Hallo!

Wat leuk dat je op mijn website terecht bent gekomen. Omdat we allemaal thuis moeten blijven heb ik tijd gehad om deze leuke pagina voor jullie te maken.

Liefs Yfke

IK BEN YFKE

Om even met de clichés te beginnen: Ik ben Malou. Mijn bouwjaar is 1982 en ik woon samen met mijn man en 2 kinderen in het Brabantse dorpje Rijen. Naast MOOI! Fotografie werk ik ook nog als woonconsulent bij WonenBreburg. Een fantastische baan waar ik de eer heb om écht het verschil te kunnen maken in het leven van vaak kwetsbare mensen. Ik ben opgegroeid in Terheijden, naar school en op stap geweest in de mooie binnenstad van Breda, op kamers gegaan in Tilburg waar ik op de Universiteit Rechten gestudeerd heb. En uiteindelijk in Rijen geland om onze kinderen op te laten groeien.

 

Ik ben een ondernemer in hart en nieren! Al van kleins af aan ben ik aan het ondernemen. Of ik nu als kind het haar van mijn Oma in de krullen zette, een sieradenhandeltje opzette of een productielijn hairextensions startte. Ik ben altijd al bezig geweest om te zoeken naar een manier om mensen te helpen met mijn diensten of service. Zo erg dat mijn man er soms een beetje gek van werd. Ik kan me zijn gezicht ook nog goed voor de geest halen toen ik enthousiast vertelde dat ik ging fotograferen, haha.

Zwangerschap - Zwangerschapsfotografie - Newborn - Newbornfotografie - Kinderen - Kinderfotografie - Baby - Babyfotografie
Foto - Fotoshoot - Fotograaf - Fotografie - Tilburg - Reeshof - Goirle - Berkel Enschot - Dongen - Oosterhout - Rijen - Breda - Hilvarenbeek - Raamsdonksfeer - Alpen - Terheijden - Drimmelen - Made - Geertruidenberg - Udenhout - Chaam - Gilze

So it begins...

Dat was dan ook het begin van mijn loopbaan als fotograaf. En niet perse "fotograaf", want de foto's zijn eigenlijk maar een instrument om te doen waar ik voor ben. Ik wil niet perse foto's maken, maar ik wil iets blijvends voor jou maken. Ik wil je helpen om over 20 jaar nog steeds te kunnen genieten van die mooie momenten die een jong gezin met zich meebrengen. Ik wil je helpen om die "schat" door te geven aan je eigen kinderen als ze groot zijn. Daar ben ik voor en dat is mijn passie.

Ik heb mezelf dan ook betiteld met onder andere de funcites "Momentenmakelaar en herinneringenregisseur" want dat zegt veel meer over mijn werk dan de functie "fotograaf". Lees hier ook meer over in mijn blogje "Waarom doe jij?"

MOOI! Fotografie is ondertussen uitgegroeid tot een mooi bedrijf waar ik enorm trots op ben. Ik prijs mezelf gelukkig dat ik klanten verliefd mag laten worden op hun foto's, dat mijn service ervoor zorgt dat gezinnen terug blijven komen en ik als fotograaf mee mag groeien met het gezin. Ik zie kindjes die ik als newborn heb gefotografeerd terugkomen als grote broer of zus. Zo tof! Ik zie hoe ze gegroeid zijn als ik ze terugzie voor een Sittersessie of als we samen op avontuur gaan tijdens een Buitenshoot.

Wil je meer van me weten of wil je iets aan me kwijt?

Zoek even contact met me, ik hoor graag van je.

Liefs Malou

Wil je iets weten?

NEEM GERUST CONTACT OP

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Lieve woorden

LEES DE ERVARINGEN VAN ANDEREN

Wat een ontzettend fijne sfeer en gastvrijheid tijdens de newbornshoot.

MARJOLIJN

Wat een ontzettend bijzondere ervaring. Malou is erg vriendelijk en kundig, ze geeft je een vertrouwd gevoel. Ze gaat zo lief om met de kinderen en weet de mooiste foto's vast te leggen. Ze is een ware kunstenares achter de lens.

SYLVANA

We hebben echt genoten!
De foto's zijn waanzinnig MOOI! geworden. Malou heeft onze emoties bijzonder goed gevangen en vastgelegd in de foto's ♥️

MONGNEE

Lees meer reviews via Google. Of misschien wil je daar ook je ervaring delen. Ik zou het ontzettend leuk vinden om iets van je te lezen!

BEN JE OVERTUIGD EN WIL JE RESERVEREN?

Krijg geen spijt en boek op tijd! Ik ben vaak ver vooruit vol geboekt en zou het ontzettend vervelend vinden als ik geen mooie foto's voor jullie zou kunnen maken omdat we er niet op tijd bij zijn. Dus wacht niet te lang ♥.

_DSC0277.jpg

Ze zijn écht maar heel eventjes zó klein... Leg deze tijd vast!

Benjamin - 22 copy.jpg

Alle clichés zijn waar... Ze worden zó snel groot!

Teun - 50.jpg

Omdat we zo vastleggen hoe ze echt zijn. Karakters en connectie!

Op alle reportages zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing. Klik HIER om deze te lezen.

WWW.MOOIFOTOGRAFIE.COM

VOLG JE ONS AL OP SOCIAL MEDIA | ONTVANG JE ONZE NIEUWSBRIEF AL?

  • Facebook - Black Circle
  • whatsapp-logo-black-and-white
  • Instagram, Newbornshoot, Newbornfotograaf, mooifotografie
  • YouTube - Black Circle
  • email

Op alle reportages zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing. Klik HIER om deze te lezen. PRIVACYVERKLARING

© MOOI! Fotografie 2021 | All rights reserverd | KvK: 6606223 | BTW-ID NL001678662859