top of page

- RESERVEER NU JOUW DATUM -

Workshop Zwangerschapsfotografie

POSING | COMMUNICATIE | SHOOT | LICHT | BEWERKING | FLOW | AFHANDELING

Loop je wel eens vast als een shoot niet gaat zoals je voor ogen had? Vind je het lastig om je modellen aan te sturen? Lukt het je niet om iedere shoot een volle gevarieerde galerij te leveren? Er is niets zo fijn als een goede solide basis als je zwangere vrouwen fotografeert. In deze workshop laat ik je zien hoe ik werk tijdens een zwangerschapsshoot. De poses, de aansturing, de styling, lichtgebruik, communicatie en sales. Een "must" als je wil leren hoe je een gevarieerde galerij met zwangerschapsfoto's kan leveren voor iedere klant. Iedere keer weer! 

 

We zullen een zwanger model uitnodigen zodat je daadwerkelijk kan zien hoe je te werk kan gaan. Daarnaast is er ook gelegenheid om mee te fotograferen en te oefenen. We werken in de studio met flitslampen van Godox. 

Er is een algemene basiskennis vereist om deze workshop te kunnen volgen. Je moet bekend zijn met de bediening van je camera en een basiskennis betreffende fotografie is noodzakelijk (zoals belichtingsdriehoek).

 

Deze privé workshop is 1 op 1 met alle aandacht voor jouw vragen en aandachtspunten. We kiezen samen een dag / datum. De workshop zal starten om 09:30 en eindigen om 14:30 uur. Inclusief lunch. De investering van deze workshop is € 395,00 ex BTW.

 

Wat gaan we allemaal doen tijdens deze toffe workshop:

Ochtend:

09:30 uur start Workshop

Voorbereiding studio / Licht

Shooten met zwanger model

Middag:

Lunch

Evalueren fotoshoot

Bewerking aantal foto's van de shoot

Verkoop en communicatie

14:30 uur einde Workshop

 

Oftewel een heerlijke lange dag waarin je ondergedompeld wordt in handige en bruikbare informatie. Je kan gelijk zelf aan de slag met wat je geleerd hebt tijdens deze workshop. De workshop zal plaats vinden in mijn ruime studio in Dongen (Noord Brabant). 

De prijs van de workshop is € 395,00 exclusief BTW en zal volledig voldaan moeten worden bij reservering. Daarnaast zijn er ook Algemene Voorwaarden van toepassing, deze kan je hier lezen: