Welkom Sessies

Sinds vorige maand is MOOI! Fotografie verhuisd naar de nieuwe studio aan het Anne Frankplein 12 in Rijen. Een 'Grand Opening' is er niet geweest, dus tijd om alsnog iets leuks te organiseren. Je bent dan ook van harte welkom!

De 'Welkom Sessies' zijn voor iedereen die op een laagdrempelige manier kennis willen maken met MOOI! Fotografie.

Korte sessie
Één setup
Voordelig geprijsd


Tijdens de 'Welkom - Sessies' staat er een prachtige pauwentroon klaar in een mooie lichte of bruine setting. Decoratie van de stoel met groen of bloemen behoort ook tot de mogelijkheden!

 

WelkomSessie - 04.jpg

De focus zal tijdens de sessie liggen op individuele portretten, het is natuurlijk ook mogelijk om ook nog even samen met je kleintje op de foto te gaan.

 

Wil je met een Newborn of Baby komen, geen probleem! We kunnen de meest prachtige beelden maken van jou (of je partner) en je kindje samen. En ook voor de allerkleinsten  zijn er mogelijkheden om even alleen in deze setting op de foto te zetten. We zijn dan ook gespecialiseerd in het fotograferen van baby's en kleine kinderen.

Investering

Wil je ook deze prachtige foto's van jouw kind(eren)? Wil je weten wat de "Welkom Sessies" jou kunnen bieden? Wil je eindelijk die mooie foto laten maken om groot aan de muur te hangen? Kan je tijd in de agenda maken op zaterdag 17 april? Lees dan vooral hieronder wat er inclusief is bij een Welkom Sessie:Fotosessie 20 a 30 minuten
Inclusief 1 digitale foto
Keuzegalerij van 10 foto's
Vouwboekje 10x15 met 8 foto'sDe investering die een Welkom Sessie vraagt is € 195,00. Hiervoor krijg je alles wat hierboven genoemd is. Ben je helemaal weg van alle foto's in je keuzegalerij en kan je het niet bij één bestand laten? Dan is er de optie om alle foto's uit de galerij digitaal te ontvangen voor een bijbetaling van € 195,00.

Natuurlijk is het ook mogelijk om je foto's te laten verwerken in een mooi album of ander fotoproduct, maar dat hoeft niet. Die keuze is helemaal aan jou.


 

Zaterdagochtend 17 april 

De Welkom Sessies vinden plaats op zaterdag 17 april tussen 09:00 en 13:00 uur in Rijen. Er zijn die dag totaal 6 plekjes beschikbaar. Is een sessie geboekt, dan haal ik dat tijdstip uit het reserveringsformulier. Komen er twee reservering voor hetzelfde tijdstip achter elkaar binnen, dan is het tijdstip voor de reservering die als eerste binnenkomt. Met de tweede zal ik via Whatsapp contact opnemen over een ander tijdstip.

 

Wil je zeker zijn van een plekje? Wachten met boeken is op eigen risico, het zou zomaar kunnen dat het heel snel gaat met de boekingen. Zijn ze gelijk volgeboekt? Dan zal er nog een nieuwe datum geprikt worden voor een tweede dag met Welkom Sessies.

Betaling van de sessie vindt binnen 48 uur na de reservering plaats, je ontvangt per mail een linkje om met IDEAL te kunnen betalen, superhandig. De Algemene Voorwaarden van MOOI! Fotografie zijn ook op deze sessies van toepassing. Zonder betaling is de reservering niet definitief en kan je plekje vergeven worden aan een ander. Er kunnen maar 6 plekjes geboekt worden!

WelkomSessie - 02.jpg

MELD JE HIER AAN

 

WWW.MOOIFOTOGRAFIE.COM

VOLG JE ONS AL OP SOCIAL MEDIA?

  • Facebook - Black Circle
  • whatsapp-logo-black-and-white
  • Instagram, Newbornshoot, Newbornfotograaf, mooifotografie
  • YouTube - Black Circle
  • email

Op alle reportages zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing. Klik HIER om deze te lezen. PRIVACYVERKLARING

© MOOI! Fotografie 2021 | All rights reserverd | KvK: 6606223 | BTW-ID NL001678662859