top of page

Wat komt er allemaal bij kijken | WEBSITE

Als (fotografie)ondernemer ben je zoveel meer dan alleen een fotograaf. Je bent marketing specialist, een webdesigner, communicatieadviseur, senior-inkoop, stylist, SEO specialist, administrateur, blogger, je bent de gehele afdeling research en development, soms zelfs een boekhouder en bezorger...


Ik vind het heerlijk om mezelf te ontwikkelen en doe dan ook bijna alles in mijn bedrijf zelf. Af en toe zal ik een van deze "bijzaken" (ik noem ze zo, maar dat zijn ze niet) even in het zonnetje zetten. Als eerste dan ook een van de zaken die het meeste doet voor MOOI! Fotografie en dan ook het meeste onderhoud vraagt. Mijn website!Mijn website is écht mijn kindje. Hier zitten zóveel uren in, in onderzoek, teksten, huisstijl, opbouw, SEO, blog, en ga maar door. Iedere week besteed ik een half uurtje aan mijn website. Nieuwe foto’s erop, oude foto’s eraf, zorgen dat alle teksten nog up-to-date zijn. En soms een blogje, zoals deze.


De website www.mooifotografie.com is ook de basis van al mijn boekingen. Alle informatie over jouw fotosessie, het reserveringsformulier en wat je kan verwachten is daar te vinden. Daarnaast zorgt een website ervoor dat MOOI! vindbaar is in de zoekmachines (vooral Google) op internet, superfijn! Een website is ook een visitekaartje van mijn bedrijf. Het geeft een eerste indruk en een eerste indruk kan je maar één keer maken, dus die moet goed zijn! Niet alleen goed, maar ook professioneel en hopelijk maakt het je enthousiast over mijn diensten en service.


Ik nodig je dan ook uit om eens een kijkje te nemen op mijn website: www.mooifotografie.com. Heb je tips of tops? Deze zijn altijd enorm welkom. Je mag me je feedback mailen (info@mooifotografie.com) of appen (06-48937734), leuk!


Liefs Malou99 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page