top of page

Model Call

WAT FIJN DAT JE WIL SAMENWERKEN VOOR DEZE WORKSHOP

Tijdens een mentorsessie vrijdag 28 mei in de avond zijn we op zoek naar een liefdevol gezin om model te staan.  Het gaat om een sessie op een mooie buitenlocatie in de omgeving van Rijen. We starten pas met de shoot om 20:45 uur. Het is dus belangrijk dat de kids tegen een late bedtijd kunnen. Is dat niet het geval, dan wil ik je vragen om je NIET op te geven voor de modelshoot.

De fotoshoot is voor jou verder helemaal gratis en je ontvangt daarna 3 digitale bestanden van de sessie. (Normaal is het tarief voor een buitenshoot zónder digitale bestanden € 225,00.) Je hebt nog de mogelijkheid om de hele galerij met foto's te ontvangen tegen betaling van € 195,00. Het is niet toegestaan om foto's bij de cursist op te vragen.

Door onderstaand contract in te vullen reken we op jouw aanwezigheid tijdens deze mentorsessie op vrijdag 28 mei om 20:45 uur. Gaat de mentorsessie om een reden niet door, dan komt de modelsessie ook te vervallen. Bij regen wordt de afspraak verzet.

_7504351 copy.jpg
Joni - ZW - 24 copy.jpg
Louèn_-_Buitenshoot_-_03_copy.jpg

VOORWAARDEN MODEL CALL

GOED

OM TE

WETEN

  • Je hoeft geen opnamekosten te betalen voor de fotoshoot

  • Je ontvangt 3 digitale bestanden van de gemaakte foto's tijdens de workshop. Er is de mogelijkheid de gehele keuzegalerij te ontvangen voor € 195,00.

  • Het is NIET toegestaan digitale bestanden bij de cursisten op te vragen

  • Er zijn geen keuzemogelijkheden voor kleuren of poses, de sessie zal in het teken staan van de workshop.

  • Algemene Voorwaarden zijn van toepassing.

  • Gezinnen die komende 2 maanden al een fotoshoot gepland hebben staan bij een collega-fotograaf zijn uitgesloten van deelname.

  • Je gaat akkoord met gebruik van foto's gemaakt tijdens de sessie op Social media & Promotie door zowel MOOI! Fotografie als de cursisten. Het is NIET mogelijk deze toestemming later in te trekken nu de fotosessie onderdeel is van een workshop waarbij gebruik van beelden gemaakt tijdens de workshop inbegrepen is.

  • Door het invullen van de vragenlijst ga je akkoord met al het bovenstaande.

Op alle reportages zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing. Klik HIER om deze te lezen.

Contract

VUL ONDERSTAAND FORMULIER IN OM DE DEELNAME DEFINITIEF TE MAKEN

Bedankt voor de inzending! Ik neem via Whatsapp contact met je op.

- Newbornshoot - Newborn - Newbornfotografie - Babyshoot  - Babyfotograaf - Sitter - Sittersessie - Kinderen - Kinderfotografie - Baby - Babyfotografie - Foto - Fotoshoot - Fotograaf - Fotografie - Tilburg - Breda - Hilvarenbeek - Ulvenhout - Teteringen - Wagenberg - Berkel-Enschot - Baarle-Nassau - Meersel - Rijsbergen - Turnhout - Prinsenbeek - Brecht - Belgie - Schoten - Hoogstraten - Vlaanderen - Zundert - Meer - Rijkevorsel - Zwaluwe - Drimmelen - Raamsdonksveer - Reeshof - Goirle - Berkel Enschot - Dongen Zwangerschap - Zwangerschapsshoot - shoot - Zwangerschapsfotografie - Oosterhout - Rijen - Alpen - Terheijden - Drimmelen - Made - Geertruidenberg - Udenhout - Chaam - Gilze - Kaatsheuvel - Noord Brabant

bottom of page