- Newbornshoot - Newborn - Newbornfotografie - Babyshoot  - Babyfotograaf - Sitter - Sittersessie - Kinderen - Kinderfotografie - Baby - Babyfotografie - Foto - Fotoshoot - Fotograaf - Fotografie - Tilburg - Breda - Hilvarenbeek - Ulvenhout - Teteringen - Wagenberg - Berkel-Enschot - Baarle-Nassau - Meersel - Rijsbergen - Turnhout - Prinsenbeek - Brecht - Belgie - Schoten - Hoogstraten - Vlaanderen - Zundert - Meer - Rijkevorsel - Zwaluwe - Drimmelen - Raamsdonksveer - Reeshof - Goirle - Berkel Enschot - Dongen Zwangerschap - Zwangerschapsshoot - shoot - Zwangerschapsfotografie - Oosterhout - Rijen - Alpen - Terheijden - Drimmelen - Made - Geertruidenberg - Udenhout - Chaam - Gilze - Kaatsheuvel - Noord Brabant

Sitter Sessie

YES! WE GAAN MOOIE FOTO'S MAKEN IN DE STUDIO!

Jullie kleine ukkepuk is nu geen baby meer! Hij of zij kan zelfs al zitten, trekt de leukste gezichtjes met de meest aanstekelijke lachjes. Wat een heerlijk periode om foto's te maken. Ik geloof er zo sterk in dat de foto's die je maakt als je kinderen klein zijn het meest waardevol zijn op je boekenplank over 25 jaar.

 

Op deze pagina lees je wat meer informatie over jullie aanstaande Sittersessie. Heb je nog vragen voor mij? App me gewoon eventjes. 

WHAT

TO

EXPECT

HANDIG OM TE WETEN:

 • Op deze leeftijd is er een korte concentratiespanne. Houdt er rekening mee dat de shoot ongeveer 30 a 40 minuten duurt.

 • De fotoshoot vindt plaats in mijn zolderstudio in Rijen.

 • De fotoshoot zal op een woensdagochtend of donderdagochtend gepland worden.

 • Met broer / zus heeft een toeslag van € 50,00 vanwege de extra tijd die we nemen tijdens de fotoshoot.

 • Kom met een volle buik en klaar om te lachen!

 • Draag neutrale zachte kleuren, probeer drukke prints en teksten op kleding te vermijden. 

 • Zorg dat jullie favoriete liedjes op je telefoon staan.

 • Ik heb er zin in ♥

Wat kost jouwSittersessie

HIGH-END PRODUCTEN BIJ IEDERE SITTER FOTOSHOOT

Bij MOOI! Fotografie zetten we ons enorm in om tijdloze beelden te maken tijdens jouw Sittersessie. We geloven er dan ook in de je deze tijdloze beelden moet bewaren en preserveren voor later. Daar ga ik je bij helpen! Dat is dan ook precies de reden dat we een aantal pakketten met prachtige albums voor je hebben samengesteld. Want wie kijkt er over 20 jaar nog naar een bestand op de computer? Jouw foto's verdienen het om in een mooi album terecht te komen.

Ben je op zoek naar "alleen digitale bestanden"? Dan adviseer ik je om verder te zoeken naar een andere fotograaf. MOOI! Fotografie staat enorm achter haar visie dat de waardevolle beelden die we maken niet alleen thuishoren op een computer of telefoon. Door de foto's te verwerken in prachtige handgemaakte high-end fotoalbums maak ik het mogelijk voor jou om de foto's door te geven aan een volgende generatie. Iedere keer als je het high-end fotoalbum doorbladert krijg je weer de kans om opnieuw verliefd te worden om deze kleine kunstwerkjes. Als je voor MOOI! Fotografie kiest zeg je JA tegen mooie luxe fotoproducten na de Sittersessie met jouw lieve baby.

June - 14 copy.jpg
Benjamin - 28 copy.jpg

Hoe werkt het?

KIES JE PAKKET MET HIGH-END PRODUCTEN

Je kiest bij het reserveren van de fotoshoot al voor welk pakket je wil gaan. Je betaalt ná het plaatsen van de reservering altijd een bedrag van € 195,00 aan. Pas na de aanbetaling is de reservering en het plekje in de agenda definitief. Het restant van de investering betaal je ná de Sittersessie. De minimale investering voor een Sittersessie is € 495,00.

Wil je toch liever een upgrade van je pakket na de Sitter fotoshoot? Dan is dat geen enkel probleem. Een upgrade naar een hoger pakket is altijd nog mogelijk.

