top of page

VANAF

1 APRIL

100-dagen Shoot

- Newbornshoot - Newborn - Newbornfotografie - Babyshoot  - Babyfotograaf - Sitter - Sittersessie - Kinderen - Kinderfotografie - Baby - Babyfotografie - Foto - Fotoshoot - Fotograaf - Fotografie - Tilburg - Breda - Hilvarenbeek - Ulvenhout - Teteringen - Wagenberg - Berkel-Enschot - Baarle-Nassau - Meersel - Rijsbergen - Turnhout - Prinsenbeek - Brecht - Belgie - Schoten - Hoogstraten - Vlaanderen - Zundert - Meer - Rijkevorsel - Zwaluwe - Drimmelen - Raamsdonksveer - Reeshof - Goirle - Berkel Enschot - Dongen Zwangerschap - Zwangerschapsshoot - shoot - Zwangerschapsfotografie - Oosterhout - Rijen - Alpen - Terheijden - Drimmelen - Made - Geertruidenberg - Udenhout - Chaam - Gilze - Kaatsheuvel - Noord Brabant

YES! WE GAAN MOOIE FOTO'S MAKEN IN DE STUDIO!

De 100 eerste dagen is een traditionele viering die het einde markeert van de eerste 3 maanden van het leven voor een nieuwe baby - met andere woorden, het is het einde van het vierde trimester! De traditionele Chinezen geloven dat de eerste 100 dagen de baby en de moeder het meest kwetsbaar zijn voor de elementen, dus werd hen aangeraden binnen te blijven om ziekte te voorkomen. Een ander verhaal legt uit dat het in de dagen van weleer zeldzaam was dat een baby de eerste 100 dagen overleefde, dus toen ze dat deden was het een reden voor een feestje!

Wat een prachtige mijlpaal! Je kan ervoor kiezen om deze mooie traditie te vieren met de foto's van een 100-dagen shoot bij MOOI! Fotografie. We stemmen samen af of je tijdens de shoot met traditionele rode kleuren wil werken of anders. Of je bepaalde attributen mee wil nemen, denk aan rode geldzakjes of traditionele kleding. Zo worden de foto's helemaal passend bij jullie feest!

100-dagenshoot, 100days, 100 days, 100dagen, 100 dagen, fotoshoot, full moon, birthday, babyshoot, babyfotograaf, baby fotoshoot, 3maanden, 3 maanden. MOOI! Fotografie, Rijen, Tilburg, Dongen, Brabant, celebration

ACHTERKANT

VOORKANT

100-dagenshoot, 100days, 100 days, 100dagen, 100 dagen, fotoshoot, full moon, birthday, babyshoot, babyfotograaf, baby fotoshoot, 3maanden, 3 maanden. MOOI! Fotografie, Rijen, Tilburg, Dongen, Brabant, celebration

BINNENKANT

HANDIG OM TE WETEN:

WHAT

TO

EXPECT

 • Op deze leeftijd is er een korte concentratiespanne. Houdt er rekening mee dat de shoot ongeveer 30 a 45 minuten duurt.

 • Grote broer of zus is ook van harte welkom om een paar keer mee op de foto te gaan. 

 • Plan de shoot minimaal 5 weken voor het feest.

 • Wil je inclusief tafelkaarten? Houdt rekening met een levertijd van 10 dagen na de bestelsessie.

 • De shoot vindt plaats in mijn ruime studio in Dongen.

 • Persoonlijke bestelsessie ongeveer 2 weken na de fotoshoot.

 • Keuzegalerij van 20 - 25 foto's.

 • Kom met een volle buik en klaar om te lachen.

 • Draag neutrale zachte kleuren, probeer drukke prints en teksten op kleding (van jullie de ouders) te vermijden. 

 • Zorg dat jullie favoriete liedjes op je telefoon staan.

 • Ik heb er zin in ♥

Wat kost jouw 100-dagenshoot

HIGH-END PRODUCTEN BIJ IEDERE 100-DAGEN FOTOSHOOT

Bij MOOI! Fotografie zetten we ons enorm in om tijdloze beelden te maken tijdens jouw 100 dagen baby fotoshoot. We geloven er dan ook in de je deze tijdloze beelden moet bewaren en preserveren voor later. Daar ga ik je bij helpen! Dat is dan ook precies de reden dat we een aantal pakketten met prachtige albums voor je hebben samengesteld. Want wie kijkt er over 20 jaar nog naar een bestand op de computer? Jouw foto's verdienen het om in een mooi album terecht te komen.

