top of page

Wrappen | Newbornreportage TobyHet is alweer eventjes geleden dat ik een blogje heb geschreven… Er gebeuren zoveel mooie dingen in het leven dat bloggen er het snelst bij inschiet. De afgelopen maanden is het weer lekker druk geweest met Newborns in mijn studio. MOOI! Fotografie is gespecialiseerd in Newbornfotografie. Ik wil in deze blog graag een beeld scheppen over hoe we de sessie starten en waarom we dit doen.

Start Newbornreportage

Als jullie aankomen in mijn zolderstudio in Rijen zit jullie kleintje nog lekker in de Maxicosi. Ik zal het een en ander vertellen hoe we te werk gaan, de huisregels met jullie doorlopen en dan kunnen we van start! Vaak worden Newborns wat wakker als ik ze uit de Maxicosi haal en de kleertjes uittrek. Dat is helemaal geen probleem. Ik heb een mooie collectie zachte, stretchy wraps die ik gebruik om hem of haar lekker in te pakken.

Wrappen

Door het wrappen voelen ze zich geborgen en blijven handen en voeten op een plaats. Hierdoor kunnen we, ook als ze wakker zijn, gelijk starten met fotograferen. Vaak vallen ze snel weer in slaap als ze ingepakt zijn en kunnen we hem of haar langzaam maar zeker “uitpakken” en gaan poseren. Sommige newborns vinden het helemaal niet fijn om weer uitgepakt te worden. Die pakken we dan gewoon weer lekker in en dan zetten we de reportage voort met een ingewrapte baby. Ook dit levert prachtige foto’s op!

Toby

Hieronder wat foto’s van Toby, één van mijn meest recente newbornreportages. Ook hij was het grootste deel van de sessie lekker ingepakt en wakker, maar met wel een prachtige gevarieerde galerij als resultaat.

15 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page