top of page

Reportage EarlyBirds | Shèdy 

De eerste weken en maanden met je kindje zijn bijzonder. Maar wat als je kindje veel te vroeg op de wereld is gekomen? Dan is het niet alleen een bijzondere, maar ook een heftige tijd. Je brengt de eerste weken of maanden door in het ziekenhuis. Alles gaat langs je heen, je wordt geleefd en je hebt veel zorgen. In deze moeilijke periode kan een prachtige fotoreportage een lichtpuntje zijn. Een onderdeel van de verwerking als jullie later thuis zijn, maar bovenal een mooie herinnering! Als vrijwillige fotograaf voor Stichting Earlybirds Fotografie kom ik naar het ziekenhuis om ouders een kosteloze reportage aan te bieden. Ik leg met zorg, liefde en respect jullie kindje vast tijdens de dagelijkse routine.

Reportage


Al tijdens het plannen van de zwangerschapsreportage vroeg de mama van Shèdy of het niet een paar weken eerder kon. Ze had namelijk al zo een voorgevoel dat hij wel eens eerder kon komen. En ze zat er niet naast met haar gevoel! Afgelopen weekend kon ik voor Earlybirds op pad om kleine, knappe Shèdy te fotograferen in het ziekenhuis, geboren met 33 weken en 3 dagen.

Op de dag dat ik in het ziekenhuis kwam voor de reportage was hij net van de monitor af en uit de couveuse. Wat doet hij het goed! Grote broer heeft laten zien dat hij ontzettend goed kan helpen met de verzorging van Shèdy. Dit gezin is zó sterk en liefdevol… Ik vind het ontzettend bijzonder dat ik even deel uit heb mogen maken van hun verhaal.

Newborn

Shèdy is een paar weken later nog bij mij in de studio langsgekomen voor een Newbornreportage. Wat was het leuk om te zien hoe hard hij al gegroeid was in die korte periode!

————————–

Mama van Shedy: "Doordat Malou van Earlybirds de foto’s kwam maken, hebben we nu mooie herinneringen voor later."

 

 

8 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page