top of page

- RESERVEER NU JOUW DATUM -
VANAF OKTOBER 2022 WEER PLEK

Sittersessie Workshop

VOORBEREIDING | COMMUNICATIE | SHOOT | LICHT| SAFETY | BEWERKING | FLOW | AFHANDELING

Baal je na een Sittersessie wel eens omdat het niet ging zoals je wilde? Weet je niet goed hoe je genoeg variatie kan leveren tijdens een Sittersessie? Er is niets zo fijn als een goede solide basis als je Sitters fotografeert. In deze workshop laat ik je zien hoe je met deze leuke kleine mensjes kan werken. Een "must" als je wil leren hoe je een gevarieerde galerij met Sitterfoto's kan leveren voor iedere klant. Iedere keer weer! 

 

We zullen een (of 2) Sittermodelletjes uitnodigen zodat je daadwerkelijk kan zien hoe je te werk kan gaan met een échte baby. Daarnaast is er ook gelegenheid om mee te fotograferen als dat niet teveel is voor de baby. We werken in de studio met flitslampen van Godox. 

Er is een algemene basiskennis vereist om deze workshop te kunnen volgen. Je moet bekend zijn met de bediening van je camera en een basiskennis betreffende fotografie is noodzakelijk (zoals belichtingsdriehoek).

 

Deze privé workshop is 1 op 1 met alle aandacht voor jouw vragen en aandachtspunten. We kiezen samen een dag / datum. De workshop zal starten om 09:30 en eindigen om 14:30 uur. Inclusief lunch. De investering van deze workshop is € 395,00 ex BTW.

 

Wat gaan we allemaal doen tijdens deze toffe workshop:

Ochtend:

09:30 uur start Workshop

Voorbereiding studio / Licht

Shooten met Sittermodel

Middag:

Lunch

Evalueren Sittersessie

Bewerking aantal foto's van de shoot

Verkoop en communicatie

14:30 uur einde Workshop

 

Oftewel een heerlijke lange dag waarin je ondergedompeld wordt in handige en bruikbare informatie. Je kan gelijk zelf aan de slag met wat je geleerd hebt tijdens deze workshop. De workshop zal plaats vinden in mijn ruime studio in Dongen (Noord Brabant). 

De prijs van de workshop is € 395,00 exclusief BTW en zal volledig voldaan moeten worden bij reservering. Daarnaast zijn er ook Algemene Voorwaarden van toepassing, deze kan je hier lezen: