top of page

Herinneringsregisseur, Emotieconservator & Momentenmakelaar | Waarom doe jij?

Bijgewerkt op: 10 jan.

Het is een veelgestelde vraag; Wat voor werk doe jij? Wat voor antwoord zou jij daar zelf op geven? Het lijkt een hele simpele vraag... En vaak wordt hij beantwoord door "de functie" te noemen die je uitoefent, zoals loodgieter, salarisadministrateur of in mijn geval dus fotograaf. Maar is het wel zo simpel als het lijkt? Nope, voor mij gaat het véél dieper!


Ik denk dat het veel meer zegt over je als ik een andere vraag zou stellen. In plaats van te vragen wát je doet zou ik eigenlijk liever willen weten WAAROM je het doet. Er is blijkbaar iets wat je drijft om te doen wat je doet, want je doet het iedere dag opnieuw. Toch? Wiens problemen los jij op en op welke manier doe je dat?


newbornshoot, babyshoot, newbornfotograaf, eskimokus, grotezus, rijen, tilburg, dongen, breda, oosterhout, raamsdonksveer, alphen, turnhout, belgie, brabant, pasgeboren, borstvoeding, zwangerschap

Dit soort vragen hebben mij aan het denken gezet over de functie "fotograaf". Ik vind dat namelijk helemaal niet zo passen bij mij. Het klinkt me een beetje technisch in de oren, terwijl het vooral over "gevoel" gaat. Waar denk jij aan als iemand zegt dat hij of zij "fotograaf" is? Denk je dan aan de mogelijkheid om iedere keer weer te smelten van het ondeugende lachje van je peuter? Of de herinnering aan de roze wolk bij het terugzien van de baby-velletjes op een paar pasgeboren teentjes? Aan de kriebels in je buik als je ziet hoe verliefd je partner naar je kijkt op de foto? Nee? Dat dacht ik al!


Ik wil je vooral helpen met het vasthouden van het gevoel dat je in een moment hebt. Dat kan een bijzondere fase in het leven zijn, bijvoorbeeld als je de wereld nét een mooi klein mensje rijker hebt gemaakt. Of de intens mooie connecties en emoties van de mensen die het dichtste bij je staan, zoals je eigen gezin. Ik wil je helpen deze momenten te bewaren. Zodat je ernaar terug kan kijken wanneer je wil én om ze door te kunnen geven aan de volgende generatie. Zodat dat fijne gevoel altijd binnen handbereik is, maar nog fijner is als je dat gevoel kan delen.


newbornshoot, babyshoot, newbornfotograaf, eskimokus, grotezus, rijen, tilburg, dongen, breda, oosterhout, raamsdonksveer, alphen, turnhout, belgie, brabant, emotiefotograaf, moment design, buitenshoot, heide, goldenhour,pasgeboren, borstvoeding, zwangerschap

Daarom heb ik er nog eens goed over nagedacht en heb ik mezelf twee nieuwe functies gegeven. Deze omschrijven voor mij nog net iets beter wat ik doe als ik voor jou "op dat knopje druk". Naast fotograaf ben ik voortaan ook een "Momentenmakelaar, Emotieconservator & Herinneringsregisseur". Veel passender, vind je niet?


Welk beroep doe jij en waarom? Kan je zelf een andere functietitel bedenken die meer past bij "waarom" je het doet in plaats van "wat" je doet? Laat het me weten, ik ben heel benieuwd!! Liefs Malou ♥


 


newbornshoot, babyshoot, newbornfotograaf, eskimokus, grotezus, rijen, tilburg, dongen, breda, oosterhout, raamsdonksveer, alphen, turnhout, belgie, brabant, pasgeboren, borstvoeding, zwangerschap

138 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven

댓글 1개


Marilyn
Marilyn
2021년 9월 13일

Nice bloog

좋아요
bottom of page