top of page

- Newbornshoot - Newborn - Newbornfotografie - Babyshoot  - Babyfotograaf - Sitter - Sittersessie - Kinderen - Kinderfotografie - Baby - Babyfotografie - Foto - Fotoshoot - Fotograaf - Fotografie - Tilburg - Breda - Hilvarenbeek - Ulvenhout - Teteringen - Wagenberg - Berkel-Enschot - Baarle-Nassau - Meersel - Rijsbergen - Turnhout - Prinsenbeek - Brecht - Belgie - Schoten - Hoogstraten - Vlaanderen - Zundert - Meer - Rijkevorsel - Zwaluwe - Drimmelen - Raamsdonksveer - Reeshof - Goirle - Berkel Enschot - Dongen Zwangerschap - Zwangerschapsshoot - shoot - Zwangerschapsfotografie - Oosterhout - Rijen - Alpen - Terheijden - Drimmelen - Made - Geertruidenberg - Udenhout - Chaam - Gilze - Kaatsheuvel - Noord Brabant

heart 1.png

Expertise

Gespecialiseerd in Kinderfotografie met meer dan 7 jaar ervaring met baby's en kinderen.

heart 1.png

Kinder fotoshoot op maat

Wil je een lichte setting of juist donker? Eigen kleiding of iets uit de collectie? We werken alleen met de dingen die JIJ mooi vindt.

heart 1.png

Voor altijd

Na de fotoshoot en bestelsessie heb je een prachtig en tijdloos album thuis om voor altijd te bewaren en te bekijken.

HANDIG OM TE WETEN:

Kinder Fotoshoot

YES! WE GAAN MOOIE FOTO'S MAKEN IN DE STUDIO!

Elma en Kids - 09 copy.jpg

Met meer dan 7 jaar ervaring als Kinderfotograaf weet ik als geen ander hoe ik jouw kinderen op zijn of haar mooist op de foto kan zetten. Kinderfotografie is dan ook een van de moeilijkste takken van fotografie. Kinderen hebben geen knopjes om ze te laten doen wat jij wil en als ze het niet naar hun zin hebben wordt het alleen maar lastiger. Daar is jarenlange ervaring en kennis voor nodig van zowel omgang met kinderen als fotografie.

 

Een kindershoot plannen we het liefste op een doordeweekse dag in de ochtend. Heb je kinderen die al naar school gaan? Dan zoeken we naar een plekje in het weekend. De weekenden zitten altijd het snelste vol, dus houd daar rekening mee met reserveren. 

 

Ik geloof er zo sterk in dat de foto's die je maakt als je kinderen klein zijn het meest waardevol zijn op je boekenplank over 25 jaar.

Wat handige weetjes

WHAT TO EXPECT

 • Kinderen hebben vaak een korte concentratiespanne. Houdt er rekening mee dat de shoot ongeveer 30 a 45 minuten duurt.

 • We fotograferen in 2 of 3 verschillende settings voor lekker veel variatie!

 • Meerdere kinderen (uit één gezin) aanwezig tijdens de shoot? We gaan ze natuurlijk ook samen op de foto zetten. Oók met ouders erbij als ze willen.

 • De shoot vindt plaats in mijn ruime studio in Dongen.

 • Kom met een volle buik en klaar om te lachen!

 • Draag neutrale zachte kleuren, probeer drukke prints en teksten op kleding (van jullie de ouders) te vermijden. 

 • Zorg dat jullie favoriete liedjes op je telefoon staan.

 • Ouders zijn van harte welkom om om ook op de foto te gaan met de kids. Graag zelfs!

 • Persoonlijke bestelsessie ongeveer 2 weken na de fotoshoot.

 • Keuzegalerij van 20 - 25 foto's.

 • Vele jaren ervaring met het fotograferen van kinderen.

 • Ik ben dol op kinderen ♥

Lenn - 39 copy.jpg

MIS DEZE PERIODE NIET OM MOOIE FOTO'S TE LATEN MAKEN

Waarom een Kindershoot bij MOOI! Fotografie een goed idee is:

Daco_4283805.png

Leg mooi vast hoe klein ze zijn, ze groeien zo snel!

Daco_4283805.png

Gratis persoonlijke bestelsessie na jouw fotoshoot

Daco_4283805.png

Jouw voor de camera van een expert

Daco_4283805.png

Fotograaf gespecialiseerd in Kinderfotografie

Daco_4283805.png

Fotoshoot in een nieuwe en ruime fotostudio in Rijen

Daco_4283805.png

Deze bijzondere periode voor altijd bewaard

Daco_4283805.png

Ruime keuze in kleuren, kleding, props en settings

Daco_4283805.png

Professionele nabewerking van jouw foto's

Daco_4283805.png

Heel veel geduld met kinderen ♥.

Daco_4283805.png
Daco_4283805.png

Een prachtig high-end fotoalbum met jouw foto's

Daco_4283805.png
Daco_4283805.png

Een zorgeloze en ontspannen Kinder-fotoshoot

Fotoshoot op maat, alleen wat jij mooi vindt

Don't miss out!!

Jouw foto's  verdienen het beste!

HIGH-END PRODUCTEN BIJ IEDERE BABY FOTOSHOOT

Bij MOOI! Fotografie zetten we ons enorm in om tijdloze beelden te maken tijdens jouw Babyfotoshoot. We geloven er dan ook in de je deze tijdloze beelden moet bewaren en preserveren voor later. Daar ga ik je bij helpen! Dat is dan ook precies de reden dat we een aantal pakketten met prachtige albums voor je hebben samengesteld. Want wie kijkt er over 20 jaar nog naar een bestand op de computer? Jouw foto's verdienen het om in een mooi album terecht te komen.

