top of page

VERLIEFD | Ken jij dit gevoel?

Bijgewerkt op: 10 jan.

Ken je dat gevoel? Je kan er geen genoeg van krijgen... Je zoomt in en je zoomt weer uit. Je drukt de foto weg, om na 10 seconden weer te openen. Je draait je telefoon een beetje weg zodat je partner of collega niet kan zien dat je wéér, of nog steeds naar die foto aan het kijken bent. Je bent verliefd! Verliefd op je foto ♥.


Herken jij dit? Heerlijk is dat toch?


 

Deze foto’s heb ik vandaag van mijn zoontje gemaakt en ik moet ook bekennen. Ik kan er geen genoeg van krijgen! Ik heb ze al wel 50x bekeken voordat ik ze in dit blogje plaatste. Ik stuur ze door via de mail of Whatsapp naar Papa en Oma om te showen en dat gevoel te willen delen. Ik ben verliefd!

Fotoshoot, familiefoto, kinderportret, newbornshoot, mooifotografie, portret, studio, fotostudio,rijen, breda, tilburg. oosterhout, dongen, dorst


 

Dít is het gevoel dat ik jullie wil geven na een fotoshoot. Ik wil dat je verliefd wordt! Verliefd op die mooie ogen die je al vanaf dag 1 deden smelten. Verliefd op die kleine teentjes die je altijd zo graag kriebelt. Verliefd op de connectie en intimiteit die je terugvindt in die bijzondere momenten op de foto’s. Verliefd op deze mooie periode als je later weer eens terugkijkt in je fotoalbum. Verliefd op de foto’s die ik voor je heb mogen maken die dit gevoel weer bij je oproepen.


Of het nu gaat om een Newbornshoot, een Sittersessie of een fotoshoot van jullie gezin op een mooie buitenlocatie. Mijn doel is helder: Ik wil dat je verliefd wordt. Sterker nog…. Ik wil dat je iedere keer opnieuw verliefd wordt. Of je nu vandaag naar de foto’s kijkt of over 50 jaar.


Wordt verliefd op die mooiste herinneringen… Voor nu én voor later.


Laat mij je hierbij helpen,

Liefs Malou ♥


 

72 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page