Dani | Newbornreportage
Dani was nog maar 14 daagjes oud toen hij met zijn ouders naar mijn zolderstudio in Rijen kwam voor een Newbornreportage. MOOI! Fotografie fotografeert Newborns tot een leeftijd van ongeveer 3 a 4 weken. Dan kan je ze nog heerlijk poseren en is de kans groter dat ze wat makkelijker slapen tijdens de reportage.

Newborn, baby of Sitter?

Ben je te laat voor Newbornfoto's? Niet getreurd! Ook met 3 of 4 maande

n oud kan je prachtige foto's maken als ze hun hoofdje goed omhoog kunnen houden als ze op hun buikje liggen. Of wat denk je van een Sitter-sessie als ze net zelfstandig kunnen zitten? Ook een van mijn favoriete mijlpalen om vast te leggen.

Time-laps

Tijdens de newbornreportage van Dani hebben we een kleine "time-laps" video gemaakt. Wat een leuk effect geeft dat!


#newborn #newbornshoot #newbornfotografie #Newbornshoot #Newbornreportage #newbornfotograaf #Newborn #babyfotograaf #baby #fotografie #fotograaf #mooifotografie #raamsdonkfeer #reeshof #reportage #waalwijk #nikon #dongen #tilburg #rijen #breda #kaatsheuvel #oosterhout #video #timelaps

6 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

WWW.MOOIFOTOGRAFIE.COM

VOLG JE ONS AL OP SOCIAL MEDIA?

  • Facebook - Black Circle
  • whatsapp-logo-black-and-white
  • Instagram, Newbornshoot, Newbornfotograaf, mooifotografie
  • YouTube - Black Circle
  • email

Op alle reportages zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing. Klik HIER om deze te lezen. PRIVACYVERKLARING

© MOOI! Fotografie 2021 | All rights reserverd | KvK: 6606223 | BTW-ID NL001678662859