top of page

Reviews

LEES HOE ANDEREN DE FOTOSHOOT EN SERVICE VAN MOOI! FOTOGRAFIE HEBBEN ERVAREN.

Baby fotoshoot, review, MOOI! Fotografie, babyfotograaf, babyfoto, 100days, 100dagen, fotoshoot

Dat de foto’s geweldig zouden zijn had ik wel verwacht, maar ik wil ook echt mijn complimenten geven voor de communicatie en de hele beleving om de shoot heen. Echt fantastisch en het zal ons altijd bij blijven!

BABYSHOOT | Nadia

Wij hebben MOOI! Fotografie ervaren als een hele professionele fotograaf. Ze doet er alles aan om kinderen op een prachtige manier op de foto te zetten. 
Alle service die wij ontvangen hebben door MOOI! Fotografie was goed en netjes verzorgd en wij komen zeker nog een keertje terug!

NEWBORNSHOOT | Charlotte

Puck - 56 copy.jpg
Teun - Surae - 41 copy.jpg

Al vier jaar laten we Malou foto’s van ons mooie gezinnetje maken. Elke keer staan we er weer van te kijken hoeveel mooie foto’s ze maakt in korte tijd. Heerlijk ongedwongen! We kijken vaak met veel plezier terug in onze fotoboeken. Volgend jaar weer.

BUITENSHOOT | Anita

Super leuke fotoshoot en het album is echt prachtig! We gaan er nog heel lang plezier van hebben.

SITTERSESSIE | Xiao

June - 18 (1) copy.jpg
Benjamin - 22 copy.jpg

Malou is een fijne fotograaf en sluit helemaal aan bij onze wensen en stijl. Ze kon heel goed inschatten hoe de baby zich voelde. Hierdoor hebben wij veel sets kunnen gebruiken en de foto's waren waanzinnig mooi!

 

De communicatie daarvoor en daarna was echt top en prettig! 

SITTERSESSIE | Muk

Wauw, wauw, wauw! Wat een mooie galerij. Prachtige kleuren en super mooie foto's. Onwijs tof, wat leg je alles toch perfect vast, zo mooi die beelden!

BABYSHOOT BUITEN | Veerle

Louèn_-_Buitenshoot_-_09_copy.jpg
Lilliana - 22 copy.jpg

De foto's zijn allemaal zoooo mooi! Bedankt voor de shoot echt zo blij. Wij komen zeker nog een keer als Lilliana wat groter is.

NEWBORNSHOOT | Vanessa

Malou is ontzettend professioneel, voorzichtig met een baby positioneren maar ook gezellig. We zijn heel erg blij met onze mooie foto’s en de albums; een onvergetelijke ervaring. Kijk op de website en ook op Instagram!

BABYSHOOT STUDIO | Kirsten

Hannah - 18 copy.jpg

WIL JE MEER ERVARINGEN LEZEN?

WAAR KAN IK JE MEE HELPEN?

Dé specialist in Newbornfotografie & Babyfotografie

bottom of page