- Newbornshoot - Newborn - Newbornfotografie - Babyshoot  - Babyfotograaf - Sitter - Sittersessie - Kinderen - Kinderfotografie - Baby - Babyfotografie - Foto - Fotoshoot - Fotograaf - Fotografie - Tilburg - Breda - Hilvarenbeek - Ulvenhout - Teteringen - Wagenberg - Berkel-Enschot - Baarle-Nassau - Meersel - Rijsbergen - Turnhout - Prinsenbeek - Brecht - Belgie - Schoten - Hoogstraten - Vlaanderen - Zundert - Meer - Rijkevorsel - Zwaluwe - Drimmelen - Raamsdonksveer - Reeshof - Goirle - Berkel Enschot - Dongen Zwangerschap - Zwangerschapsshoot - shoot - Zwangerschapsfotografie - Oosterhout - Rijen - Alpen - Terheijden - Drimmelen - Made - Geertruidenberg - Udenhout - Chaam - Gilze - Kaatsheuvel - Noord Brabant

Jij bent MOOI

Je bent prachtig nu je zwanger bent. Ik weet hoe ik dit op zijn mooist op de foto kan zetten.

Ervaring

Ruim 7 jaar ervaring in het fotograferen van zwangerschappen en Newborns. Maak daar gebruik van.

Voor altijd

Na de fotoshoot en bestelsessie heb je een prachtig en tijdloos album thuis om voor altijd te bewaren en te bekijken.

Zwangerschapsshoot

BINNENKORT ONLINE | ZWANGERSCHAPSSHOOT IN DE STUDIO

Mooie Mama-to-be! Wat goed dat je erover denkt om een zwangerschapsshoot te doen! Een fotoshoot tijdens je zwangerschap is een unieke gebeurtenis. Je bent natuurlijk maar één keer zwanger van dit mooie kindje dat nu groeit in jouw buik. Een zwangerschapsshoot is niet iets wat je over een half jaartje nog eens opnieuw kan doen. 

De prachtige veranderingen van je lichaam, het wonderlijke nieuwe leven dat in je buik aan het groeien is en stralende gloed die alleen zwangere vrouwen hebben. Allemaal goede redenen om jezelf te verwennen met een zwangerschapsshoot. Gun dit jezelf en reserveer vandaag nog jouw fotoshoot in de studio van MOOI! Fotografie.

ACTIEPRIJS ZWANGERSCHAPSSHOOT

Als je een Newbornshoot boekt kan je tot 1 oktober 2021 voor maar € 99,95 een zwangerschapsshoot in de studio bij boeken in plaats van € 195,00, de shoot kan wel ná 1 oktober plaatsvinden. Deze actie is maar tijdelijk! Behalve de actieprijs krijg je ook nog een 5 digitale bestanden inclusief bij de shoot met de mogelijkheid om alle digitale bestanden bij te bestellen na de shoot voor maar € 195,00. Boek je na 1 oktober? Dan zijn er geen digitale bestanden meer inbegrepen en gelden ook de reguliere pakketten in combinatie met een bestelsessie.

Dit kan dus oplopen tot honderden euro's voordeel!

Wat handige weetjes

WHAT TO EXPECT

 • We fotograferen zwangerschappen meestal tussen de 28 - 34 weken. Houdt hier rekening mee met reserveren.

 • De zwangerschapsshoot duurt ongeveer 60 a 90 minuten.

 • De shoot vindt plaats in de fotostudio in Rijen.

 • Partner en kinderen zijn ook welkom.

 • De fotoshoot vindt plaats op een doordeweekse dag.

 • Geen visagie of haarstyling inbegrepen.

 • Persoonlijke bestelsessie 2-3 weken na de fotoshoot.

 • Het wordt erg leuk en gezellig ♥

Zwangerschapsshoot - 10.jpg

BEN JE ZWANGER EN WIL JE HIER LATER MOOI NAAR TERUGKIJKEN?

Waarom een fotoshoot tijdens je zwangerschap bij MOOI! Fotografie een goed idee is:

Mis het niet, voor je het weet is de kleine er al!