Ben je op zoek naar "alleen digitale bestanden"? Dan krijg je daar bij MOOI! altijd een prachtig high-end fotoalbum van hoge kwaliteit
 bij. MOOI! Fotografie staat enorm achter haar visie dat de waardevolle beelden die we maken niet alleen thuishoren op een computer of telefoon. Door de foto's te verwerken in prachtige handgemaakte high-end fotoalbums maak ik het mogelijk voor jou om de foto's door te geven aan een volgende generatie. Iedere keer als je het high-end fotoalbum doorbladert krijg je weer de kans om opnieuw verliefd te worden om deze kleine kunstwerkjes. Als je voor MOOI! Fotografie kiest zeg je JA tegen mooie luxe fotoproducten na de 100-days fotoshoot met jouw lieve baby.

100-dagenshoot, 100days, 100 days, 100dagen, 100 dagen, fotoshoot, full moon, birthday, babyshoot, babyfotograaf, baby fotoshoot, 3maanden, 3 maanden. MOOI! Fotografie, Rijen, Tilburg, Dongen, Brabant, celebration
100-dagenshoot, 100days, 100 days, 100dagen, 100 dagen, fotoshoot, full moon, birthday, babyshoot, babyfotograaf, baby fotoshoot, 3maanden, 3 maanden. MOOI! Fotografie, Rijen, Tilburg, Dongen, Brabant, celebration

Hoe werkt het?

GRATIS BESTELSESSIE NA JE FOTOSHOOT

Je plaatst een reservering via het reserveringsformulier op de website. Vind je het fijn om eerst even telefonisch contact te hebben? Laat dat dan even weten via het contactformulier, dan maken we een belafspraak. Je betaalt ná het plaatsen van de reservering altijd de opnamekosten van € 195,00. Deze kosten zijn voor de voorbereiding, tijd van de sessie, ervaring, expertise, creativiteit en nabewerking. Pas na de betaling hiervan is de reservering en het plekje in de agenda definitief.

Gaat er een grote broer of zus mee op de foto? Dan is deze van harte welkom om ook mee op de foto te gaan. Net als de ouders, we maken ook een foto van jou samen met je baby natuurlijk.

 

LET OP: Er zitten géén digitale bestanden of producten inbegrepen bij de opnamekosten. Deze kies je na de fotoshoot tijdens de bestelsessie. Deze investering moet je er dus nog bij optellen.

Wil je nog á la carte fotoproducten bestellen náást je gekozen pakket? Geen probleem. We hebben een mooi aanbod voor je samengesteld.

TARIEVEN 100-DAGENSHOOT
Lauren en Lynn - 15 copy.jpg

1

KIES JE FOTOSHOOT

Wat voor fotoshoot wil je graag reserveren bij MOOI! Fotografie. Je kan reserveren op de pagina van de betreffende fotoshoot. Dat kan zijn een Newbornshoot, een Babyshoot, 100-dagenshoot, Sittersessie en Buitenshoot.

Je bent van harte welkom!

2

BETALING OPNAMEKOSTEN

Om de reservering en het plekje in mijn agenda definitief te maken worden de opnamekosten direct na het maken van de reservering betaald. Deze kosten staan voor de tijd van de uitgebreide fotoshoot, eventueel gebruik van aanwezige props en materialen, mijn expertise, creativiteit, geduld en kundige nabewerking van de foto's.

LET OP: Er zitten GEEN digitale bestanden of fotoproducten inbegrepen bij de opnamekosten. Deze kies en betaal je later tijdens je bestelsessie.

3

 FOTOSHOOT

Het is zo ver! De fotoshoot vind plaats. We gaan mooie beelden maken. Dierbare momenten die je de rest van je leven kan koesteren.

Na de sessie prikken we samen een datum voor de gratis bestelsessie. Deze vindt ongeveer 2 - 3 weken na de sessie plaats.

Geniet van de fotoshoot!

4

BESTELSESSIE

Tijdens deze afspraak in de studio in Dongen gaan we jouw bestelling helemaal regelen. Zo hoef je thuis nergens meer aan te denken. Wat staat er nu eigenlijk op de agenda tijdens een bestelsessie?

1: Foto's bekijken (slideshow)

2: Kies je Pakket

3: Albumontwerp

4: Kleurkeuzes en omslag album

5: Kies je wanddecoratie

6: Aanvullende wensen

Je kan de pakketten en andere producten ook hier bekijken;

PERSOONLIJKE

BESTELSESSIE

newbornfotograaf, newbornshoot, newbornfotoshoot, fotoshoot, newborn, baby, babyfotograaf, babyfotoshoot, rijen, breda, oosterhout, tilburg, high-end, luxe, professioneel, Malou Thomassen, MOOI! Fotografie

Ongeveer 2 a 3 weken na jouw fotoshoot spreken we af in de studio voor jouw persoonlijke bestelsessie. Met een lekkere kop koffie of thee gaan we de galerij met foto's bekijken en stemmen we jouw bestelling helemaal naar jouw smaak af. Het is altijd erg fijn om de producten en kleurenstalen in "real life" te zien, zodat je een goede keuze kan maken over wat het beste bij jou past.  

