top of page

Waarom Onze Studio de Perfecte Plek is voor een Liefdevolle Newbornshoot!

Hé daar, trotse ouders en toekomstige ouders! Welkom bij MOOI! Fotografie, waar we dol zijn op het vastleggen van de meest kostbare momenten van jouw gezin. We begrijpen dat de komst van een nieuwe baby een ongelooflijk spannende tijd is. Daarom hebben we besloten om onze newbornfotoshoots exclusief in onze studio in Dongen te houden en komen we niet aan huis voor een Newbornshoot. In deze blog delen we graag met jullie waarom we zo enthousiast zijn over deze beslissing, en welke 5 voordelen dit met zich meebrengt.


MOOI! Fotografie komt dus niet bij je thuis voor een Newbornshoot. Lees verder en ontdek waarom onze studio de ultieme plek is voor jou en je kleintje!

Waarom wij niet aan huis of thuis komen voor een Newbornshoot:

Hoewel sommige ouders graag thuis een fotosessie willen, hebben wij gekozen voor onze prachtige studio in Dongen, en dit is waarom:

1. Professionele Magie: In onze studio toveren we met professionele apparatuur en prachtige verlichting om jouw kleintje in het beste licht te zetten. Het resultaat? Magische, goed belichte foto's die je nog jaren zullen betoveren.

2. Comfort en Gezelligheid: Onze studio is als een warme deken voor jouw baby. We zorgen ervoor dat de omstandigheden in onze ruimte perfect zijn voor jouw baby. Alles om ervoor te zorgen dat je kleintje zich helemaal op zijn gemak voelt tijdens de shoot. En je hoeft thuis niet op te ruimen in deze soms chaotische periode.

3. Volle Aandacht: In onze studio draait alles om jou en je baby. Geen afleidingen van de buitenwereld, alleen maar pure aandacht voor het vastleggen van die onweerstaanbare momenten.

4. Verkleedpartijtje voor Baby: We hebben een schatkist vol rekwisieten en achtergronden die je kunt gebruiken om de perfecte setting te creëren voor je fotosessie. Samen kunnen we de look vinden die het beste past bij jouw stijl en de persoonlijkheid van je baby.

5. Safety First: Veiligheid en hygiëne zijn voor ons absolute topprioriteit. In onze studio kunnen we een kraakheldere, veilige omgeving garanderen, waarin we jouw kleintje met de grootst mogelijke zorg omringen.

Bij MOOI! Fotografie snappen we dat jouw baby de ster van de show is. We willen dat de herinneringen die we vastleggen, net zo bijzonder zijn als jouw kleintje zelf. Door te kiezen voor een newbornfotoshoot in onze gezellige studio in Dongen, bieden we de perfecte setting voor het creëren van kostbare herinneringen.

Dus, waar wacht je nog op? Neem contact met ons op en plan jouw studio newbornfotoshoot bij MOOI! Fotografie in Dongen. We kunnen niet wachten om samen met jou en je baby magische herinneringen te maken die een leven lang meegaan. Kies voor kwaliteit, kies voor MOOI! Fotografie!
23 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page