Gratis persoonlijke bestelsessie na jouw fotoshoot

Je bent zo mooi tijdens je zwangerschap

Fotograaf gespecialiseerd in jonge gezinnen

Fotoshoot in een nieuwe en ruime fotostudio in Rijen

Deze bijzondere periode voor altijd bewaard

Prachtige artistiek belichtte foto's

Professionele nabewerking van jouw foto's

Alleen of met partner /  kinderen

Een prachtig high-end fotoalbum met jouw foto's

Fotoshoot op maat, alleen wat jij mooi vindt

Een zorgeloze en ontspannen Zwangerschapsshoot

Keuzegalerij met 20 - 25 foto's

Jouw foto's  verdienen het beste!

HIGH-END PRODUCTEN BIJ IEDERE ZWANGERSCHAPSSHOOT

Bij MOOI! Fotografie zetten we ons enorm in om tijdloze beelden te maken tijdens jouw Zwangerschapsfotoshoot. We geloven er dan ook in de je deze tijdloze beelden moet bewaren en preserveren voor later. Daar ga ik je bij helpen! Dat is dan ook precies de reden dat we een aantal pakketten met prachtige albums voor je hebben samengesteld. Want wie kijkt er over 20 jaar nog naar een bestand op de computer? Jouw foto's verdienen het om in een mooi album terecht te komen.


Ben je op zoek naar "alleen digitale bestanden"? Dan krijg je daar bij MOOI! altijd een prachtig high-end fotoalbum van hoge kwaliteit bij. MOOI! Fotografie staat enorm achter haar visie dat de waardevolle beelden die we maken niet alleen thuishoren op een computer of telefoon. Door de foto's te verwerken in prachtige handgemaakte high-end fotoalbums maak ik het mogelijk voor jou om de foto's door te geven aan een volgende generatie. Iedere keer als je het high-end fotoalbum doorbladert krijg je weer de kans om opnieuw verliefd te worden om deze kleine kunstwerkjes. Als je voor MOOI! Fotografie kiest zeg je JA tegen mooie luxe fotoproducten na je Zwangerschapsshoot met jouw lieve baby nog in je buik.

Lauren en Lynn - 15 copy.jpg

1

KIES JE FOTOSHOOT

Wat voor fotoshoot wil je graag reserveren bij MOOI! Fotografie. Je kan reserveren op de pagina van de betreffende fotoshoot. Dat kan zijn een Newbornshoot, een Babyshoot, 100-dagenshoot, Sittersessie en Buitenshoot.

Je bent van harte welkom!

2

BETALING OPNAMEKOSTEN

Om de reservering en het plekje in mijn agenda definitief te maken worden de opnamekosten direct na het maken van de reservering betaald. Deze kosten staan voor de tijd van de uitgebreide fotoshoot, eventueel gebruik van aanwezige props en materialen, mijn expertise, creativiteit, geduld en kundige nabewerking van de foto's.

LET OP: Er zitten GEEN digitale bestanden of fotoproducten inbegrepen bij de opnamekosten. Deze kies en betaal je later tijdens je bestelsessie.

3

 FOTOSHOOT

Het is zo ver! De fotoshoot vind plaats. We gaan mooie beelden maken. Dierbare momenten die je de rest van je leven kan koesteren.

Na de sessie prikken we samen een datum voor de gratis bestelsessie. Deze vindt ongeveer 2 - 3 weken na de sessie plaats.

Geniet van de fotoshoot!

4

BESTELSESSIE

Tijdens deze afspraak in de studio in RIjen gaan we jouw bestelling helemaal regelen. Zo hoef je thuis nergens meer aan te denken. Wat staat er nu eigenlijk op de agenda tijdens een bestelsessie?

