top of page

Hallo Buitenshoot | Dag Zwangerschapsshoot

Bijgewerkt op: 10 jan.

Ik heb het gedaan! De knoop is doorgehakt en ik heb gelijk actie ondernomen. Al maandenlang ben ik aan het wikken en wegen over wat ik nu eigenlijk het liefste doe… En daar ben ik nu uit. Lees verder om er achter te komen waar ik het nu eigenlijk over heb. 

Voor wie het nog niet weet; ik ben voornamelijk een Newbornfotograaf. Die ieniemienie mensjes leg ik zó graag vast in mijn zolderstudio in Rijen. Ik kan nooit genoeg krijgen van die kleine perfecte neusjes, lipjes en wiebelteentjes. Daarnaast maak ik ook nog wel eens een uitstapje naar andere reportages als de agenda het toe laat.


Nu zit het hem precies daarin… als de agenda het toelaat. Naast mijn Newbornsessies is er maar beperkte ruimte om nog andere shoots te doen. Ik moet zo vaak mensen teleurstellen en dat is niet tof. Ik heb dus besloten om het aanbod náást de Newborns te verminderen.Dat betekent dat ik vanaf nu géén zwangerschapsreportages meer aanbied. Ik heb er lang over nagedacht… Blijf ik de zwangerschappen doen en stop ik met de Buitenshoots, of andersom. Beide shoots zijn buiten en heerlijk om te doen. Maar ik moet terug in mijn aanbod om de service te kunnen blijven bieden waar ik bekend om sta en minder mensen teleur te moeten stellen.

Ik heb ervoor gekozen om de buitenshoot te blijven doen omdat ik het zó heerlijk vind om gezinnen weer terug te zien.


Vaak zijn ze als newborn of Sitter al bij mij geweest en zijn ze weer wat gegroeid sinds de laatste keer dat ik ze zag. Soms zijn ze wat ondeugender of komen er ineens al zinnen uit! Dat vind ik geweldig! Ik groei graag mee met een gezin en om die reden kies ik ervoor om de kinderen ook buiten te fotograferen als ze geen Newborn meer zijn.

Ik ga de zwangerschappen zeker missen, maar mijn agenda wordt tegelijk verrijkt met andere mooie dingen.Wist je dat ik buitenshoots alleen maar plan rondom zonsondergang of zonsopgang? Dat betekent in de zomer héél vroeg uit de veren of lekker lang opblijven! Waarom? Vanwege het prachtige licht als de zon niet meer zo hoog aan de lucht staat.Liefs Malou
272 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page