Na de reportage

- Newbornshoot - Newborn - Newbornfotografie - Babyshoot  - Babyfotograaf - Sitter - Sittersessie - Kinderen - Kinderfotografie - Baby - Babyfotografie - Foto - Fotoshoot - Fotograaf - Fotografie - Tilburg - Breda - Hilvarenbeek - Ulvenhout - Teteringen - Wagenberg - Berkel-Enschot - Baarle-Nassau - Meersel - Rijsbergen - Turnhout - Prinsenbeek - Brecht - Belgie - Schoten - Hoogstraten - Vlaanderen - Zundert - Meer - Rijkevorsel - Zwaluwe - Drimmelen - Raamsdonksveer - Reeshof - Goirle - Berkel Enschot - Dongen Zwangerschap - Zwangerschapsshoot - shoot - Zwangerschapsfotografie - Oosterhout - Rijen - Alpen - Terheijden - Drimmelen - Made - Geertruidenberg - Udenhout - Chaam - Gilze - Kaatsheuvel - Noord Brabant

WAT KUNNEN JULLIE KOMENDE WEKEN VERWACHTEN?

De reportage is voorbij! Hopelijk hebben jullie er net zo veel van genoten als ik ♥. Maar we zijn nog niet klaar... Ik ga nu aan de slag met de foto's die we gemaakt hebben tijdens de newborn fotoshoot, Babyshoot, Sittersessie of Buitenshoot. Maar wat gaat er nu precies gebeuren? En hoe lang duurt het nu nog voordat jullie je album of foto's kunnen bewonderen? Lees vooral even verder:

WHAT

IS

NEXT

EEN KORT OVERZICHT:

 • Keuzes omslag album na de fotoshoot of tijdens bestelsessie. Wat vinden jullie een mooie omslag?

 • Een tipje van de sluier... Previews op Social Media.

 • Ik ga aan de slag! Nu eerst met het bewerken van jullie foto's.

 • Yay! De foto's zijn klaar! Jullie ontvangen een link naar de online galerij of we spreken af voor een persoonlijke bestelsessie.

 • Jullie mogen iets vinden van de opmaak van het album.

 • Wil je nog een upgrade van je pakket of mooie losse producten?

 • Als het album akkoord is en eventuele nabestellingen betaald, dan plaats ik de bestelling bij mijn leveranciers.

 • Wachten......

 • Ding-dong! De postbode staat aan de deur ♥

_DSC6162.jpg

Albums

Bij iedere reportage zit een prachtig handgemaakt album. De grote van dit album hangt af van het gekozen pakket. Wat een mooie manier om de foto's te bewaren voor later en om jullie trots te showen aan vrienden, familie of collega's. Zo hebben jullie deze herinneringen altijd paraat ♥.

Als we klaar zijn met de fotoshoot kan je een paar demo-albums bekijken. Zo heb je gelijk een beeld van wat je kan verwachten.

Daarnaast kan je zelf uitkiezen welke kleur en materiaal je op de cover van je album wil. Deze kleur kiezen jullie gelijk na de reportage of eventueel in een persoonlijke bestelsessie.

Daarnaast is er ook altijd de optie om te upgraden naar een uitgebreider pakket. 

Bekijk de tarieven en producten ook hier:

Previews

Omdat ik weet hoe nieuwsgierig jullie zijn na de reportage en eigenlijk niet kunnen wachten op de foto's. plaats ik meestal op dezelfde dag nog een eerste preview van jullie reportage. Vaak volgt er nog een tweede preview om jullie nieuwsgierigheid naar de foto's nog even te voeden en een collage of story als jullie de galerij gezien hebben.

Het duurt ongeveer 2 a 3 weken voordat jullie galerij met foto's klaar is en jullie alle foto's kunnen bewonderen. 

Maar let op! Het komt wel eens voor dat er een traantje gelaten wordt bij het bekijken van de galerij ♥. 

Hebben jullie tijdens het wachten op de galerij nog vragen voor mij? Geen probleem! App, mail of bel me gewoon even. Ook in deze periode ben ik er voor jullie.

Lenn - 49 copy.jpg
Louèn_-_Buitenshoot_-_09_copy.jpg

Bewerken

Het is mijn taak om jullie de allermooiste foto's te leveren. Tijdens een reportage ben ik dan ook heel bewust bezig met het belichten, stylen, poseren en meer... Alles om jullie de kwaliteit te leveren waar MOOI! Fotografie voor staat.

Na de reportage zoek ik dan ook de allermooiste foto's uit die we gemaakt hebben en deze zal ik tot in de puntjes bewerken. Alleen de foto's die voldoen aan de kwaliteitsnormen halen het in de galerij. 

Dit betekent dat jullie een galerij van ongeveer 15 - 20 foto's te zien krijgen na de reportage. Soms zelfs ietsjes meer.

