Generatie Sessies

Als er een tijd is waarbij we ons collectief beseffen hoe belangrijk onze familie voor ons is, dan is dat deze tijd wel. Dat het niet altijd vanzelfsprekend is om onze dierbaren vast te kunnen houden en te knuffelen. Nu we ons dit meer en meer beseffen, is het tijd om hier een mooie en liefdevolle thema-dag aan te verbinden. Een dag waarbij dit besef centraal staat. Een dag waarbij we de liefde tussen generaties vieren en tijdens een toffe Generatie-shoot op de foto zetten. Deze sessies vinden plaats op zaterdag 30 oktober. Er zijn maar 6 plekjes beschikbaar voor deze unieke sessies!

Heb ik je interesse al gewekt? Lees dan snel verder! In een paar steekwoorden

Fotoshoot van jouw gezin met Opa en/of Oma
Twee setups

Verschillende samenstelling op de foto
Voordelig geprijsd

Geen onderdeel van huidige diensten

Tijdens de 'Generatie - Sessies' sta ik voor je klaar in een mooie lichte, donkergroene of bruine setting, helemaal in de kenmerkende stijl van MOOI! Fotografie. We maken foto's in verschillende samenstellingen; bijvoorbeeld de kleinkinderen met Opa / Oma, de kids alleen, een portret van Opa / Oma en iedereen bij elkaar.

 

Het is niet mogelijk om meerdere gezinnen met Opa en Oma op de foto te laten gaan. Het gaat om één gezin samen met Opa en / of Oma.
 

Noa & Family - 16 copy.jpg

De focus zal tijdens de sessie liggen op de bijzondere connectie over generaties heen. Of je nu een jong gezin bent met een baby en een peuter, of dat je zelf samen met je grootouders op de foto wil. Family matters!

 

Wil je met een Newborn of Baby komen, geen probleem! We kunnen de meest prachtige beelden maken van je kindje met Opa en/of Oma. En ook voor de allerkleinsten zijn er mogelijkheden om even alleen in deze setting op de foto te zetten. We zijn dan ook gespecialiseerd in het fotograferen van baby's en kleine kinderen.

Investering

Wil je ook deze prachtige foto's van jouw kind(eren) met hun Opa en / of Oma? Wil je weten wat de "Generatie Sessies" jou kunnen bieden? Wil je eindelijk die mooie foto laten maken om groot aan de muur te hangen? Kan je tijd in de agenda maken op zaterdag 30 oktober 2021? Lees dan vooral hieronder wat er inclusief is bij een Generatie Sessie:Fotosessie 40 a 50 minuten
Inclusief 2 digitale foto's
Keuzegalerij van 15 foto's
Vouwboekje (karton) 10x15 met 8 foto'sDe investering die een Generatie-Sessie vraagt is € X. Hiervoor krijg je alles wat hierboven genoemd is. Ben je helemaal weg van alle foto's in je keuzegalerij en kan je het niet bij twee foto's laten? Dan is er de optie om alle foto's uit de galerij digitaal te ontvangen voor een bijbetaling van € X.

 

Als add-on is er ook de mogelijkheid om voor het Opa & Oma - pakket te kiezen voor nog € 95,00 extra (2 albums van 15x20, 2 afdrukken van 13x18 en 2 sleutelhangers met foto).

Natuurlijk is het ook mogelijk om je foto's te laten verwerken in een mooi album of ander fotoproduct, maar dat hoeft niet. Die keuze is helemaal aan jou.


 

Zaterdag  30 oktober 2021

De Generatie Sessies vinden plaats op zaterdag 30 oktober tussen 09:00 en 17:00 uur in Rijen. Er zijn die dag totaal 6 plekjes beschikbaar. Is een sessie geboekt, dan haal ik dat tijdstip uit het reserveringsformulier. Komen er twee reservering voor hetzelfde tijdstip achter elkaar binnen, dan is het tijdstip voor de reservering die als eerste binnenkomt. Met de tweede zal ik via Whatsapp contact opnemen over een ander tijdstip.

 

Wil je zeker zijn van een plekje? Wachten met boeken is op eigen risico, het zou zomaar kunnen dat het heel snel gaat met de boekingen. Zijn ze gelijk volgeboekt? Dan zal er nog een nieuwe datum geprikt worden voor een tweede dag met Generatie Sessies.

Betaling van de sessie vindt binnen 48 uur na de reservering plaats, je ontvangt per mail een linkje om met IDEAL te kunnen betalen, superhandig. De Algemene Voorwaarden van MOOI! Fotografie zijn ook op deze sessies van toepassing. Zonder betaling is de reservering niet definitief en kan je plekje vergeven worden aan een ander. Er kunnen maar 6 plekjes geboekt worden!

Noa & Family - 04 copy.jpg
Logo USB.png
kisspng-fur-watercolor-peach-5b3db5aa47e

DEZE DAG IS INMIDDELS GEWEEST. BEDANKT VOOR JE DEELNAME. VOLGENDE EDITIE: VOORJAAR 2022