• Facebook
  • Email
  • Instagram
  • YouTube

DE MOOISTE HERINNERINGEN VOOR NU EN VOOR LATER

Newborn-, Baby- en Kinderfotograaf

kisspng-fur-watercolor-peach-5b3db5aa47e

Tijdloze warme "Moody" beelden met Connectie, Karakter en een vleugje Vintage gevoel.

Wij geloven dat de foto's die je NU maakt over 30 jaar één van de meest waardevolle dingen zijn die je kan hebben. Laat mij jou helpen deze mooie momenten te bewaren en geef ze door aan de volgende generatie. 

WAAR WIJ ONTZETTEND GOED IN ZIJN

Dé specialist in Newbornfotografie & Babyfotografie

_7501189 copy.jpg

VEILIG | VERTROUWD | PROFESSIONEEL

Ik ben Malou. Fotograaf, oprichter, manager, communicatie-specialist, stylist, schoonmaker en nog veel meer bij MOOI! Fotografie. Ik houd van werken, fietsen, creëren en connectie maken met (kleine) mensen. Ik vind het vreselijk als ik buiten ben als het onweert, heb een hekel aan vliegen en als recepten veranderd worden van iets dat ik heerlijk vind.

Welkom op de website van MOOI! Fotografie, Newbornfotograaf, Babyfotograaf en gezinsfotograaf! Je kan bij MOOI! Fotografie terecht voor een Newborn fotoshoot, Baby fotoshoot, Sittersessie, 100 - dagenshoot of een fotoshoot met je gezin op een mooie buitenlocatie.

 

MOOI! Fotografie is gespecialiseerd in Newbornfotografie en fotografie van het jonge gezin. Ik doe niets liever dan juist die bijzondere herinneringen van de kleinste details vast te leggen voor kersverse ouders. Kijk lekker even rond op mijn website. Heb je vragen? Neem gewoon even contact op, daar ben ik voor!

MOOI! Fotografie zit in het dorpje Rijen in Noord-Brabant. Kom je uit Waalwijk, Kaatsheuvel, Raamsdonksveer, Made, Drimmelen, Alphen, Rijen, Breda, Tilburg, Oosterhout, Geertruidenberg of een andere plaats in regio midden west Brabant? Dan is de reistijd prima te doen. Je bent van harte welkom. Alhoewel ik moet toegeven dat een groot deel van de gezinnen van iets verder weg komen en het geen probleem vin