top of page

Romy | Newbornreportage 

Op zaterdag 16 december 2017 deed ik mijn laatste reportage van het jaar 2017. Lieve kleine Romy, haar grote broer Tijn en natuurlijk Papa en Mama kwamen vanuit Raamsdonksveer naar mijn zolderstudio in Rijen voor een Newbornshoot. Romy was nog maar 19 daagjes jong. Wat een liefdevol en gezellig gezinnetje ♥.

Grote broer

Als er een grote broer of zus meekomt naar een Newbornreportage dan geven we deze gelijk even wat extra aandacht. Want wat is de wereld in korte tijd voor hen veranderd! Mama's buik is ineens weer weg, er is een Baby in huis, ze hebben een nieuwe rol in het gezin als "grote broer of zus" en niet onbelangrijk.... De aandacht moet ineens verdeeld worden.


Dit alles houden we in ons achterhoofd als we onze verwachtingen maken van de Newbornshoot ♥. Dit betekent dat we als eerste starten met een poging om broer en zusje samen op de foto te krijgen, maar ook dat we het zo leuk mogelijk maken voor Tijn. Én dat er een mooie beloning aan vast hangt.... Daarnaast kan ik altijd wel een gemotiveerde assistent gebruiken en wie kan er nu beter zeggen wat "Papa & Mama" moeten doen, dan grote broer Tijn!

Geweldig

Zowel Tijn als kleine Romy deden het geweldig tijdens de reportage! Met als resultaat een mooie galerij met Newbornfoto's voor de ouders om uit te kiezen en een mooi album om aan vrienden en familie te showen.

 89 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page