CORONA | Wat betekent dit voor mijn fotoshoot?

Bijgewerkt: 2 dagen geleden

Wat een onzekere en enge tijd leven we in op het moment. Wat de mooiste periode van je leven zou moeten zijn is misschien wel overschaduwd door onmacht, angst en onzekerheid. Mag je partner of moeder nog wel bij de bevalling zijn? Wat als je verkouden wordt? Mag je geen kraamvisite meer ontvangen? En welke risico’s loop je eigenlijk allemaal? En zo kan je zelf waarschijnlijk nog wel even doorgaan met nog 100 dingen die momenteel lastig, onmogelijk of onzeker zijn.

Momenteel heeft MOOI! Fotografie de deuren tot 28 april 2020 gesloten. Als fotograaf kan ik alleen de foto’s maken zoals ik ze maak door jullie en jullie kindje aan te raken. Het is voor mij NIET mogelijk om 1,5 meter afstand te garanderen tijdens zowel een studioshoot als een buitenshoot. Ik beschouw mijn vak dan ook als een zogenaamd “contactberoep”.


Dinsdag 31 maart heeft het kabinet de maatregelen genomen in de aanpak van het coronavirus verlengt tot 28 april, minimaal. Voor contactberoepen geldt tot 28 april dat zij helaas hun vak niet meer mogen uitoefenen.


Wat betekent dit als je een shoot gereserveerd hebt?

Heb je een shoot gereserveerd bij MOOI! Fotografie dan zijn er 3 mogelijkheden:

  1. De shoot gaat door omdat het volgens de richtlijnen weer veilig en verantwoord is om weer te werken. Op korte termijn is de kans heel klein dat deze optie van toepassing is.

  2. De shoot wordt opgeschort en ingepland zodra het weer veilig, verantwoord en toegestaan is volgens de richtlijnen van het RIVM om deze diensten weer te kunnen verlenen.

  3. Je ontvangt een voucher voor het betaalde bedrag die je binnen een jaar in kan leveren voor een shoot of product naar keuze.


Het is even slikken als je gehoopt had op een Newbornshoot en dat gaat nu niet gebeuren. I know! Maar wist je dat jouw baby ook prachtig is als het wat ouder is? En wist je dat ik ook prachtige foto’s van oudere baby’s en Sitters kan maken? Of misschien wil je dan liever een shoot buiten? Die mooie herinneringen voor nu én voor later gaan we sowieso maken. De wereld bepaalt op het moment wanneer dat mogelijk is…. Heb je hier vragen over, neem even contact met me op! Liefs Malou
254 keer bekeken

WWW.MOOIFOTOGRAFIE.COM

VOLG JE ONS AL OP SOCIAL MEDIA | ONTVANG JE ONZE NIEUWSBRIEF AL?

  • Facebook
  • Whatsapp
  • Instagram
  • Youtube
  • Email

Op alle reportages zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing. Klik HIER om deze te lezen.

PRIVACYVERKLARING

© MOOI! Fotografie 2020 | All rights reserverd | KvK: 6606223 | BTW-ID NL001678662859