1: Foto's bekijken (slideshow)

2: Kies je Pakket (bekijk ze HIER)

3: Albumontwerp

4: Kleurkeuzes en omslag album

5: Kies je wanddecoratie

6: Aanvullende wensen

Je kan de pakketten en andere producten ook hier bekijken;

Studio

Jouw Zwangerschapsshoot zal plaats vinden in mijn splinternieuwe ruime studio in Rijen. Daar heb ik alle spullen die ik nodig heb bij de hand om een mooie fotoshoot te kunnen verzorgen. We werken met verschillende setting met artistieke belichting.

ANNE FRANKPLEIN 12

5122CB RIJEN

PERSOONLIJKE

BESTELSESSIE

Ongeveer 2 a 3 weken na jouw fotoshoot spreken we af in de studio voor jouw persoonlijke bestelsessie. Met een lekkere kop koffie of thee gaan we de galerij met foto's bekijken en stemmen we jouw bestelling helemaal naar jouw smaak af. Het is altijd erg fijn om de producten en kleurenstalen in "real life" te zien, zodat je een goede keuze kan maken over wat het beste bij jou past.  

Maak je gebruik van de combinatie-actie met de mogelijkheid om de hele galerij digitale bestanden voor een actietarief te bestellen? Dan kan je er ook voor kiezen om de oplevering en het bekijken van de foto's online te regelen.

 

We bekijken het ontwerp van het album en zullen eventuele wijzigingen hierin gelijk verwerken. Wil je nog iets moois voor aan de muur? Of een cadeau voor Opa en Oma? Tijdens deze afspraak van ongeveer 30 - 60 minuten maken we jouw bestelling helemaal compleet. Zo ben je in één keer klaar en hoef je thuis nergens meer aan te denken.

 

 

Ik regel het voor je!

Zwangerschapsshoot - 01.jpg

Investering

DE TARIEVEN VOOR DEZE TIJDLOZE BEELDEN

VAN JOUW ZWANGERSCHAP

Bij MOOI! Fotografie zijn er twee betaalmomenten. Je betaalt direct na het reserveren de opnamekosten van € 195,00. Deze kosten zijn voor de voorbereiding, tijd van de sessie, ervaring, expertise, creativiteit en nabewerking. Pas na de betaling hiervan is de reservering en het plekje in de agenda definitief. Boek je een zwangerschapsshoot én een Newbornshoot samen? Dan krijg je € 25,00 korting op de opnamkosten van je Newbornshoot. De opnamekosten van beide fotoshoots moeten bij het reserveren betaald worden.

 

LET OP: Er zitten géén digitale bestanden of producten inbegrepen bij de opnamekosten. Deze kies je na de fotoshoot tijdens de bestelsessie. Deze investering moet je er dus nog bij optellen.
 

Na de fotoshoot tijdens de bestelsessie kies je nog voor een mooi pakket met album en digitale bestanden. De tarieven van de pakketten starten vanaf € 175,00.

Klik hieronder om onze mooie pakketten en producten te bekijken.

TIJDELIJKE ACTIEPRIJS ZWANGERSCHAPSSHOOT

Als je een Newbornshoot boekt kan je tot 1 oktober 2021 voor maar € 99,95 een zwangerschapsshoot in de studio bij boeken in plaats van € 195,00. Deze actie is maar tijdelijk! Behalve de actieprijs krijg je ook nog een 5 digitale bestanden inclusief bij de shoot met de mogelijkheid om alle digitale bestanden bij te bestellen na de shoot voor maar € 195,00. Boek je na 1 oktober? Dan zijn er geen digitale bestanden meer inbegrepen en gelden ook de reguliere pakketten in combinatie met een bestelsessie.

Dit kan dus oplopen tot honderden euro's voordeel!

WWW.MOOIFOTOGRAFIE.COM

VOLG JE ONS AL OP SOCIAL MEDIA?

 • Facebook - Black Circle
 • whatsapp-logo-black-and-white
 • Instagram, Newbornshoot, Newbornfotograaf, mooifotografie
 • YouTube - Black Circle
 • email

Op alle reportages zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing. Klik HIER om deze te lezen. PRIVACYVERKLARING

© MOOI! Fotografie 2021 | All rights reserverd | KvK: 6606223 | BTW-ID NL001678662859