top of page
  • Facebook
  • Email
  • Instagram
  • YouTube

DE MOOISTE HERINNERINGEN VOOR NU EN VOOR LATER

Newborn-, Baby- en Kinderfotograaf regio Waalwijk

kisspng-fur-watercolor-peach-5b3db5aa47e

Tijdloze warme "Moody" beelden met Connectie, Karakter en een vleugje Vintage gevoel.

Wij geloven dat de foto's die je NU maakt over 30 jaar één van de meest waardevolle dingen zijn die je kan hebben. Laat mij jou helpen deze mooie momenten te bewaren en geef ze door aan de volgende generatie. 

OP ZOEK NAAR EEN FOTOGRAAF IN REGIO WAALWIJK?

Dé specialist in Newbornfotografie & Babyfotografie

_7501189 copy.jpg

VEILIG | VERTROUWD | PROFESSIONEEL

Ik ben Malou. Fotograaf, oprichter, manager, communicatie-specialist, stylist, schoonmaker en nog veel meer bij MOOI! Fotografie. Ik houd van werken, fietsen, creëren en connectie maken met (kleine) mensen. Ik vind het vreselijk als ik buiten ben als het onweert, heb een hekel aan vliegen en als recepten veranderd worden van iets dat ik heerlijk vind.

Welkom op de website van MOOI! Fotografie, Newbornfotograaf, Babyfotograaf en gezinsfotograaf! Je kan bij MOOI! Fotografie terecht voor een Newborn fotoshoot, Baby fotoshoot, Sittersessie, 100 - dagenshoot of een fotoshoot met je gezin op een mooie buitenlocatie.

 

MOOI! Fotografie is gespecialiseerd in Newbornfotografie en fotografie van het jonge gezin. Ik doe niets liever dan juist die bijzondere herinneringen van de kleinste details vast te leggen voor kersverse ouders. Kijk lekker even rond op mijn website. Heb je vragen? Neem gewoon even contact op, daar ben ik voor!

MOOI! Fotografie zit in het dorpje Rijen in Noord-Brabant. Kom je uit Waalwijk, Kaatsheuvel, Raamsdonksveer, Made, Drimmelen, Alphen, Rijen, Breda, Tilburg, Oosterhout, Geertruidenberg of een andere plaats in regio midden west Brabant? Dan is de reistijd prima te doen. Je bent van harte welkom. Alhoewel ik moet toegeven dat een groot deel van de gezinnen van iets verder weg komen en het geen probleem vinden om iets langer te reizen.

Malou Thomassen, MOOI! Fotografie, Newbornfotograaf, Babyfotograaf, gezinsfotograaf, Rijen, Breda, Oosterhout, Tilburg, Dongen, Raamsdonksveer

Malou is erg vriendelijk en kundig, ze geeft je een vertrouwd gevoel. Ze gaat zo lief om met de kinderen en weet de mooiste foto's vast te leggen. Ze is een ware kunstenares achter de lens.

Sylvana | Newbornshoot

Newborn Magazine Mockup copy.jpg

NEWBORN MAGAZINE

Download het GRATIS Newborn Magazine bomvol informatie over een Newborn fotoshoot bij MOOI! Fotografie. Met onder andere kledingtips, de manier waarop we werken en de tarieven. Download de PDF direct.

CONTACT

CONTACT, MOOI! Fotografie, Newbornfotograaf
MOOI! Fotografie, Babyfotograaf, contact

Ik vind het fijn om laagdrempelig bereikbaar te zijn voor jullie. Blijf niet zitten met vragen, maar stel ze! Daar ben ik voor.

MOOI! FOTOGRAFIE

Lage Ham 50C

5102AD Dongen

06-48937734

info@mooifotografie.com

 

  • EMAIL
  • Whatsapp
  • Facebook
  • TikTok
  • Instagram

Waalwijk - Waspik - Heusden, fotoshoot - Zwangerschapsfotografie - Newborn - Newbornfotografie - Babyshoot  - Babyfotograaf - Sitter - Sittersessie - Kinderen - Kinderfotografie - Baby - Babyfotografie - Newbornshoot - Foto - Fotoshoot - Fotograaf - Fotografie - Ulvenhout - Baarle-Nassau - Meersel - Rijsbergen - Turnhout - Prinsenbeek - Brecht - Belgie - Schoten - Hoogstraten - Vlaanderen - Zundert - Meer - Rijkevorsel - Teteringen - Wagenberg - Berkel-Enschot - Zwaluwe - Drimmelen - Tilburg - Reeshof - Goirle - Berkel Enschot - Dongen - Oosterhout - Rijen - Breda - Hilvarenbeek - Raamsdonksveer - Alpen - Terheijden - Drimmelen - Made - Geertruidenberg - Udenhout - Chaam - Gilze - Kaatsheuvel - Noord Brabant

WAAR KAN IK JE MEE VAN DIENST ZIJN?

FOTOSTUDIO IN DONGEN - REGIO WAALWIJK, KAATSHEUVEL - SPRANG-CAPELLE - DRUNEN

Tijdloze warme "Moody" beelden met Connectie, Karakter en een vleugje Vintage gevoel.

Raamsdonksveer, Alphen, Geertruidenberg, Waspik,Babyshoot, buiten, babyfotograaf, heide, gras, baby, fotoshoot

SAMEN MET JOUW BABY NAAR BUITEN

Fotoshoot, Newbornshoot, Babyfotograaf, Newbornfotograaf, Gezinsshoot,Raamsdonksveer, Alphen, Geertruidenberg, Waspik,

Wist je dat het ook mogelijk is om met een Newborn,-  Baby of Sitter een buitenshoot te doen? Heerlijk tijdens de warmere maanden en prachtig met alle mooie kleuren in de herfst! Er wordt veel geknuffeld en gekroeld. Het is de bedoeling dat de liefde en connectie binnen jouw gezin straks van de foto's afspat. Foto's waar je helemaal verliefd op wordt en naar kan blijven kijken.

Lieve woorden

LEES DE ERVARINGEN VAN ANDEREN

Wat een ontzettend fijne sfeer en gastvrijheid tijdens de newbornshoot.

MARJOLIJN

Wat een ontzettend bijzondere ervaring. Malou is erg vriendelijk en kundig, ze geeft je een vertrouwd gevoel. Ze gaat zo lief om met de kinderen en weet de mooiste foto's vast te leggen. Ze is een ware kunstenares achter de lens.

SYLVANA

We hebben echt genoten!
De foto's zijn waanzinnig MOOI! geworden. Malou heeft onze emoties bijzonder goed gevangen en vastgelegd in de foto's ♥️

MONGNEE

Lees meer reviews via Google. Of misschien wil je daar ook je ervaring delen. Ik zou het ontzettend leuk vinden om iets van je te lezen!

bottom of page