top of page

Reportage Earlybirds | Linsey 

Als vrijwillige fotograaf voor Stichting Earlybirds Fotografie kom ik naar het ziekenhuis om ouders een kosteloze reportage aan te bieden. Ik leg met zorg, liefde en respect jullie kindje vast tijdens de dagelijkse routine.


Vrijwillige reportage

Linsey werd al geboren na 31 weken zwangerschap op 4 januari 2018. Toevallig ook op mijn eigen verjaardag. Omdat de vader van Linsey een collega van mij is hoorde ik al snel dat hij weer Papa was geworden. Ik wilde natuurlijk graag vanuit Earlybirds een reportage voor dit gezin verzorgen!

ETZ ziekenhuis Tilburg

Eenmaal in het ziekenhuis aangekomen vertelde de Mama van Linsey al gelijk hoe sterk dit kleine meisje al is en hoe goed ze het al doet! Binnenkort mag ze waarschijnlijk al uit de couveuse en in een echt “bedje”. Zo trots zijn ze op dit meisje ❤. Ondertussen werd ik ondergedompeld in het enthousiasme van de grote zus van Linsey. Wat een trotse en lieve grote zus. Ik wens dit gezin alle geluk, liefde en gezondheid toe.

 

18 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page