top of page

- Newbornshoot - Newborn - Newbornfotografie - Babyshoot  - Babyfotograaf - Sitter - Sittersessie - Kinderen - Kinderfotografie - Baby - Babyfotografie - Foto - Fotoshoot - Fotograaf - Fotografie - Tilburg - Breda - Hilvarenbeek - Ulvenhout - Teteringen - Wagenberg - Berkel-Enschot - Baarle-Nassau - Meersel - Rijsbergen - Turnhout - Prinsenbeek - Brecht - Belgie - Schoten - Hoogstraten - Vlaanderen - Zundert - Meer - Rijkevorsel - Zwaluwe - Drimmelen - Raamsdonksveer - Reeshof - Goirle - Berkel Enschot - Dongen Zwangerschap - Zwangerschapsshoot - shoot - Zwangerschapsfotografie - Oosterhout - Rijen - Alpen - Terheijden - Drimmelen - Made - Geertruidenberg - Udenhout - Chaam - Gilze - Kaatsheuvel - Noord Brabant

Na de reportage

WAT KUNNEN JULLIE KOMENDE WEKEN VERWACHTEN?

De reportage is voorbij! Hopelijk hebben jullie er net zo veel van genoten als ik ♥. Maar we zijn nog niet klaar... Ik ga nu aan de slag met de foto's die we gemaakt hebben tijdens de fotoshoot. Maar wat gaat er nu precies gebeuren? En hoe lang duurt het nu nog voordat jullie je album of foto's kunnen bewonderen? Lees vooral even verder:

WHAT

IS

NEXT

EEN KORT OVERZICHT:

  • Keuzes omslag album na de fotoshoot of tijdens bestelsessie. Wat vinden jullie een mooie omslag?

  • Ik ga aan de slag! Nu eerst met het bewerken van jullie foto's.

  • Yay! De foto's zijn klaar! We spreken af voor een persoonlijke bestelsessie.

  • We stemmen het ontwerp, materialen en kleur van het album samen af.

  • Welk pakket ga je kiezen? Of kies je mooie losse producten?

  • Als het album akkoord is en eventuele nabestellingen betaald, dan plaats ik de bestelling bij mijn leveranciers.

  • Wachten......

  • Je pakketje ligt klaar op het afhaalpunt in jouw buurt ♥

  • Zit er wanddecoratie bij jouw bestelling dan laat ik je weten als alles binnen is en spreken we af wanneer je het kan komen ophalen.

_DSC6162.jpg

Albums

Bij iedere reportage zit een prachtig handgemaakt album. De grote van dit album hangt af van het gekozen pakket. Wat een mooie manier om de foto's te bewaren voor later en om jullie trots te showen aan vrienden, familie of collega's. Zo hebben jullie deze herinneringen altijd paraat ♥.

In de studio zijn ook verschillende demo-albums te bekijken. Zo heb je gelijk een beeld van wat je kan verwachten.

Je kan straks zelf uitkiezen welke kleur en materiaal je op de cover van je album wil. Deze kleur kiezen jullie ongeveer 2 a 3 weken na de fotoshoot in een persoonlijke bestelsessie.

Bekijk van te voren vooral alvast even naar de mogelijkheden en de investering die het vraagt:

Bestelsessie

Het duurt ongeveer 2 a 3 weken voordat jullie galerij met foto's klaar is en jullie alle foto's kunnen bewonderen tijdens de persoonlijke bestelsessie in de fotostudio in Dongen. Tijdens deze afspraak gaan we ook zorgen dat het ontwerp, de kleuren en materialen van het album helemaal naar wens is. Wil je ook iets moois voor Opa en Oma of familie? Dat gaan we ook gelijk regelen. Daarnaast kijken we nog of je ook iets moois voor aan de muur zou willen hangen en wat het beste bij jullie past.

 

Dan ben je helemaal klaar als je weer naar buiten loopt.

Hebben jullie tijdens het wachten op deze bestelsessie nog vragen voor mij? Geen probleem! App, mail of bel me gewoon even. Ook in deze periode ben ik er voor jullie.

Wist je dat je ook voor een "Opa & Oma - add on" kan kiezen. Daarmee maak je de kersverse grootouders blij met een mooi album, een afdruk en een sleutelhanger met foto. Wat zullen ze daar blij mee zijn!

Zaya - Sittersessie - 09.jpg
Didi - Buitenshoot - 25 copy.jpg

Bewerken

Het is mijn taak om jullie de allermooiste foto's te leveren. Tijdens een reportage ben ik dan ook heel bewust bezig met het belichten, stylen, poseren en meer... Alles om jullie de kwaliteit te leveren waar MOOI! Fotografie voor staat.

Na de reportage zoek ik dan ook de allermooiste foto's uit die we gemaakt hebben en deze zal ik tot in de puntjes bewerken. Alleen de foto's die voldoen aan de kwaliteitsnormen halen het in de galerij. 

Dit betekent dat jullie een galerij van ongeveer 20 foto's te zien krijgen na de reportage. Vaak is het zelfs ietsjes meer.

Eventuele pukkeltjes, vlekjes en krasjes die tijdelijk zijn worden tijdens de bewerking verwijderd. Geboortevlekken of littekens die bij de persoon/baby horen haal ik niet weg in de bewerking. Tenzij jullie dit aan mij vragen.

De velletjes laten we bij Newborns lekker zitten in de nabewerking. Want er is niets zo schattig als die velletjes die zó kenmerkend zijn voor deze mooie periode ♥.
 

DEEL JE ERVARING EN LAAT EEN REVIEW ACHTER

Voor kleine ondernemers zoals MOOI! Fotografie is het belangrijk om goed vindbaar te zijn in Google. Een Google-review helpt daar enorm bij! Ik zou jullie willen vragen om jullie ervaring bij  MOOI! Fotografie te delen op Google en een fijne review achter te laten. Dat kan heel makkelijk via onderstaande link:

 

Doen jullie dat liever niet? Geen probleem! Nogmaals enorm bedankt dat ik jullie mocht fotograferen ♥.

bottom of page