top of page

Beschikbaarheid | Hoe zit het nu eigenlijk?

Bijgewerkt op: 24 feb. 2019 

Begin 2018 had ik de knoop doorgehakt! Ik ga mijn agenda weer openstellen voor Kinderreportages en losse zwangerschapsreportages. Aan de ene kant is dat natuurlijk superleuk, want dan heeft ineens iedereen de gelegenheid om een reportage bij MOOI! Fotografie te boeken ♥. Maar aan de andere kant ook wel spannend… Ik ben voornamelijk een Newbornfotograaf en wil dit ook blijven. Gaat het op deze manier lukken om daar een goede balans in te vinden?

BOEK OP TIJD

Ik roep het iedere week wel een keer in een post op de Facebookpagina van MOOI! Fotografie… Reserveer je fotoshoot op tijd! Of het nu gaat om een Newbornshoot, Zwangerschapsshoot of Sitter-sessie. Het is écht geen loze uitspraak.

MOOI! Fotografie is een bedrijf dat ik run naast een fulltime baan als woonconsulente bij een woningcorporatie. Om een goede balans te hebben tussen werk, bedrijf en gezin (yup, ik heb ook nog een man, twee kinderen en een huishouden), probeer ik maar één reportage per week te plannen. Dit betekent dus dat een gemiddelde maand al “vol” zit als ik rond de 4 a 6 boekingen heb staan. Dat gaat vaak erg snel!

SPECIALISATIE

Zoals ik net al schreef heb ik geprobeerd de agenda weer voor kinder- en zwangerschapsshoots open te zetten, maar daar ga ik vanaf vandaag op terugkomen. Mijn agenda zit ondertussen tot en met juli 2018 al vol als het gaat om kinderreportages en zwangerschapsreportages. Ik heb nog enkele plekjes vrij gehouden voor een “uitgerekende datum” oftewel er is nog een klein beetje ruimte als je nog een Newbornshoot wil boeken.

Vanaf nu ga ik weer werken met een verdeling: Iedere maand neem ik maximaal 2 reserveringen aan voor reportages die geen Newborn zijn, oftewel een zwangerschapsshoot of kinderreportage. De overige plekjes in mijn agenda blijven beschikbaar voor Newborns. Om de drukte in mijn agenda wat te temperen heb ik de volgende maatregelen moeten nemen:

  • Een kinder- of babyshoot is vanaf nu alleen weer mogelijk als jullie kindje als Newborn (of Earlybirdje) bij MOOI! Fotografie is geweest.

  • Een zwangerschapsreportage is alleen nog mogelijk in combinatie met een Newbornreportage.


Val je hierdoor buiten de boot? Het spijt me echt heel erg! Ik wil graag doen waar ik het beste in ben en daarbij ook de beste service aan mijn klanten verlenen. Dat kan ik momenteel alleen op deze manier doen. Ben je zwanger en wil je je Newbornshoot laten verzorgen door MOOI! Fotografie?

Krijg geen spijt en boek écht op tijd! ♥

 

23 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page