Wil je nog á la carte fotoproducten bestellen náást je gekozen pakket? Geen probleem. We hebben een mooi aanbod voor je samengesteld.

PAKKET

Minimaal

Uitgebreide fotoshoot in de studio

---

Gebruik van alle accessoires en materialen in de studio.

---

Mijn ervaring, tijd en creativiteit.

---

Gedetailleerde nabewerking van de foto's.

---

10 digitale bestanden in hoge resolutie

---

Professionele afdrukken van 10x15 van de 10 gekozen bestanden

---

Album van 15x20 cm met 8 bladzijden met linnen cover en ruimte voor ongeveer 10 - 14 foto's.

€ 495

PAKKET

Basis

Uitgebreide fotoshoot in de studio

---

Gebruik van alle accessoires en materialen in de studio.

---

Mijn ervaring, tijd en creativiteit.

---

Gedetailleerde nabewerking van de foto's.

---

Alle digitale bestanden uit de online galerij in hoge resolutie (minimaal 20 beelden in kleur en zwart-wit)

---

Professionele Luxe afdrukken van 10x15 van 10 van je favoriete beelden

---

Luxe uitgebreid album van 20x20 met alle Luxe opties zoals foto op de cover en prachtige kunstleren keuzes

---

Mooie verrassing bij je verzending

€ 595

POPULAIR

PAKKET

Waardevol

Uitgebreide fotoshoot in de studio

---

Gebruik van alle accessoires en materialen in de studio.

---

Mijn ervaring, tijd en creativiteit.

---

Gedetailleerde nabewerking van de foto's.

---

Alle digitale bestanden uit de online galerij in hoge resolutie (minimaal 20 beelden in kleur en zwart-wit)

---

USB met alle foto's uit de galerij

---

Luxe uitgebreid album van 20x30 met alle Luxe opties zoals foto op de cover en prachtige kunstleren keuzes

---

Klein album van 10x10 met 30 bladzijden met alle foto's van je fotoshoot erin. Handig om mee te nemen en mee te pronken.

---

High-end linnen fotobox met 10 luxe afdrukken erin van 20x30 cm

---

Mooie verrassing bij je verzending

€ 795

PAKKET

Exclusief

Uitgebreide fotoshoot in de studio

---

Gebruik van alle accessoires en materialen in de studio.

---

Mijn ervaring, tijd en creativiteit.

---

Gedetailleerde nabewerking van de foto's.

---

Alle digitale bestanden uit de online galerij in hoge resolutie (minimaal 20 beelden in kleur en zwart-wit)

---

USB met alle foto's uit de galerij

---

Luxe uitgebreid album van 30x30 met alle Luxe opties zoals foto op de cover en prachtige kunstleren keuzes

---

Klein album van 15x15 met 30 bladzijden met alle foto's van je fotoshoot erin. Handig om mee te nemen en mee te pronken.

---

High-end houten Passe-partout box van 30,5x40,5cm. Gevuld met 10 passe-partouts van 30x40cm. Een juweeltje!

---

Mooie verrassing bij je verzending

€ 995

 

PERSOONLIJK

OF LIEVER

DIGITAAL

Het is helemaal aan jou of je na de sessie liever kiest voor het digitaal bekijken en afstemmen van jouw fotosessie of persoonlijk. Als je kiest om het digitaal af te stemmen gebruiken we o.a. een online fotogalerij en hebben we contact via Whatsapp voor het afstemmen van jouw bestelling en de opmaak van het album.

Zit je liever samen aan tafel met een kopje koffie of thee om de galerij te bekijken en jouw bestelling af te stemmen? Dan maken we daar een afspraak voor ongeveer 2 - 3 weken na de fotoshoot. Dan maken we gelijk de cover en het ontwerp van het album in orde en is er de optie om aanvullende producten of een upgrade van je pakket te kiezen.

Studio

Jullie Sittersessie zal plaats vinden in mijn zolderstudio in Rijen. Daar heb ik alle spullen die ik nodig heb bij de hand om een mooie reportage te kunnen verzorgen. Jullie kunnen lekker plaatsnemen op de bank en genieten van de reportage!

GAGELRIJS 15

5121NB RIJEN

Safety first

EXTRA MAATREGELEN TIJDENS EEN SITTERSESSIE

Tijdens de Corona-crisis die momenteel de wereld in zijn greep houdt zullen er aanvullende maatregelen van toepassing zijn tijdens de shoot:

 • We geven geen hand, maar zwaaien van een afstandje naar elkaar.

