top of page

Winter in het bos | Kinderreportage 

Het was een koude zaterdagochtend. De week ervoor had het flink gestormd en de bossen hadden flink geïncasseerd. Maar ik mocht op pad met 2 lieve knappe zusjes ♥.

Seizoenen

Ik hou van alle seizoenen. Ik fotografeer oudere kinderen dan ook altijd buiten, ongeacht of het winter, herfst, zomer of lente is. Ieder seizoen heeft voor mij iets prachtigs. De frisgroene kleuren in de lente en zomer, de mooie oranjerode kleuren in de herfst en de donkergroen en bruine bossen in de winter. Alles heeft zijn charme!

Mooie plekjes


De twee zusjes hadden Mama en Oma meegenomen en met zijn vijven zijn we naar het achterste deel van het bos gelopen. Daar hebben we de spullen uitgepakt en zijn we begonnen met de reportage. Plekje voor plekje verkennen we het bos, al spelend, fotograferend en kletsend. Totdat we weer bij ons beginpunt zijn.

Poseren of niet?

Als je kinderen op een buitenlocatie fotografeert moet je ze ook de ruimte geven om van al die ruimte gebruik te maken. We passen onze verwachtingen aan! Ze hoeven niet heel de tijd ergens te zitten of te staan. Ze kunnen ook heerlijk rondlopen en spelen. Tussendoor maken we ook gewoon foto's. Af en toe proberen we ze wat te sturen en spelenderwijs te poseren om daarna weer verder te wandelen naar het volgende mooie plekje. Deze meiden waren dan ook geweldig!! Met een fantastische fotogalerij als resultaat.

Zo is de reportage ook leuk voor de kinderen en de ouders. Behalve mooie foto's moet het ook gewoon een hele leuke ervaring geweest zijn ♥.

 


41 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page