top of page

Seph | Sitter-sessie 

Aan het einde van het jaar 2017 kwam knappe Seph van 9 maanden samen met zijn moeder vanuit Tilburg naar mijn Zolderstudio in Rijen. Ik had voorheen al de eer om Seph te fotograferen tijdens de zwangerschap. Dat was een mooie zwangerschapsshoot! En daarna heb ik ook Seph zijn Newbornshoot mogen doen. Wat een groot compliment dat ik Seph nu met 9 maanden ook als "Sitter" vast mag leggen.

Wat is dat nu eigenlijk... Een Sitter-sessie?


De naam zegt het eigenlijk al wel. Een Sitter-sessie is een fotoreportage voor kindjes die nét zelfstandig rechtop kunnen zitten en nog niet weg kunnen lopen ♥. Het eerste jaar van jullie kindje zit vol met mooie mijlpalen die ik graag op de foto zet. Te beginnen met een Newbornshoot als ze net geboren zijn. De volgende mijlpaal dient zich aan als ze hun hoofdje goed omhoog kunnen houden rond de 3 a 4 maanden. En dan komt de "Sitter-sessie" waarbij jullie kindje net zelf kan zitten, net als Seph.

Hoe lang duurt een Sitter-sessie?

Terwijl we bij een Newbornreportage rustig 2 - 4 uur bezig kunnen zijn, is dat bij een Sitter-sessie heel anders. Een baby van die leeftijd is het snel beu, wordt moe en hongerig... Daar stellen we dan ook onze verwachtingen op in ♥. Ik zorg dat alles klaar staat en dat de temperatuur aangenaam is in de studio. Want ook een Sitter fotograferen we graag met blote buik of in een lieve romper. Vaak zijn we binnen een half uurtje al klaar!

Zo ging dat ook bij Seph! Binnen een half uurtje waren we klaar, maar mét een prachtige galerij vol met mooie foto's om uit te kiezen ♥. En natuurlijk een mooi linnen album als tastbaar aandenken.

 

 


42 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page