 • Er kunnen geen andere personen dan jouw gezin / huishouden bij de shoot aanwezig zijn.

 • Heeft iemand binnen jouw gezin of ik klachten zoals hoesten, koorts, neusverkoudheid? Dan verzetten we de shoot totdat iedereen 24 uur klachtenvrij is.

 • Tijdens een shoot in de studio is het niet mogelijk om 1,5 meter afstand te houden. Daarnaast kan ik mijn werk alleen doen door jouw kindje en jullie, de ouders, aan te raken. Hierdoor vallen de fotoshoots in de studio ook onder de "contactberoepen".

 

Om toch veilig te kunnen werken zal er gebruik gemaakt worden van beschermende maatregelen zoals o.a. een mondkapje. Heb je hier zorgen of twijfels over? Bespreek deze met me. Het is belangrijk dat de fotoshoot voor jou zo zorgeloos en comfortabel mogelijk is.

Zo kunnen we samen met elkaar op een fijne en verantwoorde manier jouw gezin op zijn mooist vastleggen. Heb je twijfels, zorgen of vragen? Neem even contact met me op. Ik ben er voor je.

BEN JE OVERTUIGD EN WIL JE RESERVEREN?

Krijg geen spijt en boek op tijd! Ik ben vaak ver vooruit vol geboekt en zou het ontzettend vervelend vinden als ik geen mooie foto's voor jullie zou kunnen maken omdat we er niet op tijd bij zijn. Dus wacht niet te lang ♥.

Fotoshoot

Je zal merken dat een Sittersessie vrij snel gaat. Ik zorg van tevoren dat er een aantal "settings" klaar staan zodat we snel kunnen schakelen. 

We proberen om jullie Sitter liggend te fotograferen op zijn rug, we gaan zitten en ik heb leuke mandjes / kistjes waar we gebruik van kunnen maken. Natuurlijk maken we ook nog een foto met de ouders!

Ik heb een aantal leuke pakjes met mutsje die we kunnen gebruiken. Niet alle kindjes vinden dit fijn en misschien is het niet jullie smaak, dus dat zullen we tijdens de shoot bekijken.

Ik heb jullie als ouders af en toe nodig om jullie kindje weg te zetten of terug te zetten. Want kruipen kunnen ze soms al heel snel! 

De pakketten die je bij MOOI! Fotografie kan kiezen zijn gevuld met de meest luxe High-end producten. Wil je naast je pakket nog á la carte producten bij bestellen. Klik op de knop hieronder om de mogelijkheden alvast wat te verkennen:

Previews

Omdat ik weet hoe nieuwsgierig jullie zijn na de reportage en eigenlijk niet kunnen wachten op de foto's. plaats ik meestal op dezelfde dag nog een eerste preview van jullie reportage. Vaak volgt er nog een tweede preview om jullie nieuwsgierigheid naar de foto's nog even te voeden en vaak een collage of story van een aantal foto's als de galerij aan jullie opgeleverd is.

Het duurt ongeveer 2 a 3 weken voordat jullie galerij met foto's klaar is en jullie alle foto's kunnen bewonderen. 

Hebben jullie tijdens het wachten op de galerij nog vragen voor mij? Geen probleem! App, mail of bel me gewoon even. Ook in deze periode ben ik er voor jullie.

June - 14 copy.jpg
Benjamin - 32 copy.jpg

Bewerken

Het is mijn taak om jullie de allermooiste foto's te leveren. Tijdens een reportage ben ik dan ook heel bewust bezig met het belichten, stylen, poseren en meer... Alles om jullie de kwaliteit te leveren waar MOOI! Fotografie voor staat.

Na de reportage zoek ik dan ook de allermooiste foto's uit die we gemaakt hebben en deze zal ik tot in de puntjes bewerken. Alleen de foto's die voldoen aan de kwaliteitsnormen halen het in de galerij. 

Dit betekent dat jullie een galerij van ongeveer 15 - 20 foto's te zien krijgen na de reportage. Soms zelfs ietsjes meer.

Eventuele pukkeltjes, vlekjes en krasjes die tijdelijk zijn worden tijdens de bewerking verwijderd. Geboortevlekken of littekens die bij de persoon/baby horen haal ik niet weg in de bewerking. Tenzij jullie dit aan mij vragen.


 

Galerij

Eindelijk is het zo ver... De foto's zijn klaar!

