top of page

Newborn fotoshoot Meerle | België

Newbornfotograaf zijn in Brabant heeft ook als voordeel dat ik ook goed bereikbaar ben voor ouders met een pasgeboren kindje uit België die een Newbornshoot willen doen. Het komt dan ook regelmatig voor dat kersverse ouders met hun baby de grens oversteken voor een Newborn fotoshoot.


Dit mooie gezin kwam naar mijn fotostudio in Rijen en zoals bijna altijd starten we de newbornshoot op mijn mooie witte flokati (wollen kleed).


Newbornfotograaf België, Meerle, Hoogstraten, Chaam, Baarle Nassau, Turnhout, Antwerpen, Newbornshoot, Newborn fotoshoot, Babyshoot, Baby fotoshoot, Babyfotograaf,

De workflow tijdens de Newbornshoot is er zo op ingericht dat het comfort van jouw baby het allerbelangrijkste is. We werken met kleine transities, heerlijk ingewrapt en zo weinig mogelijk prikkels. De manier van werken is na jarenlange ervaring en honderden Newborn fotoshoots verder zo ontwikkeld dat het helemaal niets uitmaakt of jouw baby slaapt op wakker is. De galerij is áltijd gevarieerd en helemaal passend bij de kenmerkende stijl van MOOI! Fotografie:


"Tijdloze warme "Moody" beelden met Connectie, Karakter en een vleugje Vintage gevoel."


 
Newbornfotograaf België, Meerle, Hoogstraten, Chaam, Baarle Nassau, Turnhout, Antwerpen, Newbornshoot, Newborn fotoshoot, Babyshoot, Baby fotoshoot, Babyfotograaf,

Tijdens de fotoshoot van jouw baby werken we ook graag met "props". Dat zijn mooie accessoires waar we gebruik van kunnen maken door jouw baby erin of erop te leggen. De props bij MOOI! Fotografie zijn voornamelijk van hout of andere natuurlijke materialen en ontzettend mooi te stijlen. Het kan juist heel minimalistisch en naturel of zoals de foto's hierboven meer kleurrijk en uitbundig.


Daarnaast zijn props erg handig om te gebruiken voor een foto met een grote broer of zus. Waar het voor sommige kindjes nog een beetje té spannend is om de baby tijdens de shoot vast te houden. Kan het een stuk laagdrempeliger zijn om samen op de foto te gaan als het kleine broertje of zusje veilig en comfortabel in zo een prop ligt.


En een knuffeltje of krentje erin verstoppen is ook vaak een goede truc die ons net genoeg tijd geen om die mooie foto te maken waar jij straks helemaal verliefd op bent.


Want wie wil de kids nou niet samen op de foto? Dat is toch het allermooiste om te zien?


 

Hoe jouw Newbornshoot eruit zal zien? Dat is voor iedereen anders. We maken geen foto's na en er worden geen poses of foto's "gegarandeerd". Iedere sessie heeft een mooie volle en gevarieerde galerij als resultaat in de stijl en sfeer van MOOI! Fotografie. Vind je de foto's op deze website tof? Dan ga je jouw eigen galerij geweldig vinden!


Ieder gezin en iedere baby is anders. Is er een grote broer of zus bij, dan verdient en krijgt deze net zoveel aandacht. Want alle kinderen die aanwezig zijn tijdens een Newborn fotoshoot bepalen de sfeer en rust van de fotosessie. Het is aan ons, de volwassenen, om ze te bedienen in hun behoeftes en ervoor te zorgen dat ze happy en comfortabel zijn.Newbornfotograaf België, Meerle, Hoogstraten, Chaam, Baarle Nassau, Turnhout, Antwerpen, Newbornshoot, Newborn fotoshoot, Babyshoot, Baby fotoshoot, Babyfotograaf,

Natuurlijk worden er ook altijd nog foto's met het hele gezin gemaakt. Dat zijn vaak de meest favoriete foto's van de Newbornshoot. Ook als ouders niet graag op de foto gaan worden de gezinsfoto's opvallend vaak alsnog als favoriet aangemerkt.


En hoe kan het ook anders... Ten eerste ga ik ervoor zorgen dat jij er mooi op komt te staan. Ik ken de juiste camerastandpunten en belichting om je ook na een paar slapeloze nachten te doen stralen!


En het mooiste op de gezinsfoto's is de liefde en connectie die je terugziet in de beelden. Je maakt deze foto's dan ook nooit alleen voor jezelf. Kinderen die zichzelf terugzien in dit soort liefdevolle beelden voelen zich veilig en geliefd.


En als ze zelf groot zijn is dit fantastisch om door te geven aan de volgende generatie. Het fotoalbum dat jullie straks in huis hebben is dan ook eigenlijk een soort schatkist voor met "goud" dat met het verstrijken van de jaren alleen maar meer waardevol wordt.


Wil je vrijblijvend meer informatie over een Newbornshoot bij MOOI! Fotografie? Wil je weten op welke manier ik jou kan helpen? Vraag dan HIER het gratis Newborn magazine aan. Je ontvangt het via de mail BOMVOL informatie over hoe jouw Newborn fotoshoot eruit zou kunnen zien.


Liefs Malou

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page