top of page

Fotoshoot van JOUW kinderen in de fotostudio | Kinderportretten nu ook mogelijk

Een fotoshoot van jouw kinderen in de studio? Dat kan tegenwoordig ook bij MOOI! Fotografie. Sinds de verhuizing in het voorjaar van 2021 naar de nieuwe en grotere fotostudio hebben we genoeg ruimte om ook van de kinderen die geen baby meer zijn de mooiste foto's te maken.TIJDLOZE BEELDEN

De foto's van MOOI! Fotografie kenmerken zich altijd door het gebruik van mooie natuurlijk materialen en zachte tijdloze kleuren met veel bruintinten. Dit vind je ook terug in de Newbornshoots, Babyfotoshoots en Sittersessies die in de studio plaatsvinden. Nu kunnen we eindelijk deze geliefde stijl ook vertalen naar een fotoshoot met oudere kinderen.


We werken met 2 of 3 verschillende settings tijdens de fotoshoot.

  • Een prachtige lichte witte setting op witte houten vloerplanken met een groot kunstmatig raam met vitrage.

  • Een mooie bruine setting op houten planken en warme bruine achtergrond.

  • Een andere kleur achtergrond keuze uit verschillende kleuren.

  • Ouders zijn ook welkom om mee op de foto te gaan.

In de studio werken we met zacht flitslicht waardoor we ook de meest prachtige artistiek belichtte beelden van jouw kinderen kunnen maken.


FOTOSTUDIO

De fotostudio zit in Rijen een minuut lopen van het treinstation. Met voldoende parkeergelegenheid is het zowel met de auto, de fiets of met het openbaar vervoer prima te bereiken. Kom je uit Breda, Oosterhout, Dongen, Tilburg, Raamsdonksfeer, Alphen, Drimmelen of waar dan ook in Brabant? Je bent van harte welkom met de kinderen in de studio voor een toffe fotoshoot.


KLIK HIER voor meer informatie over een kindershoot.Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page