Model Call

WAT FIJN DAT JE WIL SAMENWERKEN IN RUIL VOOR EEN GRATIS SHOOT

Om een aantal settings in de nieuwe studio te testen en te zorgen dat alles op rolletjes loopt verzorg ik volgende week 3 gratis proefshoots in de studio in Dongen. Supertof dat je mij hiermee wil helpen!

De opnamekosten van de fotoshoot zijn gratis, daarnaast ontvang je ook nog eens 3 digitale bestanden in hoge resolutie ongeveer 2 weken na de shoot. De shoot zal anders zijn dan een reguliere shoot omdat de focus nu ook ligt op de kleding en specifieke settings die ik gefotografeerd wil hebben.  Bij het aangaan van de samenwerking is het belangrijk dat je akkoord gaat met het gebruik van deze foto's en dat het niet mogelijk is om deze toestemming later kosteloos in te trekken. Foto's worden gebruik in (online) catalogus, website, Socials, portfolio en eventueel promotionele doeleinden. Er worden ook wat videobeelden gemaakt tijdens de shoot.

LET OP: Het heeft alleen zin om je op te geven als je hiermee akkoord gaat en op een van de aangegeven data om 10:00 uur aanwezig kan zijn in de studio van MOOI! Fotografie in Dongen. Het gaat om de volgende data:

 

Dinsdag 6 september om 10:00 uur

Donderdag 8 september om 10:00 uur

Vrijdag 9 september om 10:00 uur
 

Boaz - 51 copy.jpg
Hayden Rae - 01 copy.jpg
Leya - 41 copy.jpg

VOORWAARDEN MODEL CALL

GOED

OM TE

WETEN

  • Je hoeft geen opnamekosten te betalen voor de Fotoshoot

  • Je kan 3 digitale bestanden kiezen uit de online galerij. 

  • Mogelijk om meer te kopen tegen de reguliere tarieven.

  • Er zijn geen keuzemogelijkheden voor kleuren of poses, de regie van de styling ligt bij MOOI! Fotografie.

  • Bij zwangerschap ook bereid om in body en bedekt naakt op de foto te gaan.

  • Geen grote broers of zussen erbij deze keer helaas.

  • Algemene Voorwaarden zijn van toepassing.

  • Je gaat akkoord met gebruik van foto's gemaakt tijdens de sessie op Social media & Promotie door zowel MOOI! Fotografie. Het is NIET mogelijk deze toestemming later kosteloos in te trekken.

  • Trek je de toestemming voor gebruik toch in, dan wordt er een bedrag van € 395,00 in rekening gebracht, overeenkomend met een gelijkwaardige sessie.

  • Door het invullen van de vragenlijst ga je akkoord met al het bovenstaande.

Op alle reportages zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing. Klik HIER om deze te lezen.

Contract

VUL ONDERSTAAND FORMULIER IN OM JE OP TE GEVEN VOOR DE MODEL CALL
VANWEGE GROTE INTERESSE KAN IK ALLEEN CONTACT OPNEMEN MET DE MODELLEN DIE UITGEKOZEN WORDEN.

Welke shoot wil je graag doen?
Op welke data zou jij kunnen? Je mag er meerdere aanvinken natuurlijk.

Bedankt voor de inzending! Ik neem via Whatsapp contact met je op als we dat al niet gehad hebben.

- Newbornshoot - Newborn - Newbornfotografie - Babyshoot  - Babyfotograaf - Sitter - Sittersessie - Kinderen - Kinderfotografie - Baby - Babyfotografie - Foto - Fotoshoot - Fotograaf - Fotografie - Tilburg - Breda - Hilvarenbeek - Ulvenhout - Teteringen - Wagenberg - Berkel-Enschot - Baarle-Nassau - Meersel - Rijsbergen - Turnhout - Prinsenbeek - Brecht - Belgie - Schoten - Hoogstraten - Vlaanderen - Zundert - Meer - Rijkevorsel - Zwaluwe - Drimmelen - Raamsdonksveer - Reeshof - Goirle - Berkel Enschot - Dongen Zwangerschap - Zwangerschapsshoot - shoot - Zwangerschapsfotografie - Oosterhout - Rijen - Alpen - Terheijden - Drimmelen - Made - Geertruidenberg - Udenhout - Chaam - Gilze - Kaatsheuvel - Noord Brabant