Hout 1 copy.jpg
_DSC6163.jpg
Album Medea


Ben je op zoek naar "alleen digitale bestanden"? Dan krijg je daar bij MOOI! altijd een prachtig high-end fotoalbum van hoge kwaliteit bij. MOOI! Fotografie staat enorm achter haar visie dat de waardevolle beelden die we maken niet alleen thuishoren op een computer of telefoon. Door de foto's te verwerken in prachtige handgemaakte high-end fotoalbums maak ik het mogelijk voor jou om de foto's door te geven aan een volgende generatie. Iedere keer als je het high-end fotoalbum doorbladert krijg je weer de kans om opnieuw verliefd te worden om deze kleine kunstwerkjes. Als je voor MOOI! Fotografie kiest zeg je JA tegen mooie luxe fotoproducten na je fotoshoot met jouw lieve baby.

Lauren en Lynn - 15 copy.jpg

1

KIES JE FOTOSHOOT

Wat voor fotoshoot wil je graag reserveren bij MOOI! Fotografie. Je kan reserveren op de pagina van de betreffende fotoshoot. Dat kan zijn een Newbornshoot, een Babyshoot, 100-dagenshoot, Sittersessie en Buitenshoot.

Je bent van harte welkom!

2

BETALING OPNAMEKOSTEN

Om de reservering en het plekje in mijn agenda definitief te maken worden de opnamekosten direct na het maken van de reservering betaald. Deze kosten staan voor de tijd van de uitgebreide fotoshoot, eventueel gebruik van aanwezige props en materialen, mijn expertise, creativiteit, geduld en kundige nabewerking van de foto's.

LET OP: Er zitten GEEN digitale bestanden of fotoproducten inbegrepen bij de opnamekosten. Deze kies en betaal je later tijdens je bestelsessie.

3

 FOTOSHOOT

Het is zo ver! De fotoshoot vind plaats. We gaan mooie beelden maken. Dierbare momenten die je de rest van je leven kan koesteren.

Na de sessie prikken we samen een datum voor de gratis bestelsessie. Deze vindt ongeveer 2 - 3 weken na de sessie plaats.

Geniet van de fotoshoot!

4

BESTELSESSIE

Tijdens deze afspraak in de studio in Dongen gaan we jouw bestelling helemaal regelen. Zo hoef je thuis nergens meer aan te denken. Wat staat er nu eigenlijk op de agenda tijdens een bestelsessie?

1: Foto's bekijken (slideshow)

2: Kies je Pakket

3: Albumontwerp

4: Kleurkeuzes en omslag album

5: Kies je wanddecoratie

6: Aanvullende wensen

Meer informatie over onze pakketten na de sessie? Vraag hieronder het informatie Magazine aan:

_7506942 copy.jpg

Studio

Jouw Kindershoot zal plaats vinden in mijn ruime studio in Dongen. Daar heb ik alle spullen die ik nodig heb bij de hand om een mooie reportage te kunnen verzorgen. Jullie kunnen lekker plaatsnemen op de bank en genieten van de reportage!

LAGE HAM 50 C
5102AD DONGEN

TARIEVEN KINDERSHOOT

PERSOONLIJKE

BESTELSESSIE

newbornfotograaf, newbornshoot, newbornfotoshoot, fotoshoot, newborn, baby, babyfotograaf, babyfotoshoot, rijen, breda, oosterhout, tilburg, high-end, luxe, professioneel, Malou Thomassen, MOOI! Fotografie

Ongeveer 2 a 3 weken na jouw fotoshoot spreken we af in de studio voor jouw persoonlijke bestelsessie. Met een lekkere kop koffie of thee gaan we de galerij met foto's bekijken en stemmen we jouw bestelling helemaal naar jouw smaak af. Het is altijd erg fijn om de producten en kleurenstalen in "real life" te zien, zodat je een goede keuze kan maken over wat het beste bij jou past.  

 

We bekijken het ontwerp van het album en zullen eventuele wijzigingen hierin gelijk verwerken. Wil je nog iets moois voor aan de muur? Of een cadeau voor Opa en Oma? Tijdens deze afspraak van ongeveer 30 - 60 minuten maken we jouw bestelling helemaal compleet. Zo ben je in één keer klaar en hoef je thuis nergens meer aan te denken.

 

 

Ik regel het voor je!

Elma en Kids - 28 copy.jpg

Investering

DE TARIEVEN VOOR DEZE TIJDLOZE BEELDEN

VAN JOUW KIND(EREN)

Bij MOOI! Fotografie zijn er twee betaalmomenten. Je betaalt direct na het reserveren de opnamekosten van € 195,00. Deze kosten zijn voor de voorbereiding, tijd van de sessie, ervaring, expertise, creativiteit en nabewerking. Pas na de betaling hiervan is de reservering en het plekje in de agenda definitief. 

Gaat er een meerdere kinderen (uit één gezin) op de foto? Dan zijn ze natuurlijk allemaal van harte welkom om ook mee op de foto te gaan. Net als de ouders, we maken ook een foto van jou samen met de kinderen natuurlijk.

 

LET OP: Er zitten géén digitale bestanden of producten inbegrepen bij de opnamekosten. Deze kies je na de fotoshoot tijdens de bestelsessie.
 

Na de fotoshoot tijdens de bestelsessie kies je nog voor een mooi pakket met album en digitale bestanden. De tarieven van de pakketten starten vanaf € 395,00 voor 6 digitale bestanden en een mooi boekje van 15x10cm.

BEN JE OVERTUIGD EN WIL JE RESERVEREN?

Krijg geen spijt en boek op tijd! Ik ben vaak ver vooruit vol geboekt en zou het ontzettend vervelend vinden als ik geen mooie foto's voor jullie zou kunnen maken omdat we er niet op tijd bij zijn. Dus wacht niet te lang ♥.

bottom of page