top of page

Gebruikersreview Nikon D850 | Zoom.nl

Bijgewerkt op: 24 feb. 2019 

Het fotovakblad ZOOM had mij gevraagd of ik het nieuwe "vlaggenschip" van NIKON, de Nikon D850 wilde uitproberen en daar een gebruikersreview over te schrijven voor in het magazine. Wat een eer! Natuurlijk wilde ik dat doen!

Camera

De camera stond al op mijn wensenlijstje voor 2018, dus dat komt mooi uit! Wat is er nu fijner dan een camera eerst 2 weken te kunnen uitproberen voordat je er een kleine 4000 euro aan uitgeeft... Om de camera goed te kunnen ervaren en een mooi artikel te kunnen schrijven heb ik een Newborn in de studio uitgenodigd, speciaal om even flink met de knopjes te kunnen spelen. Lieve kleine Benthe was de gelukkige en kwam vanuit Oosterhout naar mijn zolderstudio in Rijen voor een kleine Newbornreportage.

Ik ben ook nog lekker naar buiten geweest met de kids en heb geëxperimenteerd met video. Ik kwam erachter dat ik daar nog veel in kan leren, maar dat ik het wel ontzettend leuk vind om ook wat te filmen af en toe.


Magazine ZOOM.nl

Gedurende de periode dat ik de camera mocht testen had ik altijd een kladblokje in de buurt liggen om steekwoorden en ervaringen op te schrijven voordat ik het vergeet. Vervolgens heb ik mijn stinkende best gedaan om het in een mooie review neer te schrijven. Vandaag is het zo ver! De ZOOM ligt in de winkel met mijn review erin. In supermarkten, tijdschriftenwinkels, abonnee's en online lezers... Wat geweldig om voor zo een publiek te schrijven waarbij alle lezen diezelfde liefde voor fotografie (en apparatuur) delen.

En die camera..... Die gaat er hoogstwaarschijnlijk in 2018 wel komen!

 

16 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven

1件のコメント


Sonia
Sonia
2022年6月18日

This is a great post thanks for writing it.

いいね!
bottom of page