top of page
Selfie febr 23.jpg

Hallo!

heart.png

Wat leuk dat je doorgeklikt hebt om meer over mij te weten te komen. Hieronder zal ik wat meer vertellen over wie ik ben en wat mij beweegt.

Liefs Malou

Selfie - september 22B copy.jpg

ABOUT ME

Om even met de clichés te beginnen: Ik ben Malou. Mijn bouwjaar is 1982 en ik woon samen met mijn man en 2 kinderen in het Brabantse dorpje Rijen. Sinds juni 2021 heb ik de grote sprong in het diepe gewaagd, ontslag genomen bij mijn baan in loondienst en werk ik fulltime als fotograaf voor MOOI! Fotografie. Ik ben opgegroeid in Terheijden, naar school en op stap geweest in de mooie binnenstad van Breda, op kamers gegaan in Tilburg waar ik op de Universiteit Rechten gestudeerd heb. En uiteindelijk in Rijen geland om onze kinderen op te laten groeien.
 
Ik ben een ondernemer in hart en nieren! Al van kleins af aan ben ik aan het ondernemen. Of ik nu als kind het haar van mijn Oma in de krullen zette, een sieradenhandeltje opzette of een productielijn hairextensions startte. Ik ben altijd al bezig geweest om te zoeken naar een manier om mensen te helpen met mijn diensten of service. Zo erg dat mijn man er soms een beetje gek van werd. Ik kan me zijn gezicht ook nog goed voor de geest halen toen ik enthousiast vertelde dat ik ging fotograferen, haha.

Zwangerschap - Zwangerschapsfotografie - Newborn - Newbornfotografie - Kinderen - Kinderfotografie - Baby - Babyfotografie
Foto - Fotoshoot - Fotograaf - Fotografie - Tilburg - Reeshof - Goirle - Berkel Enschot - Dongen - Oosterhout - Rijen - Breda - Hilvarenbeek - Raamsdonksfeer - Alpen - Terheijden - Drimmelen - Made - Geertruidenberg - Udenhout - Chaam - Gilze

_7508831 copy.jpg

So it begins...

Dat was dan ook het begin van mijn loopbaan als fotograaf. En niet perse "fotograaf", want de foto's zijn eigenlijk maar een instrument om te doen waar ik voor ben. Ik wil niet perse foto's maken, maar ik wil iets blijvends voor jou maken. Ik wil je helpen om over 20 jaar nog steeds te kunnen genieten van die mooie momenten die een jong gezin met zich meebrengen. Ik wil je helpen om die "schat" door te geven aan je eigen kinderen als ze groot zijn. Daar ben ik voor en dat is mijn passie.

Ik heb mezelf dan ook betiteld met onder andere de functies "Momentenmakelaar en herinneringenregisseur" want dat zegt veel meer over mijn werk dan de functie "fotograaf of newbornfotograaf". Lees hier ook meer over in mijn blogje "Waarom doe jij?"

MOOI! Fotografie is ondertussen uitgegroeid tot een mooi bedrijf waar ik enorm trots op ben. Ik prijs mezelf gelukkig dat ik klanten verliefd mag laten worden op hun foto's, dat mijn service ervoor zorgt dat gezinnen terug blijven komen en ik als newbornfotograaf en familiefotograaf mee mag groeien met het gezin. Ik zie kindjes die ik als newborn heb gefotografeerd terugkomen als grote broer of zus. Zo tof! Ik zie hoe ze gegroeid zijn als ik ze terugzie voor een Sittersessie of als we samen op avontuur gaan tijdens een Buitenshoot.

Wil je meer van me weten of wil je iets aan me kwijt?
Zoek even contact met me, ik hoor graag van je.

Liefs Malou

_7501189%20copy_edited.jpg

Wil je iets weten?

NEEM GERUST CONTACT OP

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

WAAR KAN IK JE MEE VAN DIENST ZIJN?

Welke herinneringen wil je vast laten leggen?

Tijdloze warme "Moody" beelden met Connectie, Karakter en een vleugje Vintage gevoel.

BEN JE OVERTUIGD EN WIL JE RESERVEREN?

Krijg geen spijt en boek op tijd! Ik ben vaak ver vooruit vol geboekt en zou het ontzettend vervelend vinden als ik geen mooie foto's voor jullie zou kunnen maken omdat we er niet op tijd bij zijn. Dus wacht niet te lang ♥.

Chloé - Thijmen - Philou - 11 copy.jpg

OOK OUDERE KINDEREN WELKOM IN DE STUDIO

Wist je dat het nu ook mogelijk is om een fotoshoot in te plannen met kinderen die geen baby meer zijn? Sinds de verhuizing naar de nieuwe studio hebben we de mogelijkheid gecreëerd om de mooiste kinderportretten te maken van ook oudere kinderen. Foto's waar je helemaal verliefd op wordt en naar kan blijven kijken.

Kom je met jouw kinderen langs voor een fotoshoot?

bottom of page