top of page

Fotoshoot baby Alixe | Newbornshoot Antwerpen

Rijden trotse ouders voor een Newbornshoot van Antwerpen naar Noord-Brabant in Nederland? Hoe lang zou jij in de auto zitten om die foto’s te laten maken zoals jij het liefste wil? Dat zijn vragen waar geen goed of fout antwoord op bestaat. Het antwoord is simpel… wat jij ervoor over hebt. Als iemand die vraag aan mij stelt dan maak ik voor mezelf de afweging: Hoelang heb ik plezier van de foto’s die ik ga laten maken (voor altijd!) en hoe lang zal de lange autorit me storen?


Dan heb ik vaak de knoop snel doorgehakt en maak ik de lange reis voor die fotograaf of workshop die precies bij mij past. Werkt dat voor jou ook zo?

 

Tekst gaat verder onder de afbeeldingen.


NEWBORN FOTOSHOOT UIT ANTWERPEN

Voor de Newborn fotoshoot van deze knappe dame kwam die warme gezin ook helemaal uit de regio Antwerpen Belgie. Samen met grote zus hebben we ook prachtige foto’s kunnen maken. Ze kon haar kleine zusje al zo fijn vasthouden.

Tijdens een Newbornshoot nemen we ook altijd de tijd om foto’s met het hele gezin te maken en de ouders alleen met de baby. Er is niets zo bijzonder voor de kleine om later terug te kunnen zien hoe klein ze was en hoe jij als ouders straalde toen ze nog zo klein in jouw arme paste.BABYSHOOT VOOR JOUW PASGEBOREN BABY

Dus wat kies jij? De fotograaf die dichtbij zit in afstand? Of de fotograaf die het dichtste bij jouw wensen zit? Ook al moet je iets verder rijden?


Bekijk het filmpje hieronder voor een mooie impressie van de Newbornshoot van deze knappe baby. Ook jij bent van harte welkom ♥. Kijk voor meer informatie op DEZE PAGINA of vraag HIER de Newbornbrochure aan (pdf).


Liefs Malou MOOI! Fotografie
266 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page