ZATERDAG 22 JANUARI 2022

WORKSHOP IS VOLGEBOEKT

Newborn Workshop

VOORBEREIDING | COMMUNICATIE | SHOOT | LICHT| SAFETY | BEWERKING | FLOW | AFHANDELING

Een complete workshop van begin tot eind. Geen start halverwege de ochtend en einde halverwege de middag... Voor deze workshop mag je je wekker zetten en kom je na een lange dag moe, maar enthousiast, voldaan en geïnspireerd weer thuis. Een "must" als je wil leren hoe je een gevarieerde galerij met newbornfoto's kan leveren voor iedere klant. Iedere keer weer! Of de baby nu wakker is of slaapt. Ik neem je mee in mijn werkwijze voor, tijdens en ná een newbornshoot.

 

We zullen een newbornmodel uitnodigen zodat je daadwerkelijk kan zien hoe je te werk kan gaan met een échte baby. Daarnaast is er ook gelegenheid om mee te fotograferen en te oefenen met een stand-in-baby.

 

LET OP: De workshop is vooral gericht op een snelle, makkelijke workflow en niet op het poseren van baby's. Ben je op zoek naar een workshop waar je echt leert poseren in al die verschillende slapende newborn poses? Dan is dit niet de workshop voor jou. Wil je leren hoe je in alle omstandigheden een mooie gevarieerde galerij van consistente kwaliteit kan leveren, elke klant weer? Dan zit je hier goed! 

Er is een algemene basiskennis vereist om deze workshop te kunnen volgen. Je moet bekend zijn met de bediening van je camera en een basiskennis betreffende fotografie is noodzakelijk (zoals belichtingsdriehoek).

 

De workshop is op zaterdag 22 januari 2022 en duurt van 09:00 uur tot 17:00 uur.  Zo kunnen we veel doen deze dag!

 

Wat gaan we allemaal doen tijdens deze toffe workshop:

Ochtend:

09:00 uur start Workshop

Uitgangspunten Newbornshoot

Communicatie & Automatisering

Voorbereiding studio / Licht

Veiligheid

Shooten met Newbornmodel

Middag:

Heerlijk lunch van lokale brasserie

Evalueren Newbornshoot met SIB

Werken met grote broer / zus

Bewerking aantal foto's van de shoot

Verkoop na de sessie

17:00 uur einde Workshop

 

Oftewel een heerlijke lange dag waarin je ondergedompeld wordt in handige en bruikbare informatie. Je krijgt een mooie hand-out om als naslag mee naar huis te nemen. Je kan gelijk zelf aan de slag met wat je geleerd hebt tijdens deze workshop. 

 

De workshop zal plaats vinden in mijn ruime studio in Rijen aan het station. Ideaal als je met het openbaar vervoer wil komen. Kom je met de auto? Dan is er voldoende parkeergelegenheid op het eigen terrein achter een slagboom. De workshop is geschikt voor minimaal 3 en maximaal 4 personen. 

De prijs van de workshop is € 295,00 exclusief BTW en zal volledig voldaan moeten worden bij reservering. Daarnaast zijn er ook Algemene Voorwaarden van toepassing, deze kan je hier lezen: 

- Newbornshoot - Newborn - Newbornfotografie - Babyshoot  - Babyfotograaf - Sitter - Sittersessie - Kinderen - Kinderfotografie - Baby - Babyfotografie - Foto - Fotoshoot - Fotograaf - Fotografie - Tilburg - Breda - Hilvarenbeek - Ulvenhout - Teteringen - Wagenberg - Berkel-Enschot - Baarle-Nassau - Meersel - Rijsbergen - Turnhout - Prinsenbeek - Brecht - Belgie - Schoten - Hoogstraten - Vlaanderen - Zundert - Meer - Rijkevorsel - Zwaluwe - Drimmelen - Raamsdonksveer - Reeshof - Goirle - Berkel Enschot - Dongen Zwangerschap - Zwangerschapsshoot - shoot - Zwangerschapsfotografie - Oosterhout - Rijen - Alpen - Terheijden - Drimmelen - Made - Geertruidenberg - Udenhout - Chaam - Gilze - Kaatsheuvel - Noord Brabant

WAT ANDEREN ZEGGEN

Mick - Newborn - 34 copy.jpg

DEBBY | Newbornworkshop

Ik heb echt heel veel nieuwe dingen geleerd, veel inspiratie opgedaan en ik heb echt super veel zin om met alles aan de slag te gaan!  Ik ben zo blij dat het maken van newbornfoto's ook op een andere manier kan die veel beter bij mij past! 

Puck - Buitenshoot - 36 copy.jpg

JOKE | Mentorsessie

Bedankt voor de súper leerrijke dag! Het was de lange weg dubbel en dik waard!

Workshop Jurre - 09.jpg

JOYCE | Newbornworkshop

Ik heb m’n eerste newbornshoot gehad ná de workshop! Zoveel verbetering in m’n workflow en m’n mindset!
Zo blij met de resultaten!

BEN JE ER BIJ?

Logo USB.png

Wil je graag meer leren en jezelf ontwikkelen als newbornfotograaf? Je mag me alles vragen tijdens deze workshop! Ik houd geen informatie achter maar zal al mijn kennis met je delen. Wil jij dit niet missen? Schrijf je dan nu in voor deze workshop op zaterdag 22 januari. 

Heb je na het lezen van deze pagina nog vragen? Stel ze gerust. Je kan me een mailtje sturen op info@mooifotografie.com.

_DSC6586 copy.jpg

NOG EVEN ALLES OP EEN RIJTJE

Datum

ZATERDAG 22 JANUARI 2022

Prijs

€ 295,00
EX BTW

ANNE FRANKPLEIN 12 IN RIJEN

Locatie

Aanmelding

YES! LET'S DO THIS

Deze workshopdag is volgeboekt, er zijn dus géén plekjes meer beschikbaar om te reserveren. Momenteel is het alleen mogelijk om een mentorsessie te reserveren, dan prikken we in overleg een datum in.

Op alle workshops zijn Algemene Voorwaarden van toepassing. Door een workshop te boeken ga je akkoord met deze voorwaarden. Lees ze hier: ALGEMENE VOORWAARDEN