top of page

Introductie In Person Sales

ONTDEK OF IPS IETS VOOR JOU IS EN LOOP SAMEN MEE DOOR HET HELE PROCES

Ben je er klaar mee om via online galerijen of contactsheets te verkopen? Wil je een hoger level van service bieden aan je klanten? Wil je betere sales en mooie producten leveren? Twijfel je of IPS (In Person Sales) iets voor jou is?

 

Dan is deze introductie echt iets voor jou! Ik neem je mee in het hart van mijn verkoopproces, de bestelsessie. Wat er aan vooraf gaat, de structuur van de sessie en hoe ik mijn klanten het beste begeleid door de verkoop heen. 

IPS heeft soms een slechte reputatie als brutale verkooptechniek, een "moetje" voor je klanten. NEE! Dat is absoluut niet het geval. Laat je klanten deze persoonlijke service ervaren, een waardevolle toevoeging van de totale ervaring. Nieuwsgierig? Schuif aan bij deze gezellige en laagdrempelige introductie in IPS.

Na deze introductie weet jij of deze manier van verkopen bij jou past en / of welke onderdelen je wil implementeren in je eigen bedrijf. Het is een interactieve introductie waar ook jouw ervaringen en struikelblokken van belang zijn.

 

Wat gaan we allemaal doen tijdens deze toffe workshop:

PLANNING

Start Introductie IPS

Ervaringen

Waarom IPS

Hoe en Wat: Bestelsessies

Bezwaren

Sparren & Vragen

 

Oftewel een heerlijke gezellige ochtend en middag waarbij we samen onze tenen dippen in de wondere wereld van verkopen via IPS. De workshop duurt ongeveer 2 a 3 uur. De investering is € 249,00 ex btw.