top of page

Reportage EarlyBirds | Kyan 

Als vrijwillige fotograaf voor Stichting Earlybirds Fotografie kom ik naar het ziekenhuis om ouders een kosteloze reportage aan te bieden. Ik leg met zorg, liefde en respect jullie kindje vast tijdens de dagelijkse routine.


Aanvraag reportage Earlybirds

Ik kreeg de vraag van de planner van Earlybirds om een reportage in Breda in te plannen. Op mijn fietsje met mijn cameratas in mijn fietsmand reed ik naar Breda. Daar leerde ik Kyan en zijn ouders kennen.

Kyan mocht tijdens de reportage voor het eerst in bad. Wat was het bijzonder om daar bij te mogen zijn en om dat vast te kunnen leggen. Kyan deed het al hartstikke goed en lag al op een “grote-jongens-kamer” zonder monitor. Ik wens Dit mooie gezinnetje heel veel liefde, plezier, gezondheid en geluk!

De ouders van Kyan: “We kregen de tip van een vriendin van ons voor deze fotoshoot. We zijn hier allebei niet echt dol op, maar waagde de gok! We hebben een spannende tijd achter de rug, maar zijn bovenal trots op onze kleine man! Het was een fijn moment, eerste keer in bad doen en dat werd meteen mooi vastgelegd! Het fijne vonden wij dat er gebruik werd gemaakt van de momenten en niet van ons gevraagd werd te poseren! We zijn dol blij met het eindresultaat!

Dank, Malou voor dit bijzondere moment!”

 


18 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page