top of page

TIJDELIJK AANBOD - VOLGEBOEKT

Portretshoot 

ZWART - WIT | DONKERBRUINE ACHTERGROND

Yes, het is weer tijd voor portretjes! Heb je nog een grote lege muur thuis? Niets wat je tof genoeg vond om groot op te hangen? Maar geen zin in een uitgebreide fotoshoot? Doe mee met onze portret-actie en vul die muren met mooie portretten van jezelf of de kids.

Met trots presenteren we dan ook de mogelijkheid om mee te doen aan de "Portret - Sessies". Deze sessies vinden plaats eind mei / begin juni, verdeeld over een paar dagdelen.


 

VOLGEBOEKT
Nela - Sittersessie - ZW - 32 copy.jpg

WAT KOST HET?

 

Tijdens de Portret-sessies gaan we de mooiste foto's maken in de studio van MOOI! Fotografie. Nog even in een notendop:

 

  • Fotosessie 20 minuten

  • max 3 personen

  • Bruine achtergrond & Zwart - wit

  • 3 digitale bestanden naar keuze in lage resolutie

  • Keuzegalerij van 10 foto's

  • 10% korting op wanddecoratie

 

De investering die een Portret-sessie vraagt is € 165,00. Hiervoor krijg je alles wat hierboven genoemd is. Ben je helemaal weg van alle foto's in je keuzegalerij en vind je al dit moois niet genoeg? Dan is er de optie na de shoot alle digitale bestanden uit de galerij bij te bestellen in lage resolutie tegen de éénmalige actieprijs van € 99,00.

 

LET OP: De digitale bestanden die je ontvangt kan je zelf afdrukken tot a4-formaat. Ik help je graag aan mooie Wall-Art voor aan de muur. Je kan onze wanddecoratie HIER bekijken.

VOLGEBOEKT

Voor wie is dit geschikt?

De Portretshoot is geschikt voor maximaal 3 personen. Wil je met meer komen, dan kan je een dubbele plek reserveren. Neem hiervoor even contact op. Naast kinderen ook heel geschikt om wat foto's van je zwangere buik te maken of samen met bijvoorbeeld je moeder.

LET OP: KINDEREN DIE NOG NIET ZELFSTANDIG KUNNEN ZITTEN KUNNEN ALLEEN MET EEN (OF 2) VOLWASSENEN OP DE FOTO.

 

De Portret- sessies zijn een tijdelijk aabod en vinden plaats in onze prachtige studio in Dongen. Er zijn totaal maar beperkt plekjes beschikbaar. Is een tijdslot geboekt door iemand, dan is er weer een tijdstip minder beschikbaar voor de volgende. De exacte data en tijdstippen vind je als je doorklikt op de link in onze online booking kalender.

 

Wil je zeker zijn van een plekje? Wachten met boeken is op eigen risico, het zou zomaar kunnen dat het heel snel gaat met de boekingen. 

Betaling van de sessie vindt binnen 48 uur na de reservering plaats, je ontvangt per mail een linkje om met IDEAL te kunnen betalen, superhandig. De Algemene Voorwaarden van MOOI! Fotografie zijn ook op deze sessies van toepassing. Zonder betaling is de reservering niet definitief en kan je plekje vergeven worden aan een ander. Er kunnen dan ook maar beperkte plekjes geboekt worden.

Zayn - Newbornshoot - 31.jpg
bottom of page