Reserveren

Je wil een fotoshoot reserveren, wat leuk! Hoe gaat dat in zijn werk? Kies hieronder de sessie die je wil boeken en vul het bijbehorende reserveringsformulier in. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op om alles te regelen. Je krijgt van mij een e-mail ter bevestiging van je reportage met de factuur en een IDEAL betaallink om je reservering definitief te maken. Daarnaast stuur ik je ook nog even een appje. 

Bedankt voor het vertrouwen!

Liefs Malou

Newbornshoot, Newborn Fotoshoot, mooifotografie, reserveren, reserveringsformulier, momentenmakelaar, Newbornfotograaf, Newbornfotografie

Vanaf € 295,00

Hout 1 copy.jpg

Print je foto's

DOE MEER MET JE FOTO'S DAN OP JE PC

Yes! Door een fotoshoot te gaan reserveren heb je de eerste stap gezet naar het bewaren van jouw mooiste momentjes. Met een fotoshoot alleen ben je nog niet. Jouw foto's verdienen het om meer gezien te worden dan alleen op je telefoon of computer. En daarnaast... Denk je dat je ze over 20 jaar nog hebt op je telefoon of ergens op een harde schijf in de kast? 

Laat mij je helpen met het bewaren van jouw mooiste herinneringen. Na jouw fotoshoot kan je kiezen voor de mooiste fotoalbums van fantastische kwaliteit. Zodat je over 20 jaar nog steeds terug kunt kijken naar deze periode. Geef jezelf en je kinderen de kans om over 20 jaar opnieuw dat warme gevoel te krijgen als ze terugkijken naar deze prachtige foto's uit deze bijzondere periode. 

Dat geldt natuurlijk voor alle fotoshoot. Of je nu kiest voor een Newbornshoot, een Babyfotoshoot, Sittersessie of een fotoshoot tijdens zonsondergang buiten. Jouw foto's verdienen ook zo een mooi album!

Avery - 17 copy2.jpg

JOUW HERINNERINGEN | HOUDT ZE VAST

Het liefste wil je het beiden waarschijnlijk. Digitale bestanden om te showen online of digitaal met Opa en Oma. Wil je precies weten welke mogelijkheden er zijn om bijvoorbeeld digitale bestanden te kopen, extra bladzijden in jullie album of een mooie canvas voor aan de muur? Klik hieronder om het productenoverzicht van MOOI! te bekijken.

 

Staan jullie wensen er niet bij? Vraag het me even, er is veel mogelijk.

WWW.MOOIFOTOGRAFIE.COM

VOLG JE ONS AL OP SOCIAL MEDIA?

  • Facebook - Black Circle
  • whatsapp-logo-black-and-white
  • Instagram, Newbornshoot, Newbornfotograaf, mooifotografie
  • YouTube - Black Circle
  • email

Op alle reportages zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing. Klik HIER om deze te lezen. PRIVACYVERKLARING

© MOOI! Fotografie 2021 | All rights reserverd | KvK: 6606223 | BTW-ID NL001678662859