Eventuele pukkeltjes, vlekjes en krasjes die tijdelijk zijn worden tijdens de bewerking verwijderd. Geboortevlekken of littekens die bij de persoon/baby horen haal ik niet weg in de bewerking. Tenzij jullie dit aan mij vragen.

De velletjes laten we bij Newborns lekker zitten in de nabewerking. Want er is niets zo schattig als die velletjes die zó kenmerkend zijn voor deze mooie periode ♥.
 

Galerij

Eindelijk is het zo ver... De foto's zijn klaar!

Jullie hebben een mailtje van mij ontvangen met een link naar de online galerij. Hier kunnen jullie alle foto's van jullie reportage bewonderen ♥. Wat waren jullie geweldig! 

De foto's van jullie reportage zijn te zien in kleur en zwart-wit. Daarnaast kunnen jullie de prijslijst vinden in de galerij en de opmaak van het album.

Wil je je pakket een upgrade geven of wil je een extra album bestellen? Geen probleem! Heb je special wensen? Vraag me wat mogelijk is, er is namelijk heel veel mogelijk!

Bobbi - Newborn - 10 copy.jpg

Opmaak album

Nadat de foto's opgeleverd zijn kan je ook het ontwerp van het album bekijken. Nu moeten jullie echt aan het werk ♥.

 

Hebben jullie gekozen voor een upgrade naar het "Luxe" album? Dan vind je een opmaak met 30 bladzijdes. Hier passen meestal alle foto's van de reportage in. 

Vinden jullie het album al geweldig zoals ik hem gemaakt heb, yay! Laat het me even weten en dan ga ik het verder voor jullie regelen.

Wil je nog wat aanpassen? Geen enkel probleem! Je kan mij per pagina doorgeven welke foto's je eruit, verwisseld of erin wil zien. Vind je het fijner om het samen even telefonisch door te lopen? Dan maken we even een bel-afspraak en kijken we er samen even naar.

We stoppen pas als jullie 100% tevreden zijn met de opmaak van het album.

 

Bestellen

Hebben jullie nog iets besteld? Denk aan een pakket digitale bestanden, een USB of een extra album? Dan ontvangen jullie van mij een factuur om de bestelling te betalen. Bij MOOI! Fotografie kan dat altijd heel gemakkelijk via IDeal. Wat handig!

Zodra ik de betaling ontvangen kunnen we de bestelling verder afhandelen. Ik zal dan de albums of fotoproducten bestellen bij mijn leveranciers en een knop toevoegen aan de galerij waarmee je eventuele bestelde digitale bestanden kan downloaden.

 

Zit er een mobiele app van jullie reportage in jullie gekozen pakket? Dan zal ik deze ook maken voor jullie.

MOOI! Fotografie werkt met leveranciers die een hoge kwaliteit handgemaakte producten leveren. Houd rekening met een levertijd van ongeveer 4 - 6 weken ná betaling. Het is het wachten echt waard! ♥

Lilliana - 22 copy.jpg

Ding - Dong

Dit heeft waarschijnlijk niet veel uitleg nodig... Toch vind ik het leuk om nog even te benoemen. Want dit is het moment waarop alles samen komt ♥.

De postbode komt langs met jullie MOOI! pakketje. En dat is een feestje! Écht waar....

Hebben jullie geen extra of luxe album of andere producten besteld? Dan past het pakketje gewoon in jullie brievenbus en hoeven jullie er niet voor thuis te blijven.

Hebben jullie dit wel besteld? Dan past jullie doos met mooie herinneringen niet in de brievenbus en zal de postbode even aanbellen om het aan jullie te overhandigen. 

Jullie hoeven geen verzendkosten te betalen als jullie alles gelijk na de reportage bestellen. Komt er later nog iets bij wat apart verzonden moet worden? Dan zal ik daar wel verzendkosten voor rekenen.

VEEL PLEZIER MET OPENMAKEN! ♥

 

DEEL JE ERVARING EN LAAT EEN REVIEW ACHTER

Voor kleine ondernemers zoals MOOI! Fotografie is het belangrijk om goed vindbaar te zijn in Google. Een Google-review helpt daar enorm bij! Ik zou jullie willen vragen om jullie ervaring bij  MOOI! Fotografie te delen op Google en een fijne review achter te laten. Dat kan heel makkelijk via onderstaande link:

 

Doen jullie dat liever niet? Geen probleem! Nogmaals enorm bedankt dat ik jullie mocht fotograferen ♥.

WWW.MOOIFOTOGRAFIE.COM

VOLG JE ONS AL OP SOCIAL MEDIA | ONTVANG JE ONZE NIEUWSBRIEF AL?

 • Facebook - Black Circle
 • whatsapp-logo-black-and-white
 • Instagram, Newbornshoot, Newbornfotograaf, mooifotografie
 • YouTube - Black Circle
 • email

Op alle reportages zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing. Klik HIER om deze te lezen. PRIVACYVERKLARING

© MOOI! Fotografie 2021 | All rights reserverd | KvK: 6606223 | BTW-ID NL001678662859