top of page

- Newbornshoot - Newborn - Newbornfotografie - Babyshoot  - Babyfotograaf - Sitter - Sittersessie - Kinderen - Kinderfotografie - Baby - Babyfotografie - Foto - Fotoshoot - Fotograaf - Fotografie - Tilburg - Breda - Hilvarenbeek - Ulvenhout - Teteringen - Wagenberg - Berkel-Enschot - Baarle-Nassau - Meersel - Rijsbergen - Turnhout - Prinsenbeek - Brecht - Belgie - Schoten - Hoogstraten - Vlaanderen - Zundert - Meer - Rijkevorsel - Zwaluwe - Drimmelen - Raamsdonksveer - Reeshof - Goirle - Berkel Enschot - Dongen Zwangerschap - Zwangerschapsshoot - shoot - Zwangerschapsfotografie - Oosterhout - Rijen - Alpen - Terheijden - Drimmelen - Made - Geertruidenberg - Udenhout - Chaam - Gilze - Kaatsheuvel - Noord Brabant

OMDAT GEEN ENKELE FOTO EEN RISICO WAARD IS

Werkwijze

Veilig werken en een comfortabele en ontspannen Newbornshoot, zowel voor jullie baby als voor jullie zelf. Dat is het allerbelangrijkste! Om deze service aan jullie te kunnen geven heb ik een bepaalde manier van werken. Jullie kindje is áltijd leidend tijdens een Newbornshoot. Hij of zij bepaalt uiteindelijk hoe de sessie verloopt en wat we wel en ook niet kunnen doen. 

SAFETY FIRST

Louèn Lexie - 17.jpg

Wanneer

Om de newbornshoot zo veilig en comfortabel mogelijk te doen zijn er een paar zaken die een belangrijke rol spelen bij het prikken van een datum voor de shoot:

 

Een Newbornshoot plannen we pas in als:

 • de kraamhulp de deur uit is

 • Het kindje weer op gewicht is

 • en goed de temperatuur vast kan houden

In de praktijk betekent dit dat we niet eerder dan 12 dagen na de geboorte plannen, maar meestal tussen de 2 - 6 weken. Daarnaast vind ik het belangrijk om goed geïnformeerd te worden over eventuele complicaties bij de bevalling die van invloed kunnen zijn op de newborn tijdens de newbornshoot.
 

Werkwijze

Jullie kindje bepaalt hoe de reportage verloopt. We letten goed op de signalen die jullie baby ons geeft om de reportage zo comfortabel en soepel mogelijk te laten verlopen. Heeft jullie baby honger? Dan gaan we voeden. Vind hij of zij iets niet fijn? Dan doen we dat niet. ​We maken veel gebruik van zachte stretchy wraps tijdens de Newbornshoot. Baby's vinden dit heerlijk!

 • We doen geen risicovolle poses 

 • Er zijn altijd ogen gericht op de baby

 • Er is altijd iemand binnen armlengte afstand van de baby

 • We zorgen voor een comfortabele omgevingstemperatuur

 • Er zijn altijd "3 punten van contact" als we met ouders poseren.

 • Er is een veilige werkomgeving

 • Hygiënische materialen en werkwijze

 • Baby is baas! Jouw kindje bepaalt het verloop van de sessie

Leeftijd baby Newbornshoot.jpg
Mick - Newborn - 34 copy.jpg

Communicatie

Ik vind het ontzettend belangrijk dat je het gevoel hebt dat je met vragen bij mij terecht kan. Je mag me appen, bellen of mailen. Geen enkel probleem!  Je krijgt zo snel mogelijk een berichtje van me terug als ik even niet bereikbaar ben.

Maar weet dat ik je niet vergeten ben! ♥

Ik probeer jullie zo goed mogelijk te informeren voor jullie reportage. Hebben jullie nog vragen voor mij? Stel ze aan me. Geen vraag is te gek.

Het belangrijkst is dat jullie, naast mooie foto's ook een fijne ervaring hebben.

Wrappen & Poseren

Tijdens een Newbornsessie werken we veel met "wraps". Dat zijn zachte stretchy doeken in verschillende kleuren en texturen. Deze gebruiken we tijdens de sessie om jouw Baby in in te wrappen. Dit geeft jouw kindje een fijn gevoel van veiligheid, geborgenheid en rust. Tijdens de Newbornshoot kan het luiertje dus lekker aanblijven en is jouw kindje heerlijk ingewrapt in een zachte doek.

 

Door het gebruik van deze doeken kunnen we gebruik maken van de meest prachtige kleuren en het geeft ons ruimte om de shoot mooi te stylen. Kijk maar eens rond naar de Newbornfoto's op mijn website of Instagram. Dan zie je de wraps bijna overal terug.

Salomé - Newborn - 44 copy_edited.jpg
Bo en Remi - Mommy and Me - 20 copy.jpg

Kledingtips & Clientcloset

Weet je zelf niet goed wat je aan moet trekken tijdens de shoot? Er zijn een paar adviezen die ik je mee kan geven:
 

 • Blijf weg van te felle kleuren en drukke prints of tekstopdruk. Deze eisen vaak te veel aandacht op in het beeld.

 • Bedenk of je je "blote armen" mooi vind in beeld of dat je liever iets met lange mouwen draagt.

 • Jouw figuur op beeld is 'de vorm' van je kleren. Draag je een hele wijde trui of shirt of stijve blouse? Dan zal het lijken of je bijvoorbeeld geen taile hebt of heel breed bent.

In de studio hebben we een Clientcloset waar je ook altijd een jurk of shirt uit kan kiezen om aan te trekken.

BEN JE OVERTUIGD EN WIL JE RESERVEREN?

Houdt er rekening mee dat ik ver vooruit vol geboekt ben en maar beperkt plaats heb. Dus krijg geen spijt, en boek op tijd!

bottom of page