top of page

Mijn Waarom | Over drijfveren & passie

Ik wil het liefste dat iedereen later ook van de mooie momenten van "nu" kan genieten. Ik geloof erin dat je geluk en troost kan vinden in die mooie momenten. Dat kan zijn door een mooie foto aan de muur te hangen, een fotoalbum dat je regelmatig door kan bladeren. Of om de momenten en herinneringen door te geven aan de volgende generaties. Dit dames en heren... is waarom ik doe wat ik doe.


fotoherinnering, gezinshoot, mooifotografie, samenopdefoto, bos, breda
Ik weet zeker dat mijn kinderen deze foto en herinnering zullen koesteren later ♥

 

Waarom fotografeer ik eigenlijk? Waarom vind ik het nu eigenlijk zo belangrijk? Waarom is het zo een groot deel van mijn leven? Waarom kan en wíl ik eigenlijk niet zonder?

Als ik eerst eens naar de "waarom" kijk die van mij zelf uit komen en die iets met mij doen.... Het leven gaat zo ontzettend snel! We zijn heel de dag druk bezig en als we even zitten betrap ik mezelf er vaak op dat ik dan toch mijn computer aanzet of op mijn telefoonscherm zit te kijken. Herkennen jullie dit?

Fotograferen zet mij in een andere stand van focus. Het maakt me heel bewust van dat moment, de details en de connectie. Het haalt de haast uit mij en geeft me rust. Heerlijk toch!? Ook geeft het mij de kans om ontzettend veel nieuwe mensen te leren kennen. Mooie, warme gezinnen met ieder hun eigen mooie verhaal. Het verrijkt mijn leven enorm! Maar het gaat niet alleen om mij natuurlijk. ♥

Het is absoluut één van mijn grootste drijfveren om voor jullie iets enorm waardevols te maken. iets wat je koestert, waar je een warm gevoel bij krijgt als je ernaar kijkt. Vandaag, morgen, maar ook over 30 jaar. Iets wat waarschijnlijk zelfs over 50 jaar nog steeds in jullie kast staat en waar je opnieuw naar kan blijven kijken. Iets wat je je kinderen mee kan geven als ze hun eigen gezin gaan starten. Een fijne ervaring en een mooie waardevolle herinnering.

Ik kan er nog pagina's vol over schrijven en ik kan er uren over vertellen... Maar dit zijn de redenen waarom ik doe wat ik doe, mijn "waarom". Wat is jullie passie?


Laat vooral een reactie achter of klik op het hartje zodat ik weet dat iemand het gelezen heeft, dat vind ik écht ontzettend leuk!


Liefs Malou


137 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page