er gebruik gemaakt worden van beschermende maatregelen zoals o.a. een mondkapje en handschoenen. Heb je hier zorgen of twijfels over? Bespreek deze met me. Het is belangrijk dat de fotoshoot voor jou zo zorgeloos en comfortabel mogelijk is.

Zo kunnen we samen met elkaar op een fijne en verantwoorde manier jouw gezin op zijn mooist vastleggen. Heb je twijfels, zorgen of vragen? Neem even contact met me op. Ik ben er voor je.

EXTRA MAATREGELEN TIJDENS EEN BABYSHOOT

Louèn_-_Buitenshoot_-_03_copy.jpg

SAMEN MET JOUW BABY NAAR BUITEN

Wist je dat het ook mogelijk is om met een Newborn,-  Baby of Sitter een buitenshoot te doen? Heerlijk tijdens de warmere maanden en prachtig met alle mooie kleuren in de herfst! Er wordt veel geknuffeld en gekroeld. Het is de bedoeling dat de liefde en connectie binnen jouw gezin straks van de foto's afspat. Foto's waar je helemaal verliefd op wordt en naar kan blijven kijken.

BEN JE OVERTUIGD EN WIL JE RESERVEREN?

Krijg geen spijt en boek op tijd! Ik ben vaak ver vooruit vol geboekt en zou het ontzettend vervelend vinden als ik geen mooie foto's voor jullie zou kunnen maken omdat we er niet op tijd bij zijn. Dus wacht niet te lang ♥.

Shoot

Je zal merken dat een Babyshoot vrij snel gaat. Ik zorg van tevoren dat er een aantal "settings" klaar staan zodat we snel kunnen schakelen. 

We proberen om jullie baby liggend te fotograferen op zijn of haar rug en ik heb leuke mandjes / kistjes waar we gebruik van kunnen maken als het past. Natuurlijk maken we ook nog een foto met de ouders!

Een wit rompertje is mooi om mee te starten, maar we zullen jullie baby ook uitkleden en in het blote buikje of met wraps fotograferen.

De pakketten die MOOI! Fotografie aanbiedt zitten vol met de meest luxe high-end albums en producten. Wil je je pakket uitbreiden met nog meer prachtige handgemaakte producten? Er zijn volop mogelijkheden. Klik op de knop hieronder om de mogelijkheden alvast wat te verkennen:

Previews

Omdat ik weet hoe nieuwsgierig jullie zijn na de reportage en eigenlijk niet kunnen wachten op de foto's. plaats ik meestal op dezelfde dag nog een eerste preview of "behind the scenes" filmpje van jullie Baby fotoshoot. Vaak volgt er nog een tweede preview om jullie nieuwsgierigheid naar de foto's nog even te voeden.

Het duurt ongeveer 2 a 3 weken voordat jullie galerij met foto's klaar is en jullie alle foto's kunnen bewonderen tijdens de persoonlijke bestelsessie in de fotostudio in Rijen. Tijdens deze afspraak gaan we ook zorgen dat het ontwerp, de kleuren en materialen van het album helemaal naar wens is. Dan ben je helemaal klaar als je weer naar buiten loopt.

Hebben jullie tijdens het wachten op deze bestelsessie nog vragen voor mij? Geen probleem! App, mail of bel me gewoon even. Ook in deze periode ben ik er voor jullie.

Isa - 30 copy.jpg
Hannah - 18 copy.jpg

Bewerken

Het is mijn taak om jullie de allermooiste foto's te leveren. Tijdens een reportage ben ik dan ook heel bewust bezig met het belichten, stylen, poseren en meer... Alles om jullie de kwaliteit te leveren waar MOOI! Fotografie voor staat.

Na de reportage zoek ik dan ook de allermooiste foto's uit die we gemaakt hebben en deze zal ik tot in de puntjes bewerken. Alleen de foto's die voldoen aan de kwaliteitsnormen halen het in de galerij. 

Dit betekent dat jullie een galerij van ongeveer 20 - 25 foto's te zien krijgen na de reportage. Soms zelfs ietsjes meer.

Eventuele pukkeltjes, vlekjes en krasjes die tijdelijk zijn worden tijdens de bewerking verwijderd. Geboortevlekken of littekens die bij de persoon/baby horen haal ik niet weg in de bewerking. Tenzij jullie dit aan mij vragen.


 

WWW.MOOIFOTOGRAFIE.COM

VOLG JE ONS AL OP SOCIAL MEDIA?

 • Facebook - Black Circle
 • whatsapp-logo-black-and-white
 • Instagram, Newbornshoot, Newbornfotograaf, mooifotografie
 • YouTube - Black Circle
 • email

Op alle reportages zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing. Klik HIER om deze te lezen. PRIVACYVERKLARING

© MOOI! Fotografie 2021 | All rights reserverd | KvK: 6606223 | BTW-ID NL001678662859