top of page

Yes! We hebben gewonnen | Winnend fotoalbum nieuw in de collectie.

Bijgewerkt op: 15 jun. 2020

Aan het begin van dit jaar werd ik geprikkeld door een oproep van mijn albumleverancier om mee te doen aan een ontwerpwedstrijd. Stuur een eigen ontwerp in en het winnende ontwerp wordt in productie genomen. Wat een mooie kans!


Deze gelegenheid kon ik niet voorbij laten gaan. Want een album dat ik zelf ontworpen heb past het beste bij mijn werk, mijn stijl en mijn bedrijf. Dus ik ben aan de slag gegaan. Ik houd van natuurlijke materialen, zachte vormen, maar toch een beetje stoer. Uiteindelijk is mijn ontwerp een van de winnende albums geworden en is deze in productie genomen. Het album heeft de naam Chara gekregen en vanaf nu maakt deze dus ook onderdeel uit van de collectie van MOOI! Fotografie.


Het album heeft een foto op de cover en er is keuze uit 4 kleuren hout (naturel, eik, teak en mahonie). Op het album in de foto is het hout de kleur "teak". Onder het hout en aan de achterzijde kan je kiezen voor linnen, canvas of kunstleer. Helemaal naar jouw eigen smaak te personaliseren.KORTING

Omdat ik enorm trots ben op dit album en ik jou er ook graag blij mee wil maken is dit album in formaat 20x20cm tot 1 september met korting te bestellen. Als je dit album vóór 1 september besteld dan krijg je € 50,00 korting en is hij te bestellen voor dezelfde prijs als een van de albums zonder hout op de cover. Supergoede deal! Staat jouw fotoshoot pas na 1 september gepland? Geen probleem. Als je me vóór 1 september laat weten dat je van deze actie gebruik wil maken, dan kan je daar voor jouw album ook nog gebruik van maken.


Laat je foto's niet alleen op de computer staan en druk ze af. Een album zoals deze bekijk je over 20 jaar ook nog. Op deze manier bewaar je die mooie momenten voor nu én voor later.


Bekijk meer over onze albums op deze pagina: www.mooifotografie.com/welovealbums.


Liefs Malou
87 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page