top of page

Magie in het bos | Kinderreportage 

Bijna een jaar geleden ontmoette ik Teun en zijn ouders voor het eerst bij mij in de studio in Rijen. Teun kwam samen met zijn ouders vanuit Raamsdonksveer voor een Newbornshoot van MOOI! Fotografie. Lieve kleine Teun was toen nog geen 3 weken oud.

Een jaar later

Ik vind het altijd heerlijk om “mijn Newborns” weer terug te zien. Hoe ze zich ontwikkelt hebben, hoe groot ze zijn geworden, het eigen willetje dat er ineens is, de ondeugende lachjes… Maar ook hoe ze nóg meer op hun ouders zijn gaan lijken ♥.

Alle clichés zijn dan ook waar; de tijd vliegt!! Ze veranderen echt zó ontzettend snel. Dat maakt een Newbornreportage dan ook zo waardevol.


Sneeuw & Storm

Ik had eigenlijk al 2 weken eerder een afspraak voor deze reportage gepland staan, maar een paar dagen vantevoren had het ontzettend heftig gestormd (code ROOD). Ik had contact opgenomen met de betreffende gemeente en de bosbeheerder en het bos was nog niet “veilig” op de dag van onze geplande reportage. Omdat we geen risico’s willen nemen als het gaat om veiligheid, hebben we de reportage 2 weekjes verschoven.

Op de dag van de reportage was het heerlijk winters koud en er zijn zelfs een paar vlokjes sneeuw uit de lucht gevallen.

Verwachtingen

Als we een fotoreportage met kleine kinderen doen moeten we onze verwachtingen daarop aanpassen. Kleine kindjes kunnen niet uren lang in een koud bos “lachen en luisteren”. Sterker nog…. Na een half uurtje is “de koek” meestal écht wel op en een kindje van 11 maanden dat instructies op kan volgen? Daar houden we allemaal rekening mee ♥. Het zijn juist de kleine momentjes die we fotograferen die de mooiste resultaten geven; de verliefde glimlach naar Mama, de reactie op de gekke gezichten van Papa achter een boom, de connectie tussen de gezinsleden… Prachtig!

Lieve Teun ♥ was geweldig en het bos was magisch!!

 
163 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page