Jullie hebben een mailtje van mij ontvangen met een link naar de online galerij. Hier kunnen jullie alle foto's van jullie reportage bewonderen ♥. Wat waren jullie geweldig! 

De foto's van jullie reportage zijn te zien in kleur en zwart-wit. Daarnaast kunnen jullie de prijslijst vinden in de galerij en de opmaak van het album.

Hieronder kan je zien welke pakketten en producten je nog zou kunnen bestellen. Staat er niet bij wat je wil? Laat het me even weten. Er is heel veel mogelijk!

Opmaak album

In jullie galerij vinden jullie ook de eerste opmaak van jullie album. Nu moeten jullie echt aan het werk ♥.

 

Hebben jullie gekozen voor een pakket met een "Luxe" album? Dan vind je een opmaak met 30 bladzijdes. Hier passen meestal alle foto's van de reportage in. 

In de standaard album dat bij de reportage zit past ongeveer een selectie van 10 - 12 foto's.

Vinden jullie het album al geweldig zoals ik hem gemaakt heb, yay! Laat het me even weten en dan ga ik het verder voor jullie regelen.

Wil je nog wat aanpassen? Geen enkel probleem! Je kan mij per pagina doorgeven welke foto's je eruit, verwisseld of erin wil zien. Vind je het fijner om het samen even telefonisch door te lopen? Dan maken we even een bel-afspraak en kijken we er samen even naar.

We stoppen pas als jullie 100% tevreden zijn met de opmaak van het album.

 

Bestellen

Hebben jullie nog iets besteld? Denk aan een pakket digitale bestanden, een USB of een extra album? Dan ontvangen jullie van mij een factuur om de bestelling te betalen. Bij MOOI! Fotografie kan dat altijd heel gemakkelijk via IDeal. Wat handig!

Zodra ik de betaling ontvangen kunnen we de bestelling verder afhandelen. Ik zal dan de albums of fotoproducten bestellen bij mijn leveranciers en een knop toevoegen aan de galerij waarmee je eventuele bestelde digitale bestanden kan downloaden.

 

Zit er een mobiele app van jullie reportage in jullie gekozen pakket? Dan zal ik deze ook maken voor jullie.

MOOI! Fotografie werkt met leveranciers die een hoge kwaliteit handgemaakte producten leveren. Houd rekening met een levertijd van ongeveer 6 weken ná betaling. Het is het wachten echt waard! ♥

Ding - Dong

Dit heeft waarschijnlijk niet veel uitleg nodig... Toch vind ik het leuk om nog even te benoemen. Want dit is het moment waarop alles samen komt ♥.

De postbode komt langs met jullie MOOI! pakketje. En dat is een feestje! Écht waar....

Hebben jullie geen extra of luxe album of andere producten besteld? Dan past het pakketje gewoon in jullie brievenbus en hoeven jullie er niet voor thuis te blijven.

Hebben jullie dit wel besteld? Dan past jullie doos met mooie herinneringen niet in de brievenbus en zal de postbode even aanbellen om het aan jullie te overhandigen. 

Jullie hoeven geen verzendkosten te betalen als jullie alles gelijk na de reportage bestellen. Komt er later nog iets bij wat apart verzonden moet worden? Dan zal ik daar wel verzendkosten voor rekenen.

VEEL PLEZIER MET OPENMAKEN! ♥

 

DEEL JE ERVARING EN LAAT EEN REVIEW ACHTER

Voor kleine ondernemers zoals MOOI! Fotografie is het belangrijk om goed vindbaar te zijn in Google. Een Google-review helpt daar enorm bij! Ik zou jullie willen vragen om jullie ervaring bij  MOOI! Fotografie te delen op Google en een fijne review achter te laten. Dat kan heel makkelijk via onderstaande link:

 

Doen jullie dat liever niet? Geen probleem! Nogmaals enorm bedankt dat ik jullie mocht fotograferen ♥.

WWW.MOOIFOTOGRAFIE.COM

VOLG JE ONS AL OP SOCIAL MEDIA | ONTVANG JE ONZE NIEUWSBRIEF AL?

 • Facebook - Black Circle
 • whatsapp-logo-black-and-white
 • Instagram, Newbornshoot, Newbornfotograaf, mooifotografie
 • YouTube - Black Circle
 • email

Op alle reportages zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing. Klik HIER om deze te lezen. PRIVACYVERKLARING

© MOOI! Fotografie 2021 | All rights reserverd | KvK: 6606223 | BTW-ID NL001678662859