Babyshoot

- Newbornshoot - Newborn - Newbornfotografie - Babyshoot  - Babyfotograaf - Sitter - Sittersessie - Kinderen - Kinderfotografie - Baby - Babyfotografie - Foto - Fotoshoot - Fotograaf - Fotografie - Tilburg - Breda - Hilvarenbeek - Ulvenhout - Teteringen - Wagenberg - Berkel-Enschot - Baarle-Nassau - Meersel - Rijsbergen - Turnhout - Prinsenbeek - Brecht - Belgie - Schoten - Hoogstraten - Vlaanderen - Zundert - Meer - Rijkevorsel - Zwaluwe - Drimmelen - Raamsdonksveer - Reeshof - Goirle - Berkel Enschot - Dongen Zwangerschap - Zwangerschapsshoot - shoot - Zwangerschapsfotografie - Oosterhout - Rijen - Alpen - Terheijden - Drimmelen - Made - Geertruidenberg - Udenhout - Chaam - Gilze - Kaatsheuvel - Noord Brabant

YES! WE GAAN MOOIE FOTO'S MAKEN IN DE STUDIO!

Jullie kleine ukkepuk is nu geen Newborn meer! Een babyshoot plannen we meestal in tussen de 3 - 5 maanden oud. Hij of zij kan is al wat sterker in het nekje en kan het hoofd al langer omhoog houden. Jullie kindje trekt de leukste gezichtjes deelt gul de liefste lachjes uit. Wat een heerlijk periode om foto's te maken. Ik geloof er zo sterk in dat de foto's die je maakt als je kinderen klein zijn het meest waardevol zijn op je boekenplank over 25 jaar.

 

Op deze pagina lees je wat meer informatie over jullie aanstaande Babyshoot. Heb je nog vragen voor mij? App me gewoon eventjes. 

WHAT

TO

EXPECT

HANDIG OM TE WETEN:

 • Op deze leeftijd is er een korte concentratiespanne. Houdt er rekening mee dat de shoot ongeveer 20 a 40 minuten duurt.

 • Een babyshoot is ZONDER broers of zussen

 • De shoot vindt plaats in mijn zolderstudio in Rijen.

 • Bekijk HIER de tarieven voor een Babyshoot.

 • Kom met een volle buik en klaar om te lachen!

 • De shoot is inclusief album van 15x20 met 8 bladzijden.

 • Er zitten geen digitale bestanden bij de shoot.

 • Draag neutrale zachte kleuren, probeer drukke prints en teksten op kleding (van jullie de ouders) te vermijden. 

 • Een neutraal rompertje (wit) is mooi om mee te starten!

 • Zorg dat jullie favoriete liedjes op je telefoon staan.

 • Ik heb er zin in ♥

Jullie Babyshoot zal plaats vinden in mijn zolderstudio in Rijen. Daar heb ik alle spullen die ik nodig heb bij de hand om een mooie reportage te kunnen verzorgen. Jullie kunnen lekker plaatsnemen op de bank en genieten van de reportage!

GAGELRIJS 15

5121NB RIJEN

Studio

Safety first

EXTRA MAATREGELEN TIJDENS EEN BABYSHOOT

Tijdens de Corona-crisis die momenteel de wereld in zijn greep houdt zullen er aanvullende maatregelen van toepassing zijn tijdens de shoot:

 • We geven geen hand, maar zwaaien van een afstandje naar elkaar.

 • Er kunnen geen andere personen dan jouw gezin / huishouden bij de shoot aanwezig zijn.

 • Heeft iemand binnen jouw gezin of ik klachten zoals hoesten, koorts, neusverkoudheid? Dan verzetten we de shoot totdat iedereen 24 uur klachtenvrij is.

 • Tijdens een shoot in de studio is het niet mogelijk om 1,5 meter afstand te houden. Daarnaast kan ik mijn werk alleen doen door jouw kindje en jullie, de ouders, aan te raken. Hierdoor vallen de fotoshoots in de studio ook onder de "contactberoepen".

 

Om toch veilig te kunnen werken zal er gebruik gemaakt worden van beschermende maatregelen zoals o.a. een mondkapje en handschoenen. Heb je hier zorgen of twijfels over? Bespreek deze met me. Het is belangrijk dat de fotoshoot voor jou zo zorgeloos en comfortabel mogelijk is.

Zo kunnen we samen met elkaar op een fijne en verantwoorde manier jouw gezin op zijn mooist vastleggen. Heb je twijfels, zorgen of vragen? Neem even contact met me op. Ik ben er voor je.

BEN JE OVERTUIGD EN WIL JE RESERVEREN?

Krijg geen spijt en boek op tijd! Ik ben vaak ver vooruit vol geboekt en zou het ontzettend vervelend vinden als ik geen mooie foto's voor jullie zou kunnen maken omdat we er niet op tijd bij zijn. Dus wacht niet te lang ♥.

Shoot

Je zal merken dat een Babyshoot vrij snel gaat. Ik zorg van tevoren dat er een aantal "settings" klaar staan zodat we snel kunnen schakelen. 

We proberen om jullie baby liggend te fotograferen op zijn of haar rug en ik heb leuke mandjes / kistjes waar we gebruik van kunnen maken als het past. Natuurlijk maken we ook nog een foto met de ouders!

Een wit rompertje is mooi om mee te starten, maar we zullen jullie baby ook uitkleden en in het blote buikje of met wraps fotograferen.

De shoot is inclusief album van 15x20cm, maar exclusief digitale bestanden. Deze kan je eventueel samen met prachtige producten nog na de shoot bij bestellen. Klik op de knop hieronder om de mogelijkheden alvast wat te verkennen:

Previews

Omdat ik weet hoe nieuwsgierig jullie zijn na de reportage en eigenlijk niet kunnen wachten op de foto's. plaats ik meestal op dezelfde dag nog een eerste preview van jullie reportage. Vaak volgt er nog een tweede preview om jullie nieuwsgierigheid naar de foto's nog even te voeden en een collage van 4 foto's als de galerij aan jullie opgeleverd is.

Het duurt ongeveer 2 a 3 weken voordat jullie galerij met foto's klaar is en jullie alle foto's kunnen bewonderen. 

Hebben jullie tijdens het wachten op de galerij nog vragen voor mij? Geen probleem! App, mail of bel me gewoon even. Ook in deze periode ben ik er voor jullie.