- Newbornshoot - Newborn - Newbornfotografie - Babyshoot  - Babyfotograaf - Sitter - Sittersessie - Kinderen - Kinderfotografie - Baby - Babyfotografie - Foto - Fotoshoot - Fotograaf - Fotografie - Tilburg - Breda - Hilvarenbeek - Ulvenhout - Teteringen - Wagenberg - Berkel-Enschot - Baarle-Nassau - Meersel - Rijsbergen - Turnhout - Prinsenbeek - Brecht - Belgie - Schoten - Hoogstraten - Vlaanderen - Zundert - Meer - Rijkevorsel - Zwaluwe - Drimmelen - Raamsdonksveer - Reeshof - Goirle - Berkel Enschot - Dongen Zwangerschap - Zwangerschapsshoot - shoot - Zwangerschapsfotografie - Oosterhout - Rijen - Alpen - Terheijden - Drimmelen - Made - Geertruidenberg - Udenhout - Chaam - Gilze - Kaatsheuvel - Noord Brabant

Na de reportage

WAT KUNNEN JULLIE KOMENDE WEKEN VERWACHTEN?

De reportage is voorbij! Hopelijk hebben jullie er net zo veel van genoten als ik ♥. Maar we zijn nog niet klaar... Ik ga nu aan de slag met de foto's die we gemaakt hebben tijdens de newborn fotoshoot, Babyshoot, Sittersessie of Buitenshoot. Maar wat gaat er nu precies gebeuren? En hoe lang duurt het nu nog voordat jullie je album of foto's kunnen bewonderen? Lees vooral even verder:

WHAT

IS

NEXT

EEN KORT OVERZICHT:

 • Keuzes omslag album na de fotoshoot of tijdens bestelsessie. Wat vinden jullie een mooie omslag?

 • Een tipje van de sluier... Previews op Social Media.

 • Ik ga aan de slag! Nu eerst met het bewerken van jullie foto's.

 • Yay! De foto's zijn klaar! We spreken af voor een persoonlijke bestelsessie.

 • We stemmen het ontwerp, materialen en kleuren van het album samen af.

 • Wil je nog een upgrade van je pakket of mooie losse producten?

 • Als het album akkoord is en eventuele nabestellingen betaald, dan plaats ik de bestelling bij mijn leveranciers.

 • Wachten......

 • Ding-dong! De postbode staat aan de deur ♥

_DSC6162.jpg

Albums

Bij iedere reportage zit een prachtig handgemaakt album. De grote van dit album hangt af van het gekozen pakket. Wat een mooie manier om de foto's te bewaren voor later en om jullie trots te showen aan vrienden, familie of collega's. Zo hebben jullie deze herinneringen altijd paraat ♥.

In de studio zijn ook verschillende demo-albums te bekijken. Zo heb je gelijk een beeld van wat je kan verwachten.

Je kan straks zelf uitkiezen welke kleur en materiaal je op de cover van je album wil. Deze kleur kiezen jullie ongeveer 2 a 3 weken na de fotoshoot in een persoonlijke bestelsessie.

Daarnaast is er ook altijd de optie om te upgraden naar een uitgebreider pakket. 

Bekijk de tarieven en producten ook hier:

Bestelsessie

Het duurt ongeveer 2 a 3 weken voordat jullie galerij met foto's klaar is en jullie alle foto's kunnen bewonderen tijdens de persoonlijke bestelsessie in de fotostudio in Rijen. Tijdens deze afspraak gaan we ook zorgen dat het ontwerp, de kleuren en materialen van het album helemaal naar wens is. Eventuele upgrades en extra wensen maken we ook gelijk tijdens deze afspraak in orde. De aanbetaling die je hebt gedaan bij het reserveren wordt natuurlijk in mindering gebracht op de totaalprijs van je bestelling. Dan ben je helemaal klaar als je weer naar buiten loopt.

Hebben jullie tijdens het wachten op deze bestelsessie nog vragen voor mij? Geen probleem! App, mail of bel me gewoon even. Ook in deze periode ben ik er voor jullie.

Wist je dat je ook voor een "Opa & Oma - add on" kan kiezen. Daarmee maak je de kersverse grootouders blij met een mooi album, een afdruk en een sleutelhanger met foto. Wat zullen ze daar blij mee zijn!

Lenn - 49 copy.jpg
Louèn_-_Buitenshoot_-_09_copy.jpg

Bewerken

Het is mijn taak om jullie de allermooiste foto's te leveren. Tijdens een reportage ben ik dan ook heel bewust bezig met het belichten, stylen, poseren en meer... Alles om jullie de kwaliteit te leveren waar MOOI! Fotografie voor staat.

Na de reportage zoek ik dan ook de allermooiste foto's uit die we gemaakt hebben en deze zal ik tot in de puntjes bewerken. Alleen de foto's die voldoen aan de kwaliteitsnormen halen het in de galerij. 

Dit betekent dat jullie een galerij van ongeveer 20 foto's te zien krijgen na de reportage. Soms zelfs ietsjes meer.

Eventuele pukkeltjes, vlekjes en krasjes die tijdelijk zijn worden tijdens de bewerking verwijderd. Geboortevlekken of littekens die bij de persoon/baby horen haal ik niet weg in de bewerking. Tenzij jullie dit aan mij vragen.

De velletjes laten we bij Newborns lekker zitten in de nabewerking. Want er is niets zo schattig als die velletjes die zó kenmerkend zijn voor deze mooie periode ♥.
 

DEEL JE ERVARING EN LAAT EEN REVIEW ACHTER

Voor kleine ondernemers zoals MOOI! Fotografie is het belangrijk om goed vindbaar te zijn in Google. Een Google-review helpt daar enorm bij! Ik zou jullie willen vragen om jullie ervaring bij  MOOI! Fotografie te delen op Google en een fijne review achter te laten. Dat kan heel makkelijk via onderstaande link:

 

Doen jullie dat liever niet? Geen probleem! Nogmaals enorm bedankt dat ik jullie mocht fotograferen ♥.

WWW.MOOIFOTOGRAFIE.COM

VOLG JE ONS AL OP SOCIAL MEDIA | ONTVANG JE ONZE NIEUWSBRIEF AL?

 • Facebook - Black Circle
 • whatsapp-logo-black-and-white
 • Instagram, Newbornshoot, Newbornfotograaf, mooifotografie
 • YouTube - Black Circle
 • email

Op alle reportages zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing. Klik HIER om deze te lezen. PRIVACYVERKLARING

© MOOI! Fotografie 2021 | All rights reserverd | KvK: 6606223 | BTW-ID NL001678662859