top of page

Faye | NewbornreportageNewbornshoot, Oosterhout, Newbornfotografie, newbornfotograaf, rijen, dongen, baby, babyshoot, breda, tilburg, waalwijk, raamsdonksveer, tilburg, antwerpen, mooifotografie

 

Op zondagochtend 11 februari 2018, terwijl het overgrote deel van Brabant verkleed rondliep om Carnaval te vieren mocht ik weer een Newbornshoot doen. Ik geef zelf niet zo veel om Carnaval en breng mijn ochtend veel liever door als Newbornfotograaf en dus met het fotograferen van kleine lieve mensjes.

Lieve kleine Faye, haar grote zus Zoë en natuurlijk Papa en Mama kwamen vanuit Oosterhout naar mijn zolderstudio in Rijen voor een Newbornshoot. Faye was nog maar 18 daagjes jong. Wat een liefdevol en gezellig gezinnetje ♥.

Grote zus


Newbornshoot, Oosterhout, Newbornfotografie, newbornfotograaf, rijen, dongen, baby, babyshoot, breda, tilburg, waalwijk, raamsdonksveer, tilburg, antwerpen,

Als er een grote broer of zus meekomt naar een Newbornreportage dan geven we deze gelijk even wat extra aandacht. Want wat is de wereld in korte tijd voor hen veranderd! Mama's buik is ineens weer weg, er is een heel klein mensje extra in huis, ze hebben een nieuwe rol in het gezin als "grote broer of zus" en niet onbelangrijk.... De aandacht moet ineens verdeeld worden.

Dit alles houden we in ons achterhoofd als we onze verwachtingen maken van de Newbornshoot ♥. Dit betekent dat we altijd als eerste starten met een poging om grote zus en kleine zus samen op de foto te krijgen, maar ook dat we het zo leuk mogelijk maken voor Zoë. Én dat er een mooie beloning aan vast hangt.... Daarnaast kan ik altijd wel een gemotiveerde assistent gebruiken en wie kan er nu beter zeggen wat "Papa & Mama" moeten doen, dan grote zus Zoë!

Geweldig

Zowel Zoë als kleine Faye deden het geweldig tijdens de reportage! Met als resultaat een mooie galerij met Newbornfoto's voor de ouders om uit te kiezen en een mooi album om aan vrienden en familie te showen.

Ik maakte een leuke Timelaps video van de twee zusjes samen! Neem hieronder een kijkje ♥.

 


Newbornshoot, Oosterhout, Newbornfotografie, newbornfotograaf, rijen, dongen, baby, babyshoot, breda, tilburg, waalwijk, raamsdonksveer, tilburg, antwerpen,


Newbornshoot, Oosterhout, Newbornfotografie, newbornfotograaf, rijen, dongen, baby, babyshoot, breda, tilburg, waalwijk, raamsdonksveer, tilburg, antwerpen,

Newbornshoot, Oosterhout, Newbornfotografie, newbornfotograaf, rijen, dongen, baby, babyshoot, breda, tilburg, waalwijk, raamsdonksveer, tilburg, antwerpen,

19 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page