top of page

- RESERVEER NU JOUW DATUM -
VANAF OKTOBER 2022 WEER PLEK

Newborn Workshop

VOORBEREIDING | COMMUNICATIE | SHOOT | LICHT| SAFETY | BEWERKING | FLOW | AFHANDELING

Loop je wel eens vast als een shoot niet gaat zoals je voor ogen had? Werken jouw baby's niet mee? Lukt het je niet om iedere shoot een volle gevarieerde galerij te leveren? Er is niets zo fijn als een goede solide basis als je Newborns fotografeert. In deze workshop laat ik je zien hoe je zonder ingewikkelde poses een succesvolle newbornfotograaf kan zijn. Een "must" als je wil leren hoe je een gevarieerde galerij met newbornfoto's kan leveren voor iedere klant. Iedere keer weer! Of de baby nu wakker is of slaapt. Ik neem je mee in mijn werkwijze voor, tijdens en ná een newbornshoot.

 

We zullen een newbornmodel uitnodigen zodat je daadwerkelijk kan zien hoe je te werk kan gaan met een échte baby. Daarnaast is er ook gelegenheid om mee te fotograferen en te oefenen met een stand-in-baby.

 

LET OP: De workshop is vooral gericht op een snelle, makkelijke workflow en niet op ingewikkelde slapende poses. Ben je op zoek naar een workshop waar je echt leert poseren in al die verschillende slapende newborn poses? Dan is dit niet de workshop voor jou. Wil je leren hoe je in alle omstandigheden een mooie gevarieerde galerij van consistente kwaliteit kan leveren, elke klant weer? Dan zit je hier goed! 

Er is een algemene basiskennis vereist om deze workshop te kunnen volgen. Je moet bekend zijn met de bediening van je camera en een basiskennis betreffende fotografie is noodzakelijk (zoals belichtingsdriehoek).

 

Deze privé workshop is 1 op 1 met alle aandacht voor jouw vragen en aandachtspunten. We kiezen samen een dag / datum. De workshop zal starten om 09:30 en eindigen om 14:30 uur. Inclusief lunch. De investering van deze workshop is € 395,00 ex BTW.

 

Wat gaan we allemaal doen tijdens deze toffe workshop:

Ochtend:

09:30 uur start Workshop

Voorbereiding studio / Licht

Shooten met Newbornmodel

Middag:

Lunch

Evalueren Newbornshoot

Bewerking aantal foto's van de shoot

Verkoop en communicatie

14:30 uur einde Workshop

 

Oftewel een heerlijke lange dag waarin je ondergedompeld wordt in handige en bruikbare informatie. Je kan gelijk zelf aan de slag met wat je geleerd hebt tijdens deze workshop. De workshop zal plaats vinden in mijn ruime studio in Dongen (Noord Brabant). 

De prijs van de workshop is € 395,00 exclusief BTW en zal volledig voldaan moeten worden bij reservering. Daarnaast zijn er ook Algemene Voorwaarden van toepassing, deze kan je hier lezen: