top of page

Moederdagactie | Of gewoon voor je buurvrouw, Oma of wie dan ook.

Iets moois wat je iedere dag bij je hebt. Je draagt het in je tas, jaszak of in je broekzak. Iedere keer als je ernaar kijkt tovert het een lach op je gezicht en krijg je een warm gevoel. Je hebt altijd je grootste trots bij de hand om aan je vrienden of collega's te showen. Wat een mooi cadeau!

Normaal maak ik deze sleutelhangers exclusief voor klanten die bij MOOI! Fotografie zijn geweest voor een fotoshoot. Dit jaar zijn de deuren deze periode gesloten vanwege een verschrikkelijk virus dat wereldwijd snel om zich heen grijpt. Ik noem dit blogje "Moederdagactie", maar zijn er behalve de Mama's niet nog veel meer mensen die dicht bij ons staan en wiens hart we willen verwarmen met een dierbaar cadeau?


Tijdelijk zijn deze sleutelhangers dan ook voor iedereen te bestellen, zolang de voorraad strekt. De prijs van een sleutelhanger is € 18,95, maar bestel je er meer dan kan je er 2 voor € 30,00 kopen, 3 voor € 40,00 en ga zo maar door.


De sleutelhangers zijn momenteel verkrijgbaar in 3 kleuren, namelijk bruin, zwart en grijs. Zolang de voorraad strekt. Er is ruimte voor 1 foto welke rond wordt uitgesneden. Woon je in Rijen? Dan kom ik hem kosteloos persoonlijk bij je in de brievenbus gooien. Buiten Rijen moet je rekening houden met € 4,00 verzendkosten voor een brievenbuspakketje (in NL).


Wil je een sleutelhanger bestellen? Mail naar info@mooifotografie.com welke kleur je wil en de foto die je erop wil zien en het adres waar hij naartoe mag. Houdt rekening met een levertijd van ongeveer 1 week. Betalingen kunnen alleen via IDEAL, maar dat is lekker makkelijk toch!?


Mail me snel op: info@mooifotografie.com


Heb je vragen? Stel ze gerust! Je kan me mailen op info@mooifotografie.com.


Liefs Malou

215 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page