Sfeer Sessies

Als er een tijd is waarbij we ons collectief beseffen hoe belangrijk ons gezin voor ons is en hoe fijn en belangrijk het is is om ze vast te kunnen houden, dan is dat deze tijd wel. Nu we ons dit de laatste jaren meer en meer zijn gaan beseffen wil ik hier graag een mooie, sfeervolle en liefdevolle thema-dag aan verbinden. Daarmee zetten we ook gelijk deze sfeervolle setting in het zonnetje. Want in deze setting, voor deze prachtige raampartij van de oude Leerlooijerij, zullen we de foto's maken.

Deze sessies vinden plaats in de tweede week van november, verdeeld over een paar dagdelen:

dinsdag 8 november
vrijdag 11 november
zaterdag 12 november


Er zijn in totaal maar 10 plekjes beschikbaar voor deze unieke sessies. Heb ik je interesse al gewekt? Lees dan snel verder! In een paar steekwoorden

Fotoshoot van jouw kind
of samen met jou
of jouw zwangere buik
Sfeervolle setting
Voordelig geprijsd
Eenmalige actie


Het is niet mogelijk om met meerdere gezinnen of huishoudens samen op de foto te gaan.

Zaya - Sittersessie - 09.jpg

Wil je met een Newborn of Baby komen, geen probleem! We kunnen de meest prachtige beelden maken van je kindje samen met jou of alleen. En ook voor de allerkleinsten zijn er mogelijkheden om even alleen in deze setting op de foto te zetten.

 

We zijn dan ook gespecialiseerd in het fotograferen van baby's en kleine kinderen.

 

Baby's worden tijdens deze sessies in eigen kleding gefotografeerd of we wrappen een mooie doek over de romper heen.

Investering

Wil je ook deze prachtige foto's van jouw kind(eren) of van jouw zwangerschap? Wil je weten wat de "Sfeer Sessies" jou kunnen bieden? Wil je eindelijk die mooie foto laten maken om groot aan de muur te hangen? Kan je tijd in de agenda maken op 8, 11 of 12 november? Lees dan vooral hieronder wat er inclusief is bij een SfeerSessie:


Fotosessie 30 a 45 minuten
Mini - album van 10x15 (liggend) met 8 foto's op 8 bladzijden
Jouw favoriete foto op de cover
Eén digitaal bestand naar keuze in hoge resolutie
Keuzegalerij van 15 foto's


De investering die een SfeerSessie vraagt is € 149,95. Hiervoor krijg je alles wat hierboven genoemd is. Ben je helemaal weg van alle foto's in je keuzegalerij en vind je al dit moois niet genoeg? Dan is er de optie na de shoot om apart een pakket digitale bestanden bij te bestellen. Je kan de pakketten HIER vinden.

8, 11 en 12 november 2022

De Sfeer Sessies vinden plaats op dinsdag 8, vrijdag 11 en zaterdag 12 november in onze prachtige studio in Dongen. Er zijn totaal maar 10 plekjes beschikbaar. Is een tijdslot geboekt door iemand, dan is er weer een tijdstip minder beschikbaar voor de volgende. 

 

Wil je zeker zijn van een plekje? Wachten met boeken is op eigen risico, het zou zomaar kunnen dat het heel snel gaat met de boekingen. 

Betaling van de sessie vindt binnen 48 uur na de reservering plaats, je ontvangt per mail een linkje om met IDEAL te kunnen betalen, superhandig. De Algemene Voorwaarden van MOOI! Fotografie zijn ook op deze sessies van toepassing. Zonder betaling is de reservering niet definitief en kan je plekje vergeven worden aan een ander. Er kunnen dan ook maar 10 plekjes geboekt worden.

Studio copy.jpg