 

We bekijken het ontwerp van het album en zullen eventuele wijzigingen hierin gelijk verwerken. Wil je nog iets moois voor aan de muur? Of een cadeau voor Opa en Oma? Tijdens deze afspraak van ongeveer 30 - 60 minuten maken we jouw bestelling helemaal compleet. Zo ben je in één keer klaar en hoef je thuis nergens meer aan te denken.

 

Ik regel het voor je!

WhatsApp Image 2020-08-01 at 13.44.12 co

Studio

Jullie 100-dagenshoot zal plaats vinden in mijn splinternieuwe ruime studio in Rijen. Daar heb ik alle spullen die ik nodig heb bij de hand om een mooie reportage te kunnen verzorgen. Jullie kunnen lekker plaatsnemen op de bank en genieten van de reportage!

LAGE HAM 50 - C
5102AD DONGEN

BTS 2.jpg

BEN JE OVERTUIGD EN WIL JE RESERVEREN?

Krijg geen spijt en boek op tijd! Ik ben vaak ver vooruit vol geboekt en zou het ontzettend vervelend vinden als ik geen mooie foto's voor jullie zou kunnen maken omdat we er niet op tijd bij zijn. Dus wacht niet te lang ♥.

Isa - 23 copy.jpg

Shoot

Je zal merken dat een Babyshoot vrij snel gaat. Ik zorg van tevoren dat er een aantal "settings" klaar staan zodat we snel kunnen schakelen. 

We proberen om jullie baby liggend te fotograferen op zijn of haar rug en ik heb leuke mandjes / kistjes waar we gebruik van kunnen maken als het past. Natuurlijk maken we ook nog een foto met de ouders!

Een wit rompertje is mooi om mee te starten, maar we zullen jullie baby ook uitkleden en in het blote buikje of met wraps fotograferen.

De pakketten die MOOI! Fotografie aanbied zitten vol met de meest luxe high-end albums en producten. Wil je je pakket uitbreiden met nog meer prachtige handgemaakte producten? Er zijn volop mogelijkheden. Klik op de knop hieronder om de mogelijkheden alvast wat te verkennen:

Previews

Omdat ik weet hoe nieuwsgierig jullie zijn na de reportage en eigenlijk niet kunnen wachten op de foto's. soms plaats ik op dezelfde dag nog een eerste preview of "behind the scenes" filmpje van jullie Baby fotoshoot.  Dit doe ik uiteraard alleen met goedkeuring.

Het duurt ongeveer 2 a 3 weken voordat jullie galerij met foto's klaar is en jullie alle foto's kunnen bewonderen tijdens de persoonlijke bestelsessie in de fotostudio in Dongen. Tijdens deze afspraak gaan we ook zorgen dat het ontwerp, de kleuren en materialen van het album helemaal naar wens is. Dan ben je helemaal klaar als je weer naar buiten loopt.

Hebben jullie tijdens het wachten op deze bestelsessie nog vragen voor mij? Geen probleem! App, mail of bel me gewoon even. Ook in deze periode ben ik er voor jullie.

Bewerken

Het is mijn taak om jullie de allermooiste foto's te leveren. Tijdens een reportage ben ik dan ook heel bewust bezig met het belichten, stylen, poseren en meer... Alles om jullie de kwaliteit te leveren waar MOOI! Fotografie voor staat.

Na de reportage zoek ik dan ook de allermooiste foto's uit die we gemaakt hebben en deze zal ik tot in de puntjes bewerken. Alleen de foto's die voldoen aan de kwaliteitsnormen halen het in de galerij. 

Dit betekent dat jullie een galerij van ongeveer  20 - 25 foto's te zien krijgen na de reportage. Soms zelfs ietsjes meer.

Eventuele pukkeltjes, vlekjes en krasjes die tijdelijk zijn worden tijdens de bewerking verwijderd. Geboortevlekken of littekens die bij de persoon/baby horen haal ik niet weg in de bewerking. Tenzij jullie dit aan mij vragen.


 

DEEL JE ERVARING EN LAAT EEN REVIEW ACHTER

Voor kleine ondernemers zoals MOOI! Fotografie is het belangrijk om goed vindbaar te zijn in Google. Een Google-review helpt daar enorm bij! Ik zou jullie willen vragen om jullie ervaring bij  MOOI! Fotografie te delen op Google en een fijne review achter te laten. Dat kan heel makkelijk via onderstaande link:

 

Doen jullie dat liever niet? Geen probleem! Nogmaals enorm bedankt dat ik jullie mocht fotograferen ♥.

bottom of page